Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 225
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Аз да ви кажа, два пъти се опитвам да изгледам последната серия с рус. субтитри и ... запецвам на 15-та минута. Монологът на Енгин, след това на Джейлин, Ългаз и ... край. Не мога нататък. Направо ме раздрусаха психически. Не ми се е случвало друг път. Ще чакам нашия превод, дано прескоча тая 15-та минута. Blush

# 106
И подаръка от Дядо Мраз навремето не съм чакала така както чакам фрага...
Аз много нелепо научих,че не съществува ама това е отделен въпрос да видим сега ще има ли фрагман или утре ще го пуснат държат ни на нокти чок аип.

# 107
  • AMS
Привет и благодаря за всички преводи, мнения и коментари!!!

Yargı   Yargı
KatilKim   ÇemberDaralıyor   KatilTuzağaDüştü
Yalan      Vicdan      Hakikat

За всички от героите и нас започна  Присъда Присъда.  
Въпросът е  Кой е убиецът.
При разследването на заподозрените Кръгът се затяга.
Убиецът падна в капана.
Излезе Лъжата. Заговори Съвестта и започна да се показва Фактът.
Истината не може да се скрие, но трудно и дълго се стига до нея.

Да уточня нещо, което съм научила от дизитата.
Има две думи на бг за леля - хала и тейзе.
На сестрата на бащата се казва хала, а на сестрата на майката тейзе.  
Сестрата на Метин е хала - леля на Ъгаз, Чънар и Дафне и те така я наричат.
Макбуле е дъщеря на Мердан.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 23:19 от * Diva *

# 108
  • Кърджали
Кате, тези началните сцени... Май писах, тръпки ме побиха от тях. Особено от Енгин.
Всяка негова дума се забиваше ксто стрела, отровна стрела.

# 109
От Пънар - "Харесвам островите" 8 декември 2020

# 110
Интересно е!
И понеже на кино всичко може да се случи. Като това "всичко" зависи от творческата фантазия на сценариста, но за бъде добър филмът трябва да е и житейски достоверно за сериал с претенции.
След 5 епизод, когато стана известен убиецът, дори бях споделила в темата:
Цитат
П.П. Накрая да кажа, че не мога да се отърва от усещането, че Йекта разказа на Енгин как е убил Инджи, тоест успява да го манипулира да приеме чужди действия за свои. И тук вярвам на Джейлин - Йекта е много опасен.  
Случи се по друг начин. Но пак опря до Йекта да е убиец. Как ще излезе от тази ситуация мастития адвокат!?! Аз мисля, че може да изиграе "саможертва"  и то, когато всички вече знаят кой е убиеца, но както казаха доказателствата все още са недостатъчни. И трябва да ги намерят. Ето тогава на сцената може да излезе Йекта...Саможертва в името на любимия син! Майката на Енгин мисля, че ще загуби говор за дълго време...

Човек може да измисли какво ли не...Но сценариите се мислят от госпожа Сценаристката!

Ама Енгин е много зловеща фигура, права е Алекс!

П.П. Дано има скоро фраг за да не си губим акъла...

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 23:32 от mari08

# 111
https://youtu.be/-aRfPMEXw80

Напред към 9ти епизод Heart

# 112
Ха, признанието на Енгин е шокирало всички. Парс е бесен Joy
Не му е лесно, ама дано успее да докаже, че Енгин е виновен.

Учудена съм от майката на Енгин, явно много обича сина си, за да позволи на психопат и убиец да си спаси кожата.

Чинар какво прави, да не би да иска да признае на Гюл, че е убил Зафер? И Гюл ми е много странна. Какво милва лицето му, нали скоро насъскваше Зафер да ходи да се разправи с Чинар и да отмъсти за Инджи?... Много странна жена.  

Изглежда са намерили трупа на Зафер в багажник, ама в чий багажник? Интересно. Метин и той изненадан...
Ако Чинар признае пред Гюл, че е убил Зафер... не знам как ще свържат трупа в чуждия багажник и Чинар.

Там е работата, че Метин явно е задавал въпроси за багажника на Иългаз. И, когато стане ясно, че са намери труп в багажник, Илгаз може да се сети, че и баща му онази вечер беше странен, не даваше колата и че е имало нещо скрито в багажника.

А Джейлин вече говори за любов. Дано има време за любов, че покрай всичките тези драми.. направо не знам.

# 113
Вече , сме щастливи , имаме си фраг - мерси , Нелка Hug
Алекс Hug , плийз , превод Grinning , аз съм на работа , даже без звук го гледах Neutral Face
За приликите , все пак това са актьори , не са семейство , но знам ,че ги подбират -цвят  очи , коси , ръст  и и т.н ( понякога доста успешно , понякога - не ) , в случая Джейлин се различава много по характер , манталитет , интелект .( иначе сестрите и 3-те са бели и светли  , става )
Що се отнася до образование , неподходящият външен вид на Зафер е едно , но по образование си приличат , преди затвора той е бил капитан на кораб, не прост рибар , просто е бил  женен за проста и лабилна жена . Явно несправедливата присъда го съсипва и той рухва и психически . Жалко , един съсипан живот ...

# 114
Привет!
Благодаря за фрагмана! Flowers Bouquet

Ето с рус. суб.

https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_237475

# 115
  • Кърджали

Джейлин: Как може? Що за игра е това? Как може да го освободят само за едни думи? Иде ми да си оскубя косите вече.
Ългаз : Играят голяма игра. Това не е просто подхвърлено обвинение.
Йекта: Щом си слгаш ръцете в огън, тогава малко ще се опариш
Енгин : Вие сте доста напрегнат. Да не би да ви е д, че не излязох убиеца?
Парс:Яд ме е да, ти си убиеца!
Гюл: Ти си бил невинен.
Метин: Синко, добре си помисли, сигурен ли си?
Ългаз :Татко, какво толкова важно имаше в багажника? Кажи ми, какво е изчезнало?
Ерен: Открит е мъртъв мъж. На около 55 години
Ългаз : Джейлин
Джейлин : Колко са топли ръцете ти
Ългаз: Студено ли ти е?
Джейлин : Недейте, прокуроре. Накрая ще взема да се влюбя във вас.

Щерката като спрат да се правят че учат онлайн в другата стая може да сложа и субтитри. Ако до тогава не качат със субтитри

# 116
Mерси , Алексче Hug

# 117
Алекс кузум тенкю
Прокурорът обаче доволен ех ти да видиш идел Ашка.

# 118

Вълнуващ фрагман. Благодаря, че го споделихте.

* Diva *, откакто гледам турски сериали се опитвам да разбера каква е разликата между хала и тейзе. Grinning
Цитат
На сестрата на бащата се казва хала, а на сестрата на майката тейзе.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 15:22 от Margarita N.

# 119
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Хелоуууу

Вай бе дочакахме го този фраг. Снощи почнах епизода с руски субки, обаче и с руския и с турския не се разбираме .
Лелеее Джейлин ханъм е бясна и как няма. Как така ще го  пуснат бе то на мен ми иде му скърша гръкляна като на пиле . Този определено си е завършен психопат , но определено затова са виновни мама и тате! Тоя Йекта бей го вълнува само и единствено да не му се опетни репутацията - нищо друго.

Относно майката на Джейлин - типичен нагледен пример на лафа - На крива ракета и Космосът й пречи! Тя и щерка й Айлин са си лика-прилика - и па характер и по акъл .

Ох с нетърпение чакам превода с бг буквички на епизода, че да си подредя мислите

Благодаря за всички споделено! Удоволствие е да ви чета!

Общи условия

Активация на акаунт