Любители на котки - Тема 166

• 25 051
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Мая е много красива.[video][/video]
Очите ѝ са прекрасни,цялата е прекрасна.
Прилича ми на Мейн Куун.

pandorina, Франки има нещо подобно на синузита при хората.Това чудо не се лекува лесно,синът има(дете много рядко има,поне така ми казаха),Пробвахме с антибиотици,на хомеопатични лекарства мина накрая...Но по съвет на лекар естествено.
И микробиология правихме,чиста беше,но ми казаха,че в синусите се задържат бактерии...
Синът една година цяла зима беше с проблеми,хъркаше вечер,бях откачила.
В интерес на истината хомеопатичните някак помогнаха.
Горкият Франки,дано нещо все проработи при него.

# 331
Ходих да взема Бенто и ми се скапа за дълго настроението. "Бенгалчето" продължава може би повече от две седмици да е затворено на витрината. От дълго време е само, другите две изглеждаха много по-близо до съответната порода (британска синя и колорпойнт) и са си намерили стопани. А това нещастниче е нещо средно между бенгал и окраска Уискас. Много далеко от Аш и Оникс. Да, но го продават за бенгал, не било от развъдник...
Може да съм крайна, но мисля, че трябва да има някакви санкции за тези търгаши, които незаконно развъждат с цел продан "породисти" животни, както и за магазините, които ги предлагат.

# 332
Не успях да дам обезпаразитяващо на уличните две, завих в топено сиренце и им дадох и пауч, но хапчето-кюфтенце го игнорираха. Явно ще се пробвам да ги хващам и броудлайн. Почти съм сигурна за едното, че има някакви глисти или нещо такова много е гльоджав

# 333
Аугментин беше антибиотика, като бебе изредиха няколко антибиотика и Бисептол. И нищо. Иначе кръвната му картина си беше ок.

# 334
  • София
Аз отдавна не съм виждала зоо магазини, в които се продават животни.
Преди (то може би и сега си го има) имаше един зоо магазина на Солунска. Дъщеря ми много обичаше да гледа животните.
При нас има май само един, в който продават само хамстери. Лятото имаше огромна клетка с говорещ папагал, но само временно бил оставен при тях и не се продаваше.

Имаме и магазин за рибки. Предложих на ММ да заведем Аш до там да видим дали ще са му интересни. С дъщеря ми искаме рибки Joy С Хари имахме рибки, но на него не му бяха интересни.

На Оникс ако не му знаех произходът не бих казала, че е бенгал.

# 335
Магазинът на Солунска си съществува и продължават да продават животни. Преди няколко дни имаше само кутрета, котешката част беше празна. Преди, като нямаше по-близък магазин, пазарувах там, животни имаше и вътре в дъното. Миналата година и там стоя много дълго на витрината бенгалче.
Този, за който писах, е на Патриарха, между Ангел Кънчев и Христо Белчев. Сравнително от скоро има животни, като в началото бяха само зайчета и свинчета. След това - котки и кучета. Вътре има и птици.

# 336
Да ви се оплача какъв номер ми скрои преди малко Мая.
Ох, какъв номер. Още треперя. Абе, чистя си аз и по едно време се усещам, че Мая не е покрай мен да ми "помага". А тя винаги активно се включва в почистването на дома. Чистофайница. Почвам да я викам, тука Мая, там Мая, няма Мая. Къде ли не гледах, няма и няма. С гранули дрънках, с мокра храна шумолих, е, не и не. Гардероби, баня, килер, тоалетна, стаи, местенца където обикновено "мишкува". Няма я. Хукнах да я търся из входа. Мая, Мая, тцъ. Прибирам се, рев. Отварям отново вградения гардероб, не знам какво ме накара да погледна повторно(сигурно подсъзнателно, защото Джастев го беше оставил открехнат по рано), разбутвам дрехите и.. Мая си лежи кротичко върху една купчинка, и ни звук, ни стон. Гледа ме невинно и не и дреме. Нямах сили да и се скарам, само я гушнах, наревах се и.. се успокоих, но още треперя.
Пп Успяла е да се навре в гардероба, аз съм минала и затворила вратичката. Тя си се наместила и никакво намерение да излиза или да сигнализира. Гиди маймуна с маймуна малка.

# 337
Нашата Сеа сиамка от младежките ми години само дебнеше да види гардероб отворен. И си знаехме - проверявахме Simple Smile

На Шошо му е много интересно с плъзгащите врати на гардеробите. Като гиплъзна и дебне отдолу, където се вижда движението
Иначе и той се пробва пианист. Ако от спане върху столчето се получаваше…

# 338
  • София
Хари така се криеше и си поспиваше. Много пъти сме го търсили.
Основно влизаше в гардероба на дъщеря ми. В спалнята се мушкаше в раклата. А ако успееш да отвори един от двата скрина... спи и трае.

Аш само в раклата е влизал.

# 339
Бандитите Joy

# 340
Фин така съм го търсила часове и го бях отписала, макар, че той не излизаше и нямаше логика да го няма Открих го спящ под завивките и така се беше пъхнал, че нямаше издутина отгоре.
И Зак и Фин/той повече/се разхождаха по клавишите на пианото на детето. Добре, че Зак сега няма много интерес към него.
Закари обича мантри. Снощи ми затвътди отново. Направо се унася.

Знам, че са ни еднакви снимките, обаче тая котка ми е сянка и в момнета, в който седна някъде, тя е на скута ми.

# 341
  • Бургас
noragami,
JoyJoyJoy
Котето ми ме приема за котка.
И Хари ме бие така,закача ме,бута ме с лапа...
Страхотни са,прекрасни сладури!
❤️ ❤️ ❤️

red soul,Зак много те обича.И Хари така,все до мен,върху мен ...
Когато съм навън,лежи на моето място и спи,звук не се чува,вече ако закъснея,плачел.
Обаче вкъщи ли съм,така мрънка,ако не е пуснат и не вижда какво се случва...
Те и моите снимки са еднообразни,гушкаме се.

АnMary,отдавна искам рибки и аз.Ама голям,красив аквариум с дискуси и някое скатче на дъното...Видях истинско скатче,прекрасно,но над 600 лв...

# 342
  • София
Открих го спящ под завивките и така се беше пъхнал, че нямаше издутина отгоре.
Харо се пъхаше под долният чаршаф в момента на смяна на спалното бельо. Имаше си издутина, която не искаше да се премества Simple Smile

Помага Зак Simple Smile
Моите не се задържат на стола ми, но като цяло техниката им е слабост. По клавиатурата на лаптопа ще се разходят, могат и да полегнат. Аш вече не може да се пъхне зад големият монитор и затова все още не е дочупен.

За мантрите... Не съм тествала. Трябва да видя.
Бях чела, че котките обичат рейки. Май и на тримата съм давала, на Хари му харесваше.

Видях истинско скатче,прекрасно,но над 600 лв...
Скъпо удоволствие са аквариумите с морска (солена) вода.
Мисля, че има и сладководни скатове, но за да се развива нормално размерът на аквариума трябва да е съразмерен, т.е. големичък.

Аз бих взела "нормални" рибки. Дъщеря ми обаче харесва една, която първо е рядка, второ не знам дали може да се намери и трето - цената би била висока.
Тц съм.

# 343
Ая си е в къщи най- накрая 🤣

Опнала се е на леглото на дъщеря ми и тя не смее да припари до леглото си, за да не я събуди.
Но все още хърка като спи. Докторката каза, че всичко е наред, но май не е.

# 344
Защо да не е ? Какво те притеснява?

Общи условия

Активация на акаунт