Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 5

• 57 755
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мир на душите на всички починали и кураж за живите, да могат да преживеят болката. Свет action032   

Обикновено снимат 3-4 серии напред, така че едва ли ще пропуснат епизод другата седмица. В редки случаи снимат експресно и вмъкват сцени в предстоящ за излъчване епизод. Обикновено, когато по някакви причини сменят нещо достатъчно съществено в сценария.

# 76
  • Дъблин
Добро утро!
Ще е романтичен епизод днес, но ще е тъжен да се гледа.
Демо, и аз видях, че Алп е отложил всичко. И аз си мисля, че е с Айча. Което е добре и правилно!
Аз си мислех днешният епизод да не го показват, а да го покажат другата седмица, но гледам, че няма промяна в програмата.
И аз си мисля, че другата седмица няма да има епизод.
Абеее какво такова, важното е да е добре Айча. Тя сама да реши може ли да продължи или не. Майната му на договори и всичко.

Алп ще я подкрепи! Каквото и да реши!

Прегръщам ви всички!

# 77
Така е, важното е да е добре момичето, майната му на другото. Аз вярвам, че тя ще събере сили да продължи, но каквото и да реши, всички ще я подкрепят и разберат.
Довечера ще си има серия, афишират я по страниците.

# 78
Туркиш дизитата ги снимат с бързо темпо и са заснели   епизоди.
Всички колеги от екипа ще я подкрепят и разберат.
Не е изключено да си вземе почивка и продуцента е човек и ще я разбере.
Алп съм сигурна че ще присъства и на погребението.

Ели Hug Браво че сте приютили котенцето.
Животинките душа носят. На Архангелов ден е било знак.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 14:13 от femmi2

# 79
Ще имаме евет!
Не че сме се съмнявали де Simple Smile

# 80
  • Дъблин
Едно видео което го въртя от няколко часа! Мисля, че ще ви хареса. Днес е интересен ден за нас островитянките.
Ще има многоооо любов, нооооо с щипка сол.

# 81
Приветттттттт,момичета ! Hug
Денят преваля и идва време за чок романтика.... Heart
Хаш тага е... неочаквано предложение...

# 82
Здравейте , момичета !☺❤🌷

Хаштагът на 21 епизод -" Изненадващо предложение"

И хиляди пъти "Да"Heart

Пръстенът е с червен камък и много подхожда на Хазиран и роклята и...

Flowers HibiscusДвамата греят !

Нека най-накрая са щастливи заедно !

Flowers Hibiscus Слагам линк за гледане на 21 еп

https://www.startv.com.tr/canli-yayin

Flowers Hibiscus На снимката сестрата на Айча Айшин Туран - Айлийн Туран заедно с починалия им баща...

В ТТ коментират , че най-голямата подкрепа, която могат феновете да окажат на Айча в този тежък за нея момент е да гледат сериала и да туитват...

Flowers Hibiscus Чудя се за тези сладки бебчета - чии ли  ще са ? Какъв е замисълът на СЦ с тях...

Flowers Hibiscus Много въпроси тепърва ще намерят отговори...Например Зейнеп бременна ли е или болна ? Тя е горе-долу в период на менопауза. Е, не че и по-късно не е възможно да забременее жена. А пък и съобщението за 21 епизод по отношение на Зейнеп , че и предстоят трудни дни във връзка с тайна отнасяща се за Идил....В темата вече се правиха предположения , че Хази и Идил са сестри.... На сутрешната закуска Зейнеп май искаше да им съобщи нещо...Ще видим...

Flowers Hibiscus Странно ми изглежда решението на г-жа Айтен , което съобщи на вечерята , че ще замине за друга страна заради бизнеса и. Тя нали толкова години мечтаеше да е със сина и? Те вече са в добри отношения -майка и син. Не ми изглежда логично Айтен да иска да замине недалече и то толкова скоро, освен ако няма някаква друга причина. Например да е болна и да се нуждае от лечение...Аксел ще ни представи своето решение....

Момичета , желая ви приятно гледане на 21 епизод ! Нека мислено сме с Айка , да и изпратим любовта ни за подкрепа сега! Heart

Силно се надявам и Алп да я окуражава и подкрепя...

Светле , май по едно и също време пишем за предложението☺❤

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 17:51 от akvamarin007

# 83
Малко остана, островни момичета! Надявам се да се насладим заедно на романтичния епизод, мисля, че определено си го заслужихме след мъките през последните седмици.
Дано Айчи да усеща каква вълна от подкрепа има към нея в момента от страна на феновете. Simple Smile

Може да се окажат на Зейнеп и кмета бебчетата, макар че няма да е никак зле Пойзи и Хази да пристъпят към изпълнение на план-програмата "2 момичета, 1 момче" Wink

В кадър, зад кадър - същата енергия, същият поглед. Simple Smile

И Хази, и Айчи не дават момчето, не прекалявайте със заглеждането Wink
https://www.instagram.com/tv/CWAXHZ5oI7c/?utm_medium=copy_link

Ортачета 😊❤️
https://www.instagram.com/tv/CV-vw0ioe-4/?utm_medium=copy_link

Хайде до скоро! 😘

# 84
Пак съм аз....
Ето една снимчица на Айка с родителите и...и може би брат и...

https://www.instagram.com/p/CWDVEkSIHal/

И аз съм почти готова... Blush

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 21:23 от Svet_sz

# 85
Свее, моите съболезнования . Да  почива в мир !  Светла ѝ памет !
Ще чувстваш липсата ѝ постоянно ,но....безсилни сме . Не могат да са винаги с нас .
ПОКЛОН !!!

# 86
Не са с нас, но са някъде там и тук... боли, но се свиква, живота е за живите ,казваше майка ми...загубила съм всички близки ... та така, живот.
Айча е професионалист и ще се справи, още повече че са голямо семейство.
Ще се включа по късно, като си нахраня фамилията, че ме гледат едно странно
Благодаря за всичко споделено!
Лично аз нямам никакво време, опитвам се поне да ви чета.

# 87
Момичета, ако има в момента директен превод с озвучаване на руски език моля, пуснете линк.Защото чак утре го намирам със субтитри.
Благодаря !

# 88
Оффффффффф....Акселчо пак се олива...1 час кажи речи простотии...цъ цъ цъ....Идилчито мой заминава в Станбула....Садък взе да ме дразни....не остави младежта намира....големи готвачи се извъдиха Бурак и Нехир....поискаха официално Селма....Зейнеп май ще се окаже болна от нещо....а наште убавци дали 10 минути ги даваха....Хази е супер ...отвреме навреме лази по нервите на Пойраз...бравос...

Софи...мерси...така е ....
Аквамарин ...и аз търсих линк ,ама йок....

# 89
СветлеHeart, благодаря ти за отговора !
Не знам , но аз лично имах други очаквания за 21 еп -, за повече време между  Хази и Пойраз ...Много досадни пълнежи и ми е скучно да гледам...
А за романтика, любов....Кога беше последната им целувка -май в 14 еп на раздяла ?

Общи условия

Активация на акаунт