Джес , Тенкю за превода . Няма вече драми. Гледах и клипчето с Айча и Толга Съраташ. Смела сцена като за тв екран . Айча е страстна жена.
Предложението с пръстена не е рано предвид че вървим към финал.
рекламата на Дефакто с Алпи и Алина Боз

Да, определено друг вятър задуха в сериала....Ще има предложение за женитба...Колко хубово звучи :" Ще се омъжиш ли за мен ?"

Последният фраг е изцяло с ПойХаз , което е много добре, тъй като в последните епизоди моментите с тях бяха по-малко, а романтиката се позагуби...и отново паралели...

Лека полека нещата ще се подредят. Но дали толкова лесно и бързо ще стане ? 

Много ми допадна убедителната промяната на Идил. Беше представена много правдиво. Бату я накара да преосмисли поведението си към Пойраз и безнадеждната и несподелена любов , която изпитваше към него..Идил се влюби и престана да бъде озлобена и зла...Напротив тя се превърна в любящо момиче , което бе загрижено за любимия си... Прав беше Бату ,че Идил заслужава да бъде обичана...Ще видим дали ще го последва в Истанбул...
Въпреки че сте споделили снимки от вечерта когато Алп присъства на откриването на магазин в Измир на Yves Rocher и аз ще кача отново снимки ..Беше много чаровен с участието си...

Отново Алп с Алина...

Остават малко епизоди до финала...Надявам се Аксел Бонфил да ни изненада и зарадва със стойностни моменти изпълнени с много Любов и романтика.

Препоръчани теми