Паническо разстройство - 52

• 55 263
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте. С диагноза клинична депресия съм плюс обсесии. Изписаха ми есобел, ремирта и халоперидол. Някой има ли идея какво да очаквам? Много съм притеснена.

Моята диагноза е същата. Като при мен опсесията е хипохондрия с физически болки. Пия ципралекс и флуанскол. За две седмици влезнах в час. Така че скоро ще се оправиш .

Не знам защо не ви изписват, това което вече един път ви е помогнало. На мен лекаря директно ми изписа комбинацията, с която се оправих преди 11г.

Бета блокер пих защото имах проблеми със сърцето след ковид. Спрях го след два месеца по схема. Всичко ок.
Оказа се, че по празниците пак съм изкарала короната, бях болна, но реших че е нещо от децата. Като си тествах антителата - в тавана. А преди това почти нямах.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 19:17 от Ofortuna

# 526
Офортуна, интересно ми е от антидепресантите пооправиха ли ти се физическите симптоми, свързани със СРДЧ ?

# 527
Здравейте. Последно преди 3 години започнах приема на АД. Смених няколко ,като последно останах на Сероксат. До тук всичко добре. Август миналата година окончателно спрях Клонарекса и останах на половин поддържаща доза Сероксат. Мислих,че вече му се видя края. Ама не. Преди месец получих така наречената мозъчна мъгла. Откъсната се чувствах от света. Виждах себе си като малка и нищожна,гледах се отстрани и просто бях на някакъв автопилот.Хванах грип малко по-късно и мисля,че това ме довърши. Към днешна дата съм много,ама много зле. Мисля,че ще получа инсулт,страх ме е от полудяване. Все едно не си чувам моя глас като говоря. Звънях преди два дни на психиатърката си (в чужбина съм) и ме посъветва да започна цял АД. Вчера увеличих дозата,но днес като легнах да поспя на обяд усещах,че ще умра направо. Една вълна се плъзгаше вътре в корема и като,че ли полудявах. Добре,че имам малко клонарекс ,та да се успокоя. Само,че не ми помага съвсем и той. Взех си билет за Бг за след два дни, но не знам дали ще изкарам до тогава. Тази мисъл,че ще откача,че мозъка ми ще изключи,че ще получа шизофрения не ми дава мира. Чудя се дали нямам психоза. Моля ви,посъветвайте ме. Имам нужда от подкрепа Sad Sad Sad

# 528
Здравейте. Последно преди 3 години започнах приема на АД. Смених няколко ,като последно останах на Сероксат. До тук всичко добре. Август миналата година окончателно спрях Клонарекса и останах на половин поддържаща доза Сероксат. Мислих,че вече му се видя края. Ама не. Преди месец получих така наречената мозъчна мъгла. Откъсната се чувствах от света. Виждах себе си като малка и нищожна,гледах се отстрани и просто бях на някакъв автопилот.Хванах грип малко по-късно и мисля,че това ме довърши. Към днешна дата съм много,ама много зле. Мисля,че ще получа инсулт,страх ме е от полудяване. Все едно не си чувам моя глас като говоря. Звънях преди два дни на психиатърката си (в чужбина съм) и ме посъветва да започна цял АД. Вчера увеличих дозата,но днес като легнах да поспя на обяд усещах,че ще умра направо. Една вълна се плъзгаше вътре в корема и като,че ли полудявах. Добре,че имам малко клонарекс ,та да се успокоя. Само,че не ми помага съвсем и той. Взех си билет за Бг за след два дни, но не знам дали ще изкарам до тогава. Тази мисъл,че ще откача,че мозъка ми ще изключи,че ще получа шизофрения не ми дава мира. Чудя се дали нямам психоза. Моля ви,посъветвайте ме. Имам нужда от подкрепа Sad Sad Sad
Аз пия Сероксат и аз бях пробвал да го намаля до половинка на ден, но това явно е много малко и не стана. Върнах го пак по едно цяло хапче на ден. Увеличи го до едно цяло хапче на ден и не го намаляй повече. Половинка е много малко и не действа. Няма да се побъркаш, не се притеснявай. Трябва да изчакаш няколко дни  да подейства увеличената доза и всичко ще е наред.

# 529
Аз съм с есобел, качих 2-3кг,после ги свалих. При всеки е различно. Зависи и от хранене, спорт. Ходи на зумба.
Сладимече аз в такива моменти също имам чувството че полудявам. Ще ти вдигнат АД и флуанксол много ще помогне в този случай. Някой пси обаче изписват успокоително, както при теб..

# 530
Офортуна, интересно ми е от антидепресантите пооправиха ли ти се физическите симптоми, свързани със СРДЧ ?

Да, а най-важното е, че спрях да се фокусирам. Че ходенето до тоалетна се беше превърнало в кошмар.

# 531
Тоест, вече ги няма тези странни болки, които имаше дълго време в ляво, а преди това в дясно ниско долу ? А от антидепресантите има ли промяна в дефекацията ? На този етап, предполагам, си се отказала от колоноскопията ?

# 532
Моля кажете ми добър психиатър или невролог в Стара Загора. Ще ходя на частно и съм готова да платя колкото трябва,но да си разбира от работата

# 533
Моля кажете ми добър психиатър или невролог в Стара Загора. Ще ходя на частно и съм готова да платя колкото трябва,но да си разбира от работата
Това няма как да стане. Боклука на един е злато за друг. Както и всяка красива жена е нечия отегчена съпруга и т.н.
Доц. Панов не е лош, но е малко чешит. Иначе е добър лекар.

# 534
Аз от есобел качих кг, ама и от новия ад си качвам. Успокоявам се, хапвам и така. Трябва спорт и движение.

# 535
Аз от есобел качих кг, ама и от новия ад си качвам. Успокоявам се, хапвам и така. Трябва спорт и движение.
колко време го пи? И колко качи?

# 536
Тоест, вече ги няма тези странни болки, които имаше дълго време в ляво, а преди това в дясно ниско долу ? А от антидепресантите има ли промяна в дефекацията ? На този етап, предполагам, си се отказала от колоноскопията ?

Да, няма ги тези постоянни болки, има си тук там неразположение, но не изпадам в истерия както преди. С ципралекса няма проблем с изхождането. Деанксита правеше запек. За сега спирам с обиколките по лекари.

# 537
Колко може да съм зле ,че да гледам филм на ужасите ,като знам после как ще се чувствам.. Чувствам се ужасно ,мисля само за това какво се случи във филма ,все едно ми е промит мозъка ,сигурно цяла нощ няма да спя 😥😥😥

# 538
Колко може да съм зле ,че да гледам филм на ужасите ,като знам после как ще се чувствам.. Чувствам се ужасно ,мисля само за това какво се случи във филма ,все едно ми е промит мозъка ,сигурно цяла нощ няма да спя 😥😥😥

Може да гледаш някоя комедия преди да заспиш за да се разсееш.

# 539
Здравейте. Вчера вече бях на психиатър и ми изписа есципрам по половинка вчера беше първия ми прием, но днес се чувствам ужасно може ли да е от него или незнам вече кога започват да действат тези ад

Общи условия

Активация на акаунт