На каква температура се гледат МОМЧЕТА!

• 7 018
  • 90
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не знам дали ми е смешно, или тъжно  newsm78  Shocked
За протокола:
Гледам ги на 21-22 градуса.Момичета нямам и не знам  Thinking

# 46
Бих искала да попитам на каква температура, градуси се гледа момче!
Чувала съм че момчетат се гледат по на хладно от момичетата, защо и на какви градуси точно?
Благодаря на отговорилите!
На каквато и момичетата  Mr. Green
Иначе поддържам температура около 22 градуса.

# 47
 newsm78
На каквато и момичетата
За такова разделение за пръв път чувам.

# 48
Идеята е че природата си е свършила работата като е изкарала тестисите на вън,съответно не е добре да се прегряват.а яйчниците са вътре ,съответно трябва да са на топло. Както и на мъжете не се препоръчват горещи вани и тн.
Предполагам за тва става дума  Simple Smile

# 49
Това го чувам за първи път. newsm78

# 50
Това го чувам за първи път. newsm78

# 51
newsm78
На каквато и момичетата
  Peace
 Около 22 градуса.

# 52
Пуснала съм си климатика на 26 градуса, моля, който има атрибути за отглеждане да се спасява по единично  bowuu  hahaha

# 53
Бих искала да попитам на каква температура, градуси се гледа момче!
Чувала съм че момчетат се гледат по на хладно от момичетата, защо и на какви градуси точно?
Благодаря на отговорилите!
Хехеееееехеее hahaha
все си мислех, че съм чула повечето щуротии (меко казано) съм ги чула, ама нееее - имало още....
Интересно после как виреем на една и съща Т ?

# 54
  • Boston, MA
В тоя подфорум поне една тема на ден гарантира як хилеж!  Grinning
То не беше галено на Александър с 9 страници отговори, бебето ще се задуши ли под дъждобрана и куп други бисери  ooooh!

АПсЕлютно!  Laughing

# 55
Ама не е като да няма логика...какво ще ми ги глезите тези момчета с топло през зимата примерно...студ и туй то, кви мъже ще са утре ако тракат зъби при -20 градуса... Mr. Green
Ester, като ти видях подписа, се сетих за история с детето на моя приятелка, чиято майка беше лекарка  и приятелката ми живееше  със семейството си при родителите си.
Беше преди 5-6 години.Детето изведнъж започнало да яде много ябълки,всеки ден.И като свършели-ставало драма,трябвало веднага пак да се закупят. Не круши, не грозде-само и единствено ябълки. След около месец-детето отишло при майка си и казало: Тия по телевизията как лъжат самоооо..кааха,че няколко ябълки на ден ще изгонят доктора от къщи, а баба му още си седяла там щастлива Simple Smile . И оттогава детето не поглежда ябълки Joy

# 56
..........няколко ябълки на ден ще изгонят доктора от къщи, а баба му още си седяла там щастлива Simple Smile . И оттогава детето не поглежда ябълки Joy

hahaha

# 57
newsm78
На каквато и момичетата
и аз

# 58
  • на брега на Дунав
Ей мами ама много сте резливи нещо  :  bouquet. Честно казано и аз съм го чувала туй, ама сега си мисля, кой го е измислил и защо  newsm78, няма логига просто, ама честно. И все пак сигурно става въпрос за това, че момчетата трябва да са по-издръжливи по-калени  newsm78.  Мале  пък момичетата що да не са  newsm78. Хвърлихте ме в дълбок размисъл по въпроса ей  Joy.  
Креми не мисля, че има разлика миличка, гледкай си детето на каквато температура си прецениш за най-удачна и хич не му мисли много   bouquet. Аз и момиче имам и момче и си ги гледам по един и същи начин  Peace.

# 59
Monda  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Така е децата приемат всичко буквално и трябва да внимаваме  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт