Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 5

• 57 788
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Искате ли цветна версия на бонбоните?
И да не искате аз я качвам.

# 586
Искате ли цветна версия на бонбоните?
И да не искате аз я качвам.

Искаме ,Демо....как да не искаме още веднъж да се насладим на тези двама сладури...чернобели ,цветни  ,всякакси  са огинь и жупел. Nature Fire Joy
Днес ми попадна една статийка ,ама така и не я копирах за нашите сладурчета....Пишеше ,че любовта им продължава...че са се фотнали,че единия постнал първи с надпис Карай внимателно,а другия отговорил със сърчице... малко объркано ми се стори в превода,но общо взето се подразбира за какво иде реч.

Има и статийка в televizyongazetesi за най коментираните сериали ...и най добрите...през 2021г.и нашите са трети.Аз по рано бях публикувала една таблица на 10-те  сериала.

И...какво пише за Приказката...
Поредицата „Островна приказка“ на Айча Айшин Туран и Алп Навруз, излъчвана по Star TV, е проект, който наскоро завърши своя финал и започна като летен сериал. Продължи през целия сезон, но стигна до финала, когато рейтингите му паднаха. Сериалът се класира на 3-то място сред най-обсъжданите сериали на годината. Това е страхотно постижение за поредицата.

https://televizyongazetesi.com/ada-masali-hercai-son-yaz-sen-cal … n-hangisi/1311467

Алпчи миличкия, днес пак се бъхти у фитнеса.... Blush Joy

https://www.instagram.com/p/CZtw32SIU8l/

# 587
Неговото рамо е нейното място 💙💚🙂🙃

# 588
🆕️ Айча и Симге Бирбен

# 589
Приветттттттттт... Hug

Демо,коя е и...каква е Симге Бирбен?

Нося снимчици от инста...

Наш убавец страхотен...сигурно и той ще пробва този "лъвски скок" JoyJoyJoy

https://www.instagram.com/p/CZv_rRKA14S/

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 20:25 от Svet_sz

# 590
Симге е мениджър, близка приятелка на Демет.
Пуснала съм "запитване" за повече инфо. Чакам да ме отразят 😄. Каквото разбера ще споделя.

# 591
Докато отговоря, Демо е уточнила, затова само ще се разпиша с някоя снимчица и аз Simple Smile

Еми зелени са си Wink

# 592
Алпчи със зъболекарките си...ако не се лъжа...миналата година.

М/у другото вчера имаше и снимчици на Айчица и Алпчи с една от двете ...май в история... Thinking

Демо ,мерсаж. Hug
Жес и на теб... Hug

# 593
Минавам да похваля децата, че са спечелили награда от феновете за символична двойка на 2022 г.🙂
😎👊

👍👍

🔥🔥

💙💚

# 594
Отличници са ни те! ☺️❤️

# 595
Добро утро,момичета! Hug
Дааааааааааа...прекрасните ни гълъбчета, заслужено получиха обичта на феновете! Heart

Алп Навруз и Айша Айшин Туран оставиха съперниците си зад гърба си! Най-добрият начин!

Докато чакаме отново вести и снимчици от синеочка и зеленоочко ви предлагам да изгледате едно чудесно романтично филмче...с двама прекрасни сладури....Любовни тактики... с Деметка и Шукрю...ето линк...

На мен много ми хареса....леко,динамично,на моменти и комично...смях се от сърце....и отлични главни герои....Керем и Аслъ... Heart

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 17:35 от Svet_sz

# 596
Добра ви вечер,къзлар! 😘
Нашите влюбени така и не се показаха днес...пфу....защо бе ,джанъм????? 😟

Иначе има новина...Деметка е казала ДА на Огюзхан...май обърках името ..сори.🙏😂
Не са лоши като двойка....харесват ми...Дано да са много щастливи!♥️😍🥳

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 21:15 от Svet_sz

# 597
Привет, къзлар
Май ще имаме някаква изненада. Може би корица и фотосесия. Алпиньо май е отишъл на посещение.

# 598
Привет, къзлар
Май ще имаме някаква изненада. Може би корица и фотосесия. Алпиньо май е отишъл на посещение.

Ей,показаха се...ПУ ПУ ПУ...що са толкоз сладки,беееее... Stuck Out Tongue Winking Eye
Във фейсо пише ,че се появили на снимачната  площадка...на коя се питам???

# 599
И аз тъй викам - ПУ ПУ ПУ!
Страшни сладурчета са! И хем заедно, хем на работа 😊❤️Сега загадката е дали само Айчи или и двамата ще цъфнат някъде скоро.

Общи условия

Активация на акаунт