Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 229
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • Кърджали
Не знам дали Прокурорът стопли ръчичките на Джейлин, но моето сърце рязко се сгря.

# 121

Относно майката на Джейлин - типичен нагледен пример на лафа - На крива ракета и Космосът й пречи! Тя и щерка й Айлин са си лика-прилика - и па характер и по акъл .

Те двете сякаш поначало са си с лабилна психика, но пък учудващо при щерката на Айлин независимо от средата в която расте се наблюдават проблясъци. Единствено Парла не избърза да упреква Джейлин, че защитава основния заподозрян за убийството на Инджи.

Алекс, помислих си същото. На нея й топли ръцете, на нас сърцата Heart Eyes

# 122
Мерси за превода. Сега се загледах в първите реплики. Вярно ли ще освободят Енгин само за едни думи?

Чинар, когато каза "Не съм го направил аз" - го пратиха в затвора, въпреки защитата на Джейлин, че баща му и брат му не биха го оставили да избяга.
Сметнаха Чинар за достатъчно опасен да престои в затвор. И момчето дори пострада.

А Енгин? Само за едни думи - на свобода? При условие, че той кажи речи призна на Джейлин, че е убиеца и дори и каза защо го е направил.

И аз не разбирам какво става.

Джейлин: Как може? Що за игра е това? Как може да го освободят само за едни думи? Иде ми да си оскубя косите вече.
Ългаз : Играят голяма игра. Това не е просто подхвърлено обвинение

# 123
  • Кърджали
http://ok.ru/video/2697206434531 - Фрага с бг субтитри.

Имам някаква теория че адвоката до Йелта играе с Енгин. Имаше един момент от серията където нещо странно се погледнаха. Дали Йекта знае, не знам

# 124
Накрая това: Недейте така прокуроре, ще взема да се влюбя във вас, му го каза или си го мисли наум?
То е ясно, че заради това в неделя ще се редим пред екраните, но до неделя има много време.

# 125

Имам някаква теория че адвоката до Йелта играе с Енгин. Имаше един момент от серията където нещо странно се погледнаха. Дали Йекта знае, не знам

Доста странна "птица " е този ...Йекта нали му обеща ,че той ще наследи кантората .
Продължавам да си мисля ,че Инджи  е доубита ,нооооо..?!?!?!

# 126
Да, а и Йекта нали каза на Джейлин като стреля по краля да се убеди, че е мъртъв.Fearful

Т.е. твърде вероятно е да е някакъв ход. Thinking

А за бившия на Джейлин нямам думи, заслужава не един шамар, а няколко.
Уж успешен, уж умен... не знам как е видяла тези качества Джейлин у него.
На мен ми изглежда като безхарактерен, безсъвестен женкар и кариерист.

# 127
Накрая това: Недейте така прокуроре, ще взема да се влюбя във вас, му го каза или си го мисли наум?
То е ясно, че заради това в неделя ще се редим пред екраните, но до неделя има много време.
Най-вероятно само си го мисли, ще почакаме още за истинските признания. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 128
Благодаря за фрага и превода Flowers Rose
Ако има игра, то тя ще е между майка и син, според мен.

# 129
  • Кърджали
Според мен това тя го казва, но катп шега.
Още не могат да осъзнаят чувствата си, но и дефакто се познават от около 2 седмици

# 130
Джейлин си е направо влюбена в Ългаз , а и той не е изостанал с това чувство - събитията ги връхлитат едно след друго и очаквано и изненадващо .
Нямат и секунда да осъзнаят чувствата си ,но ги има .

# 131
  • Кърджали
Имаше една сцена в последната серия - Джейлин е заспала на дивана, а Ългаз уж чете нещо. Казвам уж, щото повече гледаше как тя спи, отколкото каквото там четеше.
Аз си мисля, че той първи се увлече, дори Ерен го забеляза. Но семейството му така обърква нещата, че няма да посмее да ѝ признае какво чувства.

# 132
Имаше една сцена в последната серия - Джейлин е заспала на дивана, а Ългаз уж чете нещо. Казвам уж, щото повече гледаше как тя спи, отколкото каквото там четеше.
Аз си мисля, че той първи се увлече, дори Ерен го забеляза. Но семейството му така обърква нещата, че няма да посмее да ѝ признае какво чувства.

Той с тази праволинейност и само черно и бяло, тази фурия му отвя перчема.
Ългаз толкова страст, за цял живот не е могъл да събере.
И хем кипи от страст и огън, хем има нужда от закрила. Как да не клекне милия.
Такова търчене след жена, надали е правил. Май взе да му харесва.
Нева е като ваза - където я сложиш там стои. Красива и удобна.

# 133
Глупаво ще прозвучи, но останах с усещането още отначало, че Ългаз изпитва интерес към тази жена. Естествено, че не наблегнаха на това, акцентът беше другаде, но там в кабинета му докато държейки в ръката си телефона й и затвори вратата, хвана я в нарушение и т.н.  🔥🔥 Може би е само в моята глава, Joy но сякаш го показа с поведението си на няколко пъти. Даже е доловил и това, че на Парс не му е безразлична...
А сега като са постоянно заедно и я опознава започнаха да се зараждат истински чувства.

Отвя му перчема Joy Хареса ми.

# 134
  • Кърджали
Миже Марги. Те не се виждаха за първи път, Ългаз и прединя хващал  нарушения, но и беше забелязал вече че на нея няма дело дето да ѝ се опре. Досега отношенията им са били само служебни, но този случай интпва че непрекъснато са заедно вече им помогна да се опознаят и малко или много да видят човека извън този,  койтомпознават служебно. И да, Джейлин отвя перчема, главата, мозъка, облажите, абе всичко. Погледът му е пълен с интерес, вълнение, любопитство, жвлание за закрила...
То Парс сам си каза на Ългаз да седи далеч от Джейлин зашото я харесвал и щял да пробва да я спечели. Ма късно се сети...

Общи условия

Активация на акаунт