Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 263
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Кърджали
Парс явно прие доста лично брака на Ългаз и Джейлин. Последните 2 нощи не е спал, откак научи за сватбата им. Нали има итой влечение към огън - адвокатката

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 07:48 от Aлекcандрa

# 166
Оард явно прие доста лично брака на Ългаз и Джейлин. Последните 2 нощи не е спал, откак научи за сватбата им. Нали има итой влечение към огън - адвокатката

Добро  утро !

Май няма да е само  от това ,мисля че има някакво заболяване или е преживял нещо доста  сериозно /семейство ?!?!

# 167
И според мен има още нещо, през целия ден се държеше някак странно...

# 168
  • Кърджали
“Присъда” 9 еп. промо снимки

▪️ОЗЕТ:
След като Енгин обвинява Йекта за всичко, Джейлин и Ългаз разбират, че спешно трябва да предприемат действия.  Използвайки метода, предложен от Ългаз, те искат да изпратят Енгин в затвора.  Този път обаче е пълен с препятствия, които са емоционално трудни за Джейлин.

Парс, в резултат на обвинението на Йекта, е изправен пред вероятността да се разкрие голяюата му тайна и се държи по съвсем различен начин!  Метин, в търсене на изчезналия труп на Зафер, е изправен пред неочаквана изненада и Йекта е решена да накара Лачин да си плати за това, че е на страната на Енгин.

Джейлин и Ългаз емоционално се сближават един с друг, освен това това сближаване променя установените им правила.  От една страна, те се опитват да накажат Енгин за преживяното, а от друга, те са принудени да отговарят на въпроси, генерирани от чувства, които не могат да признаят пред себе си.

# 169
Парс има голяма тайна? Явно като зелка, лист по лист, ще се разкриват нещата.

# 170
  • Кърджали
Аз подозирах, че Йекта е в наркомрежата, нл дс не се окаже и Парс в нея.
Баси, тъкмо започнах да го харесвам.

# 171
O, надявам се да не е , все пак говорим за млад амбициозен прокурор .Предпочитам го с комплексите и амбициите , но да не е престъпник .Ще стане  като в приказките - лошият - много лош , а добрият - супер добър . Не ми харесва така , има нужда от противоречиви и истински герои .
Впрочем нещо офф топик - сериал с друг прокурор ,( но този път обвинен в престъпление самия той  ) римейк на корейски хит , се задава скоро по Фокс . Пак е с мой любим актьор и възнамерявам да се потопя много надълбоко в правната система на Турция този сезон Stuck Out Tongue , ще гледам 2 ма чаровни прокурори Smiley

# 172
  • Кърджали
Явно този сезон прокурорите са на мода 😏
Видях промото, може да пробвам и на него да дам шанс

# 173
  • Плевен / София
O, надявам се да не е , все пак говорим за млад амбициозен прокурор .Предпочитам го с комплексите и амбициите , но да не е престъпник .Ще стане  като в приказките - лошият - много лош , а добрият - супер добър . Не ми харесва така , има нужда от противоречиви и истински герои .
Впрочем нещо офф топик - сериал с друг прокурор ,( но този път обвинен в престъпление самия той  ) римейк на корейски хит , се задава скоро по Фокс . Пак е с мой любим актьор и възнамерявам да се потопя много надълбоко в правната система на Турция този сезон Stuck Out Tongue , ще гледам 2 ма чаровни прокурори Smiley
+1

# 174

Аз и двамата ги натамъних в мрежата.....по-назад в мисловните си изблици....
А, да ги видим накъде ще ги зафичи Сема..

# 175
Да не би Парс да се друса ? Напрегната професия, съчетана с болни амбиции + съперник на една ръка разстояние , може да е имал нужда да се отпусне и после да е станал зависим .

# 176
  • Кърджали
Виж, това да ги ползва е по-вероятно.

# 177
Парс явно има "сухи очи", защото си слага капки. Причините за тази диагноза могат да бъдат много, но една от тях може да бъде и употребата на наркотици, доколкото съм чувала. Това вероятно е гадно, защото аз съм късогледа и ми сълзят очите, но моя офталмолог ми каза веднъж: Радвай се, че сълзят, а не страдаш от сухи очи.

Та като говорим за Парс аз мисля, че за него разкриването на извършителите на убийството на Инджи със замесването на толкова известни личности е въпрос, който ще го направи известен и професионално ще го тласне напред. Още не мога да разбера дали би използвал непочтени методи, по-скоро не, защото е умен и знае, че рано или късно тези неща излизат наяве и колкото по-високо си стигнал, толкова падението е още по-болезнено. Злепоставянето явно не го счита за непочтено обаче, а за част от кариерното израстване...

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 15:10 от mari08

# 178
Да не би Парс да се друса ? Напрегната професия, съчетана с болни амбиции + съперник на една ръка разстояние , може да е имал нужда да се отпусне и после да е станал зависим .

Абе той постоянно капе капки в очите ?!?!?! От там ли поема "дрогата " /шегувам се /или се замъглява да не му се вижда  Джейлин толкова хубава , а недостижима ??????Laughing

# 179
  • София
Здравейте, момичета!
Доста  предположения почетох за състоянието на Парс- даже и за дрога, но не вярвам той да се дрогира. Аз лично не съм видяла в турски сериал главно действащо лице да е наркоман. Загатват за дрога, за наркомани, но прокурор да се дрогира не ми се вярва. Що се касае за капките, които той слага постоянно са изкуствени сълзи. Капките, които се предписват за по сериозни заболявания на очите се капват в определено време - сутрин и вечер. Освен това той спомена някъде, че има проблем с кръвната захар - възможно е да е диабетик. Да Парс е проблемен и несимпаничен за мен образ, малко злобар, но е  педант и професионалист. Не вярвам да има връзки в  подземния свят.

Мисля си, и ми се ще да се изясни ситуацията с дядото /дон Карлеоне/ . Той явно е доста навътре с престъпността и има всестранни връзки. Как само набързо с една баклава и то в затвора се разплати със затворника, който щеше да убие внука му. Сигурна съм, че дядото е в основата на  изчезналия труп и то пак да помогне на децата си.
Хубава вечер, до скоро и бъдете здрави.

Общи условия

Активация на акаунт