Паническо разстройство - 52

• 55 147
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
Ад са страшни боклуци, веднъж опреш ли до тях-край. Няма отърване никога…
Като започнете така с обобщенията! Има хора, които са пили АД и успешно са ги спрели.

# 676
Здравейте.Аз съм с па,но от седмица не съм имала паник атаки.Онзи ден си пийнах повече и вчера ми беше зле цял ден,като заспах се стреснах и се събудих и бях в някакво състояние все едно не знаех къде съм,всичко около мен ми беше странно,буквалнонвсе едно не знаех лоя съм и къде съм ,но за щастие заспах.Днес много ме е страх,дали полудявам? На някой случвало ли му се е ?🥺

# 677
  • София
Здравейте.Аз съм с па,но от седмица не съм имала паник атаки.Онзи ден си пийнах повече и вчера ми беше зле цял ден,като заспах се стреснах и се събудих и бях в някакво състояние все едно не знаех къде съм,всичко около мен ми беше странно,буквалнонвсе едно не знаех лоя съм и къде съм ,но за щастие заспах.Днес много ме е страх,дали полудявам? На някой случвало ли му се е ?🥺
Не, не полудяваш,  за мен си  напълно нормално и то дори без ПА. Аз лично  като  се будя ми трябва време ,  за да включа. Има общо и  с това от каква фаза на съня се будиш . Естествено  ако  се будиш от дълбок сън първоначално  трябва време,  за да се събудиш напълно.

# 678
На мен ми се е случвало също така, особено ако съм пила.

# 679
Здравейте, извинявам се, че нахлувам така в темата, но като запознати бих искала да ви питам нещо. Познат има направление за психиатър поради раздразнителност, нервност. Притеснява се обаче, че ако посети психиатър има опасност да му отнемат книжката, тъй като той има много категории. Та това е въпросът ми, имате ли идея това възможни ли е? Благодаря!
И по кой параграф ще му я отнемат?!? Няма такива филми.

# 680
А вариант просто да си приемете хипохондрията? Щото в момента не е много за ходене по лекари , да си губите взаимно времето и да се разбере, че нищо ви няма...
Как? Аз, ако има такъв вариант, няма и да помисля за болести и доктори. Хипохондрията е страшна работа.

# 681
А вариант просто да си приемете хипохондрията? Щото в момента не е много за ходене по лекари , да си губите взаимно времето и да се разбере, че нищо ви няма...
Как? Аз, ако има такъв вариант, няма и да помисля за болести и доктори. Хипохондрията е страшна работа.
Ми с повече работа, занимания, хобита... Като не става, повече самовнушение и така. Не е приятно, но по добре ли ще е да свършите в психиатрия?

# 682
Скрит текст:
Ми с повече работа, занимания, хобита... Като не става, повече самовнушение и така. Не е приятно, но по добре ли ще е да свършите в психиатрия?
Прав сте, ама като ми се "забие" мозъкът в една болка или неразположение, не мирясвам, докато не ида на доктор. Денем и нощем мисълта ми е заета. И влизам в едни схеми. Не е за приказка.

# 683
Здравейте, аз за пореден ден се чудя дали не сгррших с АД. След като смениха Золофт на Сероксат първо ми и писаха 3 дни по 1/2 после 4-6по едно от 2 дни взйнсн 1 и 1/2 и се чувствам по един и същ начин. Тревожността намаля но тотално изгубих желание и мотивация. А това не е ли някакъв обратен ефект при АД. 10 дни пих Золофт от вече 12 Сероксат аз ли съм сбъркана нещо, че вместо да има позитивен ефект, нямам желание за нищо и само ми се спи особено след 19
Благодаря предварително

# 684
Ефектът на АД няма как да се прояви за 10 дни. Първите 2-3 седмици тревожността се засилва, даже неприятните симптоми се увеличават. По тази причина се изписва бензо, за да притъпи тези усещания и да даде възможност на АД да подейства. Положителен ефект след 1м евентуално, а най-вероятно към 3-я месец. Към 6-я месец започва изпълзяване от дупката, но пак е строго индивидуално.

# 685
Здравейте, аз за пореден ден се чудя дали не сгррших с АД. След като смениха Золофт на Сероксат първо ми и писаха 3 дни по 1/2 после 4-6по едно от 2 дни взйнсн 1 и 1/2 и се чувствам по един и същ начин. Тревожността намаля но тотално изгубих желание и мотивация. А това не е ли някакъв обратен ефект при АД. 10 дни пих Золофт от вече 12 Сероксат аз ли съм сбъркана нещо, че вместо да има позитивен ефект, нямам желание за нищо и само ми се спи особено след 19
Благодаря предварително
Трябва да се спрете на един конкретен АД и да му дадете време да подейства. При вас и с двата сте минавали през най- неприятното на АД- адаптирането наорганизма към него.
При мен това продължи близо месец и се чувствах в пъти по-зле отколкото преди да го започна. Положителен ефект почувствах след близо месец и половина. Сега го пия от пет месеца и дорина моменти забравям, че съм имала проблеми. А моите бяха ужасни. И страдам от ПА от детска възраст. Така че смело се доверете на лечението и ще имате шанс за нормален живот

# 686
Здравейте пак съм .. надявам се някои да ми даде кураж 😮‍💨
Както бях писала ходих пак при моята пси и тя ми вдигна АД на 1 и половина Есобел 10мг поради натрапливи мисли,каза до 2 седмици ако не подейства да ходя да ми го смени на Пароксад... е пих го и бях супер ,но точно края на 2те седмици се завърнаха гадните мисли и се чувствам ужасно зареди тях.Не знам какво да правя ..

# 687
Хепи, и аз съм на лечение заради натрапливи мисли. От време на време се проявяват в различна интензивност и продължителност. После много време ги няма. Мисля си, че никога няма да изчезнат на 100%  но са много редуцирани. Аз си имам и други обяснения но не са за тук.Трудно е в тези моменти. Гледам да изместят внимание към нещо друго. Дори понякога вървят на две нива в главата ми. На първо нещото което искам да ги избута и на второ тъпата мисъл но изчезват по някое време. Аз съм пробвала с повтаряне на стихотворение, мантри, песни, молитви. според настроението.
Не се отчайвай. Ще се редуцират.

# 688
Хепи, и аз съм на лечение заради натрапливи мисли. От време на време се проявяват в различна интензивност и продължителност. После много време ги няма. Мисля си, че никога няма да изчезнат на 100%  но са много редуцирани. Аз си имам и други обяснения но не са за тук.Трудно е в тези моменти. Гледам да изместят внимание към нещо друго. Дори понякога вървят на две нива в главата ми. На първо нещото което искам да ги избута и на второ тъпата мисъл но изчезват по някое време. Аз съм пробвала с повтаряне на стихотворение, мантри, песни, молитви. според настроението.
Не се отчайвай. Ще се редуцират.

Благодаря ти много за надеждата .. силно се надявам ,защото ме карат да се чувствам много зле

# 689
Happy mom, нормално е при покачване на дозата да има влошаване. Изчакай, дай време на лекарството да подейства. Подкрепям написаното от NOVA NADEJDA.

Време е на намалявам лексотана, но ми свърши и вкъщи имам клонарекс 2mg, който ми беше изписан преди от лекар. Та 1/2т лексотан заместих с 1/4т клонарекс и след 3-я ден започна виене на свят и главоболие. Освен да се върна на лексотан и да следвам схемата? Дали виенето на свят може да е от това?

Общи условия

Активация на акаунт