Паническо разстройство - 52

• 56 287
  • 765
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте! От вчера съм на Ципралекс и имам чувството, че ще полудея. Постоянно съм нервна и усещам странни неща в краката си, дори не мога да го обясня. Постоянно вървя, трудно ми е да седя на едно място. Страх ме е да не полудея 😭 Нормално ли е? Ще мине ли?

Ще мине, но трябва да се пие нещо за обиране на страничните реакции. Дали ли са ти?
Аз също мисля, че в началото поне 2-3 седмици трябва да се пие и нещо друго. Аз съм пила Клонарекс(Ривотрил)/ Ксанакс преди време и Флуанксол,  но ти се консултирай с доктора си

# 751
Тези от вас които са сменили различни лекарства и нямате особен резултат, правили ли сте си генетичен тест, който да определи правилното лекарство?

# 752
  • Пловдив
Дадоха ми Хлорпротиксен, но беше ужасно.. Сега ми го смениха с Флуанксол, преди съм го пила, действаше ми добре, но от утре го почвам. Иначе имам един Грандаксин вкъщи, от който мога да пия при нужда. За първи път съм на Ципралекс, преди това пих Есцитил

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 14:39 от Черешка 🍒

# 753
Боже хора хипохондрията ми се завръща.
Преди няколко години бях постоянно по доктори от страх да нямам рак,сега отново.
Като преглъщам от ляво при сливицата усещам като нещо застанало там и ме боде, ще кажете болна сливица ,но не ,сливиците са ми слабо място и знам какво е да те болят ,това е нещо друго и ме хвана страх да не е Рак 🤯

# 754
Happy, виждам те и в други теми. Мисля, че си много тревожна. Не мисля, че имаш здравословен проблем Simple Smile Лукчета за гърлото действат екстра.

# 755
Happy, виждам те и в други теми. Мисля, че си много тревожна. Не мисля, че имаш здравословен проблем Simple Smile Лукчета за гърлото действат екстра.

Как няма да ме виждаш, като тази хипохондрия ще ме побърка 🙄

# 756

Как няма да ме виждаш, като тази хипохондрия ще ме побърка 🙄
И мен хипохондрията ме мъчи много.

# 757
Аниниме ужасно е да .. постоянно болести да са ни в главата и то най лошите , само нещо като ме заболи и почвам разсъждения

# 758
Ти поне си на разсъждения, мен ме удря паниката и започвам да ровя за прегледи.

# 759
Да 😆 разсъжденията са ми какви са 1те симптоми

# 760
Да 😆 разсъжденията са ми какви са 1те симптоми
Значи си в по-лека фаза още. Успокой се!

# 761
Тези от вас които са сменили различни лекарства и нямате особен резултат, правили ли сте си генетичен тест, който да определи правилното лекарство?

Аз си правих генетичен тест. Общо взето пари хвърлени на вятъра. Уж показва кои лекарства са по-подходящи, но при мен нямаше ефект смяната на лекарства.

# 762
Някои да направи нова тема, че тази стана за заключване.

# 763

Аз си правих генетичен тест. Общо взето пари хвърлени на вятъра. Уж показва кои лекарства са по-подходящи, но при мен нямаше ефект смяната на лекарства.
Аз щях да правя и точно тук (във форума) ме разубедиха. При доста хора е нямало ефект.

# 764
Аз също имам това чувство
Получавате ли чувство, че ви блокира моЗъка дереализация ли е нз… свкаш не мога да мсиял, сякаш нз коя съм…???

Общи условия

Активация на акаунт