"Пътят на честта" сезон 2, тема 12 - тук продължава да е по-забавно!

• 51 231
  • 949
  •   1
Отговори
# 810
Едва ли Силвето е извадила роклвто от гардероба си или го е взела назаем от комшийката. Съмнявам се, че всички играят със собствени дрехи….
Абсолютно в неин стил е роклето, нищо чудно да е личната ѝ сватбена рокля!
Скрит текст:

# 811
Не я следя дамата изобщо. Гледаме БГ телевизия отскоро. Коментирахме с големият ми син, който следва Медии, че толкова много родни продукции, дори и със спорни качества е добър знак. С времето ще натрупат опит и ще станат по-добри в професионално отношение. Просто използването на личен гардероб ме озадачава, признавам си.

# 812
Тази продукция няма ли си някой, който се грижи за костюмите на героите? Едва ли Силвето е извадила роклвто от гардероба си или го е взела назаем от комшийката. Съмнявам се, че всички играят със собствени дрехи…. Разсъждавам си, значи. Не ми се рови да търся информация по темата.
Да, великата Мина Кайе! Като гледам работата й мога да я сравня със сценария - бездарна! Грях ако са й платили честно

# 813
E и Биг Сити.

# 814
той не е гардероб Wink

# 815
Айде бе! Личен гардеробиер на най хубавото.

# 816
# 817
  • Sofia
Силвия беше пуснала тези дни видео от някакъв магазин за дрехи и каза, че ще си избира нещо женствено...избра си огромен шарен плетен шал 🤣
Такъв си ѝ е стила- развлечен,неглиже,но за нея-удобен...

https://www.instagram.com/reel/CXRC-8DoR9C/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 17:14 от Doli

# 818
  • Euskal Herria
Ама само онази рокля ли, или за всичките тоалети?

# 819
Силвия беше пуснала тези дни видео от някакъв магазин за дрехи и каза, че ще си избира нещо женствено...избра си огромен шарен плетен шал 🤣
Такъв си ѝ е стила - развлечен, неглиже, но за нея-удобен...
Thinking Joy Joy Joy 
Тя верно ли не се усеща, че се облича като мъж или се шегува, че ще си избира нещо женствено и избра тая черга?! Rolling Eyes

# 820
Аз нямам претенции каква е в реала, ако иска да си нахлупи чувал или торба и да си ходи така. Ама Кера не би трябвало да е равно на Силвия, а имам чувството, че гледахме Силвето през цялото време, грам напън за изграждане на друг образ не видях. Grinning

# 821
  • софия
Силвия/ Кера и Ивайло/Калоян са лишени от сериозни актьорски умения за мен. Пълни аматьори. Не съм ги гледала в театъра, но честно казано нямам и желание. Уж главни роли, а така зле изиграни и представени. На мен ми хареса повече актьорската игра на "лошите" Simple Smile За цял сезон не знам какво могат да измислят, поизчерпа се сериала с последния епизод.

# 822
Те дано и не участват в много постановки. Бих си умряла от яд да си купя билет и да гледам такъв ужас.

# 823
Ама само онази рокля ли, или за всичките тоалети?
Само онази,  за някакъв проект я беше обличал и роклите са останали за нея Wink

# 824
Такъв си ѝ е стила - развлечен, неглиже, но за нея-удобен...
Thinking Joy Joy Joy 
Тя верно ли не се усеща, че се облича като мъж или се шегува, че ще си избира нещо женствено и избра тая черга?! Rolling Eyes

Не че я защитавам, ама казва, че винаги намерението й е да си избере нещо женствено. И после като избра (вярно е такова Grinning) чергата, казва "пак няма да е рокля ".
Жената иска, ама душата към друго влече. Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт