Любители на котки - Тема 166

• 24 630
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Намерих стари снимки на Спас. Показвам на дъщеря ми и тя казва, че това е Хари и аз нещо съм се объркала Simple Smile
Да, Спас ме намери в лицето на Хари.

Скрит текст:

Синът ми също не повярва, че това не е Хари.

# 466
Добро утро!:-) Любимото ми дзен време от деня

# 467
Здравейте и от мен.  Да започна с това, че никога не съм гледала коте и не предполагах, че ще се случи. Докато не видях един бял Пух:)
От петък е в къщи. Пропътува 300км .Много бързо свикна и вече се чувства като у дома си.  В началото беше толкова уплашен, настръхнал, мек и инстинктивно го наричах Пухи.
Сега е щур. Скача, бяга, хапе и се закача и май по-често му казвам Дивчо. Див и удивително сладък.
Като бебе е щурее и играе и после спи непробудно. А аз не мога да му се нарадвам.
Да ви запозная с него.

Предлагам името му в паспорта да е Дивино. Heart Eyes (в превод, "прекрасен")

# 468
Добро тро и от нас Зак

# 469
Еее, няма такава красота като котешката! Heart

# 470
  • София
Добро утро... ама някои се наядоха и заспаха Simple Smile

Вчера писах на собственичката на развъдника и ѝ изпратих снимки. Отдавна не ѝ бях писала. Много се зарадва.
Аш се променя. Прави мощен гръб. Жената каза, че по структура прилича на баща си, "А той си е едър набит мъж".

Оникс може би ще прилича на майка им... фин и грациозен.

# 471
Аз пак идвам с оплакване: Ая е с херпес вирус. Хванала го е в клиниката.😬🤮

# 472
  • Бургас
Олеле...ужас.
Как е тя?
Горкото коте,дано се справи.
Много кофти,че след операцията и вътреболнична инфекция.
Аз бях заразена с варицела точно от болничен престой.Беше голям ужас,на 27 я карах изключително тежко.
Херпесът е подобен вирус.

# 473
Не е задължително, даже по-вероятно го е отключила от стрес там, както беше станало при Ади. От къде си? Ади го лекуваха симптоматично и ударна доза имуностимулатори, не ми е правил повече кризи след това, но давам ветомюн два пъти годишно по един месец, есен и пролет

# 474
Мария, Ая е с температура 40,5 (беше ката бяхме в клиниката) и киха и има хрема. Не яде. Биха и течен аналгин, сега температурата спадна и хапна малко.

Noragami, от София съм. И Ая казаха, че ще я лекуват симптоматично. А Ветомюн аз и давам много отдавна, заради честването.🤗

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 15:48 от gabidi

# 475
  • София
Gabidi, 🤗 Бързо да се оправя Ая!

Аз само да ви покажа как спи Маци (пуснала съм я в лабораторията и е близо до радиатора )

Направо ще изтече 😹😹😹

# 476
Тая сутрин се заех да приготвям пилешките карантийки, да ги режа и слагам в пакетчета. Толкова вкусно изглеждаха, че чак ми се прияде и на мен. Франки си хапваше докато ги правих. И по едно време измяка странно и взе, че повърна всичко! И сега не знам това какво значи..преял ли е, не му понасят ли...що ли? Дали пък трябваше сурови да са...а аз ги сварих...

# 477
Мария, Ая е с температура 40,5 (беше ката бяхме в клиниката) и кога и има хрема. Не яде. Биха и течен аналгин, сега температурата спадна и хапна малко.

Norsgami, от София съм. И Ая казаха, че е я лекуват симптоматично. А Ветомюн аз и давам много отдавна, заради честването.🤗
Ако имаш някакви съмнения, Ади го излекува д-р Стефанова от Джулайвет. Той също беше с температура, но и с кашлица, хем беше чист ренгена. Имай предвид, че не винаги се лекува напълно и трябва да я пазиш занапред:
Скрит текст:
All cats that have been infected with FVR will become carriers of this virus; most carriers will be latent, meaning that the virus will survive in an inactive form within the cat's body. Stress and illness can cause the virus to become reactivated, and if the virus becomes reactivated, the cat will again be infectious. In the majority of cases, the cat will show symptoms of a respiratory infection when the virus is reactivated. However, not all cats with a reactivated FVR infection will show symptoms of disease. All cats that are actively shedding virus present a risk to other cats.
При Ади вероятно е имало лека криза малко преди да прибера Бени защото покашляше, и месец след това след всичкия стрес покрай новото коте вкъщи направи сериозна криза с температура и всичко + сериозна микроспория заради отслабения имунитет. Но се излекува успешно засега

# 478
  • София
Най-вероятно е преял според мен. Изчакай да се успокои и му давай по малко следващият път. И вече ще можеш да прецениш.

# 479
Ая не е ли ваксинирана? Дано преболедува леко.

Общи условия

Активация на акаунт