Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 41

• 76 312
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Баница с яйца и сирене.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 19:53 от Тайна

# 76
Ябълков сладкиш с канела и орехи за следобедно подслаждане:

Скрит текст:

# 77
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Нещо и аз незнам какво точно..... 😁.С плънка сирене и лютеница с мек салам.Изчезна бързо.

И обяда от картофи , гъби и свинско.Преди печене.След това остана без фото.В ремонт сме и уговарях един човек да вземе мебелите за негов близък в нужда и забравих готово да го снимам.

# 78
  • Благоевград
Нашата вечеря - пилешки дробчета по селски на Звездев, печени картофи с подправки, и белгийските гофрети на Морена. Чудесни са, обожавам неутрален вкус ❤

# 79
  • София
Джаста,
Скрит текст:
идвай ,присламчвай се ,че ще го докарам на алкохолизъм, но условието е едно, да донесеш печенки сндвичи, има сделка?????

# 80
  • там където има винаги вятър
Днес без месце:

AnyHr
Скрит текст:
Аз на задушниците не правя нищо по-различно като храна. Ден, в който задължително ходим на гробища. У вас може би е друга традиция.

# 81
От брат ми- хляб и тутманик.

# 82
  • Sofia
Мария, брат ти що не публикува сам, съвсем си е за тук. Simple Smile

# 83
Благодаря за комплимента, Морена.

# 84
  • Sofia
Ама аз сериозно...

# 85
Кекс с орехи.

# 86
Гювеч с ребра

За закуска приготвих мекици с кисело мляко и мая по рецепта от "Веселият готвач"

Вчерашното жито за Задушница

# 87
И един сладкиш Маршмелоу, от бързане забравих да сложа шоколада на водна баня и съм го сложила директно на котлона, още не мога да отмириша стаята и съм с 200 гр шоколад назад.

# 88
Доматен хляб с разтопена гауда, придружен е от бъркани яйца с кремвирш, но е скрито под настъргания кашкавал, като по-нефотогенични ¯\_(ツ)_/¯

Лазаня с червени чушки от буркан и риба тон от консерва, гауда и обикновен кашкавал. Гаудата така лесно загаря Rolling Eyes

# 89
  • Sofia
За кутията на моето слънце днес:
МЗ - манго, ягоди и боровинки
Обяд -  просто чушки и домати, но  в толкова вкусно индийско къри (Панир Джалфрези) с домашно сирене Панир и кашу; морковена раита и любов от първа хапка - индийски слоест хляб Роти;  от хелоуинските шоколади за подслаждане

Общи условия

Активация на акаунт