Паническо разстройство - 52

• 55 231
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз пък обожавам хорърите, даже бих казала, че ме разтоварват. Така да се каже това е здравословен страх.  Хем е срашно, хем знаеш,  че чудовощето няма да излезе през ТВ и  да те изяде. Поне на мен така ми  действат.

# 541
Здравейте. Вчера вече бях на психиатър и ми изписа есципрам по половинка вчера беше първия ми прием, но днес се чувствам ужасно може ли да е от него или незнам вече кога започват да действат тези ад

От него е да, ще е така още около две седмици

# 542
Аз пък обожавам хорърите, даже бих казала, че ме разтоварват. Така да се каже това е здравословен страх.  Хем е срашно, хем знаеш,  че чудовощето няма да излезе през ТВ и  да те изяде. Поне на мен така ми  действат.

Като по малка гледах много такива филми ,а сега малко ми действат кодти въпреки ,че го изгледах с потни ръце 😃

# 543
Някой приемал ли е Олфрекс? От вчера го пия и се появиха много силни горещи вълни, та се чудя дали е от него…

# 544
Някой знае ли когато сме на Ад може ли да приемаме отделно витамини и добавки някакви или за всяко нещо трябва да се консултирам с док?

# 545
Някой знае ли когато сме на Ад може ли да приемаме отделно витамини и добавки някакви или за всяко нещо трябва да се консултирам с док?
На мен психи ми каза, че витамините са съвсем отделно нещо от АД и няма проблем да си ги приемам. Но не е лошо да питате, все пак.

# 546
Аз пак казвам, не съобразявам нищо с лекарствата. Скоро пих за мигрена някакво хапче Релпакс или подобно, дето се продава само по две таблетки и с рецепта. Дадоха ми го, че щях да умра от болка. И тогава не се замислих много дали е съвместимо, а какво остава за обикновени алгетици и витамини. И вино пия всяка вечер.

# 547
Здравейте,

Декември развих някакъв рецидив на тревожност след изкаран ковид и постоянни болки в мускулите. За 1-2 дни след едно задавяне се вкарах в такъв филм, че отидох на лекар - психиатър. Каза ми че имам ОКР ( знаех го и преди, но нямах диагноза) и отделно ужасни натрапчиви мисли които нон стоп се появяват в сякакви ситуации и ми пречат да живея нормално. Изписа ми Золофт + Ксанакс (само при нужда). В началото пиех само Золофт ксанакс не употребявах но след 3-4 ден стана нетърпимо и пих по 1/2 кс сутрин и вечер. Точно като мислех , че влизам в час след 6тия ден ми увеличи дозата от 1/2 Золофт на 1 хапче Золофт. Т.е днес съм на 9ти ден от прием и вместо да има подобрение имам чувство че последните 2 дни съм със засилена тревожност ( 3ти и4ти ден от увеличена доза). Според вас мислите ли че заради увеличаването на дозата може да е засилило депресията и тревожнстта, защото имам чувство че не мога да си намеря място , но същевременно нищо не ми се прави. Сутрин се събуждам вместо отпочинала - пребита. Искам да му дам шанс защото някой каза че около 10-11-16 ден трябва да има подобрение , но при мен вече е 9-10 и напротив усещам една идея повече тревожност. Отделно от вчера вечерта ми се появи нещо като буца в гърлото и оригване и трудно преглъщам и се филмирах че ще се задуша и мускулите ми отказват. След това мина от само себе си - което означава че е на психична реакция най-вероятно, но все пак не трябва ли да има подорение след 9 дни?

Благодаря за мнението - за първи път пия АД и е толкова объркващо и странно...

# 548
cureds, да, от антидепресанта е. И аз съм на Золофт, още не съм минала на цяло хапче. Със засилена тревожност съм, точно не ме свърта на едно място в същото време нямам нито сили, нито желание да стана от леглото. Аз също имам ксанакс, но гледам да не го пия, че ме е страх от пристрастяване.
Ще мине, трябва време. На мен, за съжаление, не ми е първи път на АД.

# 549
cureds, да, от антидепресанта е. И аз съм на Золофт, още не съм минала на цяло хапче. Със засилена тревожност съм, точно не ме свърта на едно място в същото време нямам нито сили, нито желание да стана от леглото. Аз също имам ксанакс, но гледам да не го пия, че ме е страх от пристрастяване.

Здравей, благодаря за информацията. Проблема е че аз усилих тревожността и отделно се появиха физически симптоми, все едно ми е трудно да преглъщам. Имма нещо на гърлото или на трахеята все едно засегнало и така, а хем не ме свърта хем не ми се ходи никъде и нищо не ми се прави. Вие от кога сте на 1/2 хапче и кога мислите да минавате на цяло? Аз още не мога да повярвам, че 1/2 хапче може да сътвори такива бели.

# 550
Ако лекар е предписал ксанакс, слушайте го.

# 551
Не се притеснявай относно топчето(аз съм го чувствала като бучка, която е застанала и каквото й да пия или ям не преминава, а си седи там), чест симптом е при тревожност (говорила съм с лекар) и в един момент изчезва. Опитай да не се средоточаваш върху това.

# 552

Здравей, благодаря за информацията. Проблема е че аз усилих тревожността и отделно се появиха физически симптоми, все едно ми е трудно да преглъщам. Имма нещо на гърлото или на трахеята все едно засегнало и така, а хем не ме свърта хем не ми се ходи никъде и нищо не ми се прави. Вие от кога сте на 1/2 хапче и кога мислите да минавате на цяло? Аз още не мога да повярвам, че 1/2 хапче може да сътвори такива бели.

Аз утре трябва да мина на цяло - досега 10 дни на половин и се чувствам по-добре физически, но съм със засилена тревожност и постоянно се самонаблюдавам. Това поотслабна последните 3 дни, но очаквам като вдигна на цяло пак да ми е кофти.
Буцата в гърлото е много типичен симптом на тревожност. Знам, че това няма да помогне да не се притеснявате, но ще видите, че скоро ще отмине.

# 553

Аз утре трябва да мина на цяло - досега 10 дни на половин и се чувствам по-добре физически, но съм със засилена тревожност и постоянно се самонаблюдавам. Това поотслабна последните 3 дни, но очаквам като вдигна на цяло пак да ми е кофти.
Буцата в гърлото е много типичен симптом на тревожност. Знам, че това няма да помогне да не се притеснявате, но ще видите, че скоро ще отмине.
[/quot

И аз бях добре последните 2 3 дни, явно организма ми свикна и след това получих криза след криза след криза и си врълпих че нон стоп ще съм нервна и с криви и още повече развих тревожност. Мислите, че е увеличената доза, а не че нещо откачам така ли

# 554
Хора помощ!!!
Тези хапове май не ми действат вече ..
Четох една статия как са излъгали човек , че ще му срежат китката, за да му изтече кръвта (бил е осъден на смърт) в крайна сметка са го направили фалшиво, леко срязване и да направили да тече по капки вода в една купа и той си помислиш ,че му изтича кръвта получава удар и умира тоест какво прави ума 🧐 майко мила сега си мисля ,че като ми минава през главата , че ще умра и наистина ще стане.Лудост нали

Общи условия

Активация на акаунт