"Пътят на честта" сезон 2, тема 12 - тук продължава да е по-забавно!

• 51 266
  • 949
  •   1
Отговори
# 750
Без да искам се оказах на купон на екипа. Най-хубавото нещо в сериала продължава да е най-хубавото нещо в сериала, намира се в топ форма. Реших, че е редно да го знаете.
Снощи ли? 😁

# 751
Изтървах първите 20 минути от филма и не разбрах как Стивън обясни изнудванете, прикриване на убийството на Мария и предаване на уликуте на Жаки.
Вихра все пак изигра роля в събитията, което ме радва. Не знам как шофираше и убиваше почти едновременно, но както и да е. Освен това се чудя защо не го застреля в главата за по-сигурно, аз ако бях на него, с неговия убийствен живот щях нон стоп да нося бронежилетка.
Красимира предполагам, че след гръмването й е имало веднага линейка която да пристигне. След което направо е заведена към летището и така. Не си представям буквално как става и си тръгва.
Мария претърпя голяма метаморфоза, явно заради пътя на честта, но прекалено бързо ми дойде.
Сватбата накрая беше приятна. И всички бяха усмихнати. Хареса ми.

# 752
Изтървах първите 20 минути от филма и не разбрах как Стивън обясни изнудванете, прикриване на убийството на Мария и предаване на уликуте на Жаки.
Стивън е Джеймс Бонд 😁
В случая - ченге от Интерпол. Те там разделят убийствата на добри и лоши. Това на Мара е добро - не се наказва.

# 753
  • На брега на реката
За мен, категорично  ще има още сезон/и.

Не ми хареса сцената между двамата млади.
 Някак заканително звучаха и двамата  и имаха зли погледи. Казаха нещо от сорта: "Не ни познават!"

# 754
За мен, категорично  ще има още сезон/и.

Не ми хареса сцената между двамата млади.
 Някак заканително звучаха и двамата  и имаха зли погледи. Казаха нещо от сорта: "Не ни познават!"
Да, това забравих да напиша. Тези младите ще са двигателя на новия сезон. Иначе просто няма смисъл от последните им диалози.

# 755
В края на първи сезон с убийството на Киро също си мислехме, че всичко свърши😊

# 756
Аз нещо не споделям симпатиите ви към Асен, може би щото ми напомня дядо ми в младежките му години. Така че за мен най-хубавото беше Орлин, изключая глупавото му гугукане с Жака.

# 757
И биологичните родители на Кера за отрицателно време са я осиновили. Нали преди беше Кера Караиванова, а сега е Кера Филипова Даскалова, поне на сватбата така казаха.
На тридесет и няколко години да се отречеш от името на осиновителите си и да приемеш за родители напълно непознати хора, при положение, че възхваляваше осиновителите си.
  Много ми идва захаросано. Чувствата и емоциите за нищо ги нямат. "Марти, това са новите ти баба и дядо". "Здравейте, бабо и дядо".  Това е като някаква вещ - нови и стари. След няколко години, когато се износят мама Кера ще ти осигури нови.

Аз се чудех.. То изобщо възможно ли е да я осиновят (припознаят?!) , след като тя е пълнолетно лице?

# 758
  • София
Те не са я осиновили, а тя е завела дело за смяна на имената, поради установяване на произход, например. Разбира се, че е възможно да се случи. Минала е повече от половин година, все пак.

# 759
Е, тате Филип е адвокат все пак... Всичко може.

# 760
Алелуя! Свърши се!
Значи тъкмо мислех как така Симона е с такъв голям корем, а Люлю все така финна, но имало количка която не съм видяла...
Аз бях потресена от сватбената рокля на Кера/Керана/Надежда, тези стабилни големи ръце ми идваха в повече, за по-финни девойки е този модел...а и за какво е станала Даскалова като после уж ще е Станкова Thinking
Найденов не видях, след толкова повиквания можеше поне на едно късо да го поканят Joy
И Жака за цял сезон показа завиден гардероб в черната гама (дори и след като не страдаше вече за Кирчо), за разлика от Нела с розАвата инфантилна поличка и шарен гащеризон.
Но мама Мери беше хит с тоалетите и пътят на честта го извървя в бара на цигарки и уиски/кафета...МЪКА!!!

# 761
Найденов не видях, след толкова повиквания можеше поне на едно късо да го поканят Joy
😂😂😂

# 762
Беше Найденов. И Николов и той

# 763
  • Бургас
Амин!
Свърши се!

Приятелят на Мия ми е много противен!

# 764
Приятелят на Мия ми е много противен!
Този сякаш е малкото братче на оня Антон, дето преследваше Кера - още един мъжки скалп на колана на Амазонката. 😆

Общи условия

Активация на акаунт