Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 5

• 57 783
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Привет,момичета! Kissing Heart
Все надничам за нещо ново ,ама йок.... Pensive
Погледнах и в турската преса ,ама...само в телевизионгазетеси има статийка ...отпреди 4 дни...а новината ...ха ха ха ...отпреди месец...тия май отвреме навреме си запълват страници със стари новини....хм.... Close

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, aylarca sakladılar ve sonunda aşklarını bir fotoyla itiraf ettiler!

Айча Айшин Туран и Алп Навруз се криеха месеци наред и накрая признаха любовта си със снимка!

https://televizyongazetesi.com/ayca-aysin-turan-ve-alp-navruz-ay … f-ettiler/1312644

Скрит текст:
Айча Айшин Туран и Алп Навруз се криеха месеци наред и накрая признаха любовта си със снимка!
преди 4 дни
категории Социални медии

TVGazetesi.com / Detay- Поредицата The Island Tale, която стартира като летен сериал и продължи известно време през сезона, остави приятно звучене на публиката като романтична комедийна продукция. Той обаче се сбогува, оставяйки след себе си влюбена двойка! Главните актьори на сериала криеха любовта си с месеци, но с финала на сериала започнаха да изживяват връзките си далеч от погледа.

Айча Айшин Туран и Алп Навруз бяха сравнени един с друг в сериала „Островна приказка“. Според слуховете двамата известни млади актьори започнали да се влюбват, когато сериалът започнал да се излъчва, но не разкривали връзката си в публикациите си в социалните мрежи.

Две известни имена изживяха любовта си далеч от света на списанията в Истанбул по време на стрелбите в регионите Сеферихисар и Сигаджик в Измир. Сериалът направи своя финал с 25-ия си епизод в средата на декември. Айча Айшин Туран и Алп Навруз не предоставиха снимка, която да разкрива, че са заедно.

Докато харесванията на публикациите им в социалните мрежи се виждаха, от време на време се появяваха пози от набора от островната приказка. Но последното споделяне на дуото почти означава, че са заявили любовта си на света!

Първо, Алп Навруз сподели позите, които заеха заедно в колата от секцията с истории в профила си в Instagram. Тези пози на Айча Айшин Туран с Алп Навруз, чиято ръка тя прегърна силно, също разкриха, че двамата все още са заедно.

Айча Айшин Туран и Алп Навруз се криеха месеци наред и накрая признаха любовта си със снимка! един

Запитан дали е имало любов помежду им преди, Алп Навруз коментира: "Имаме много добро приятелство, издигнахме това приятелство на друго ниво" и по някакъв начин прие любовта, но двамата така и не споделиха обща снимка. Не се знае и дали любовта им е продължила и след финала на сериала.

Докато се разбра, че двойката е имала снежна ваканция преди малко, Айча Айшин Туран сподели позата си с Алп Навруз на страницата си в Instagram, разкривайки, че вече не крият любовта си...

Айча Айшин Туран и Алп Навруз се криеха месеци наред и накрая признаха любовта си със снимка! 2-ро

Ексклузивно съдържание в нашия youtube канал
Aĭcha Aĭshin Turan i Alp Navruz se kriekha mesetsi nared i nakraya priznakha lyubovta si sŭs snimka!
predi 4 dni

# 601
Добра нощ 🙂
След евтиният театър, който сътвориха Демолина и онзи 🐏, тези двамата са моето лекарство. Ей така по една снимка в месеца е достатъчно. Далеч от цялата тази пошлост.

# 602
Съгласна съм с Демо Simple Smile а доколкото си следя Айчицата аз от вече бая време, смятам, че щом взе да си споделя снимки с него, нещата са си сериозни. Да са ни здрави и да се наслаждават тихичко на любовта си
Деметката.. бързо се зажени след кавгата в Париж уж, дано да са се изяснили като хората, че ми е на сърце и тя, не ми се ще да я разнасят постоянно из медиите със събирания и раздели..

Лекичка Simple Smile

Много ми хареса този колаж ❤️

# 603
Добро утро 🌞💚💙

# 604
Сюрприз, сюрприз 💣
Айча е новото рекламно лице на професионалната боя за коса INOA
https://www.instagram.com/p/CaHxLRSIZow/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 16:42 от demo80

# 605
Сюрприз, сюрприз 💣
Айча е новото рекламно лице на професионалната боя за коса INOA
https://www.instagram.com/p/CaHxLRSIZow/?utm_medium=copy_link

Браво, много е яка Айчицата! 💙

# 606
Много е гюзел на рекламата Айча .

Джес:hugs: събра ли линкове с преводи пусни ги на лични .  Напредваме със страничките .
Ако може ми издири и видео с келебека който спечели .
Някоя обща снимка . Нали не сте се отказали да правим нова тема ?

# 607
Много е гюзел на рекламата Айча .

Джес:hugs: събра ли линкове с преводи пусни ги на лични .  Напредваме със страничките .
Ако може ми издири и видео с келебека който спечели .
Някоя обща снимка . Нали не сте се отказали да правим нова тема ?

Не сме, не сме. Ще ти изпратя малко по-късно Simple Smile

# 608
Красивата ни кукличка... Blush Heart

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 19:34 от Svet_sz

# 609
Айча е такъв сладък бонбон
🆕️ https://twitter.com/bybygaab/status/1494740128799277056?t=tSTFo3 … hHiqYaRQ&s=19

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 21:17 от demo80

# 610
Деменцееее... Kissing Heart Heart

Тамън щях да пиша за нашата срамежлива...ха ха ха...голяма сладурана...ще и окапят веждите от срам....
Влезнах в инста и едни фермани пред очите ми...Ами като не разбирам нищо...е..с изключение името на Алпчи...после клипче как Айчица отговаря и една такава щастлива....ПУ ПУ ПУ....
И викам си, отивам в темата белким някой ни е зарадвал...и...Деменце насреща....😍🤗

💙💞💚

# 611
Ох, милата тя, много е сладка тази срамежливка, бе. Обичала да работи с него, то една работа му дръпнаха... Да ги ожали човек😁
Но много ми харесва, че не отхвърли възможността.
Направо не мога да й се нарадвам днеска, след такова затишие избухна със снимки и красота от всякъде, дето вляза.

# 612
# 613
Оф...Оф...Оф...😲😀😍
Малко ми е скучничко,но тези двамцата ме разсейват и ощастливяват...🥳

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 21:43 от Svet_sz

# 614
🆕️Малко неделна красота

Общи условия

Активация на акаунт