Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 279
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • AMS

Привет и благодаря за преводите и коментарите!!!
Репортажът с Онур Д ..., много интересен.
Нямах никакъв шанс да позная кой е убиецът.
Искам да попитам, как се казва майката на Енгин, съпругата на Йекта  - 
Лачин или Елчин? За мен е Лачин >>>

"Какво очаква сега Лачин, която е включена в плана на Енгин?
Ще може ли майката, която се е заела да защити сина си от Йекта,
да пренебрегне факта, че синът ѝ е убиец?

Единственото желание на Ерен е Енгин да влезе
и да получи наказанието, което заслужава.

Новите тайни отново изправят семействата едно срещу друго."

Към подгряването за новия епизод и фотографиите в клип >>>

Дядото вече взема внучката Дафне от училище >>>

# 196
  • Кърджали
Майката на Енгин е Лачин.Лачин Тилмен

Мернах, че превеждащите са я писали Елчин, което е груба грешка, при все че дори на страницата на сериала ги има имената на всички герои.

# 197
  • Варна и...духом на Босфора
Благодаря за всичко споделено!
Преводачки,да Илядите!
Аз пътувам за Германия,дано да минем Сърбия бързо,че да гледам малко от новата серия.

Лячин,нали,Лячин е жената на Йекта.

# 198
  • Кърджали
Аз съм чувала  в Турция да го изговарят и с А и с Я, та не съм съвсем сигурна как е правилното.

# 199
Привет,
къде е отлетяла нова тема аз докато са запиша. Харесва ми сериала, много добре играят всички, но това момченце Енгин много нагличко, на мен ми иде да го удуша.

# 200
  • AMS

Привет и благодаря за уточненията и споделеното!!!

Новият 9-ти епизод може би ще даде отговор на въпросите >>>

Джейлин работеше усилено, за да докаже невинността на Чънар.
Но сега Чънар уби баща ѝ. Как мислите, че ще се изправят един срещу друг?

Тя знае много добре как вазата се счупва и как парчетата се събират.
Ще успее ли Нева да се възстанови въпреки всичките си негодувания?

Как ще се развият отношенията между майка и дъщеря?

Хаштагът за новата серия - # Предателство >>>

# 201
Обаче за мен, Чънар уби бащата на Джейлин, при самозащита.
Не го направи нарочно или умишлено и определено го измъчва съвестта. 
Сега че го скри е друга подробност. Но не го слагам наравно с Енгин.

# 202
Интересен хаштаг. Сега се чудя кой кого ще предаде

Имаме приятелство между Ерен, Иългаз и Нева... - тук изключвам предателство, Ерен и Иългаз са верни приятели, много би ме огорчило, ако Ерен се окаже предател. А Нева засега е заблудена.

Имаме приятелство между Парс и Йекта - тук обаче според мен, няма да е предателството, Парс по-скоро ще опита да си върши работата, въпреки опасността Йекта да разкрие тайната му.

В семейството на Джейлин имахме изневяра и разкритие на истината в миналият епизод, така, че не вярвам да имаме предателсвтво тук, там в момента драмата е дали майката и сестрата ще приемат Джейлин обратно в семейството.

За семейството на Йългаз... не знам дали сватбата му с Джейлин биха могли да я сметнат за предателство, това е негово лично решение. Ако обаче наяве излезе, че Метин и Чинар са прикрили престъпление, Йлгаз може да се почувства предаден. Ако и той се включи в играта, Джейлин може да се почувства измамена...

Може би хаштагът е фокус върху - Енгин и Лачин, които лъжат и дефакто са предатели, предават доверието на Йекта. Thinking

# 203
  • София
Аз пък все си мисля, че Чънар натисна ръката на Зафер за да я отклони от себе си, без никакъв замисъл да убива, но пистолета страля. Чинар остана с огромното притеснение, че той го е убил и така сподели с баща си. Ами ако не е той? Имаше още два изстрела!?! Дано съм права и на това младо момче, без никаква вина не тежи мисълта и греха, че е убиец, но ще видим.

# 204
Всичко може да е възможно. Ние се надяваме, дядо Мердан да е скрил трупа, за да измъкне Чинар от кашата.... ами ако не е той?

Ако някой е измъкнал трупа от багажника с идеята да бъде намерен и да се забърка голяма каша около Чинар?  

Чинар имаше среща със Сердар в парка, когато Зафер отвлче Чинар. Ако Сердар е видял Зафер и Чинар? Ако някой ги е проследил... или ако вече знае къде е скривалището на Зафер?

Ролята на рибаря, който следеше Инджи и наблюдаваше семейството на Джейлин, също не е ясна. Дали не знае за тайното скривалище на Зафер, може и да знае.

И аз все още се чудя за другите два изтрела, които се чуват. Дали са ехо или са реални изстрели.

Твърде възможно е Чинар да е стрелял, но да не е ранил смъртоносно Зафер, и в последствие някой друг да е довършил работата.

Не съм сигурна, но Сердар свидетелства вече един път срещу Чинар, намеквайки, че Чинар е убил Инджи. Нарко боса бил обещал условни присъди?! Hushed... Много властен този нарко-бос, дори присъдите знае. Ама защо да натопят Чинар, когато той дори не е убиеца. Вероятно на нарко-боса му е удобно Чинар да влезе в затвора. Thinking
Сердар вече един път предаде Чинар и хич не ми харесва, като нищо, вторият път Чинар може и да не може да се спаси от присъда, този път, ако не е виновен, дори самият той не знае.

Бившият полицай-шеф, който е бил замесен в нестраведливото обвиение едно време на Зафер, Явуз, нали беше измъчван и бит от Зафер..., но май вече беше в болница, когато Зафер беше убит, Thinking не знам дали е бил намерен и закаран в болница в деня, в който Зафер умря. Защо да не падне върху него вината за смъртта на Зафер, той призна на Метин, че Зафер го е намерил и измъчвал. И кой и къде намери Явуз?

Аз пък все си мисля, че Чънар натисна ръката на Зафер за да я отклони от себе си, без никакъв замисъл да убива, но пистолета страля. Чинар остана с огромното притеснение, че той го е убил и така сподели с баща си. Ами ако не е той? Имаше още два изстрела!?! Дано съм права и на това младо момче, без никаква вина не тежи мисълта и греха, че е убиец, но ще видим.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 17:54 от kukli4ka456

# 205
  • София
"Бившият полицай-шеф, който е бил замесен в нестраведливото обвиение едно време на Зафер, Явуз, нали беше измъчван и бит от Зафер..., но май вече беше в болница, когато Зафер беше убит, Thinking не знам дали е бил намерен и закаран в болница в деня, в който Зафер умря. Защо да не падне върху него вината за смъртта на Зафер, той призна на Метин, че Зафер го е намерил и измъчвал. И кой и къде намери Явуз?"
kukli4ka456 Да, това е още една линия, която също вероятно ще развият. Много е възможно и Явуз или негови близки да имат отношение към смърта на Зафер, както и за изчезването на трупа. Интересно става все повече, защото ние не разбрахме какво си говориха Явуз и Митин.

# 206
Здравейте. Blue Heart

Струва ми се правдоподобно това разсъждение на Кукличка:

Цитат
Твърде възможно е Чинар да е стрелял, но да не е ранил смъртоносно Зафер, и в последствие някой друг да е довършил работата.
... и това:
Цитат
Бившият полицай-шеф, който е бил замесен в нестраведливото обвиение едно време на Зафер, Явуз, нали беше измъчван и бит от Зафер..., но май вече беше в болница, когато Зафер беше убит, Thinking не знам дали е бил намерен и закаран в болница в деня, в който Зафер умря. Защо да не падне върху него вината за смъртта на Зафер, той призна на Метин, че Зафер го е намерил и измъчвал. И кой и къде намери Явуз?
Възможно ли е синът му да е приключил със Зафер?

# 207
https://turkru.tv/prigovor-9-seriya.html
Онлайна на руски

Дано поне част от въпросите намерят отговор .

# 208
  • Кърджали
Бившият полицай беше намерен съшия ден в безпомощно състояние край пътя.
Синът му нямаше никаква идея кой е отвлякъл баща му. Затова и викна Метин да го види, защото баща му не искал да каже нишо, та се наьяваше на Метин да каже. Та тогава бащата изгони сина си пт стаята и каза на Метин че е бил отвлечен пт Зафер (ако не се къжа му каза)

# 209
Здравейте и приятна вечер, момичета! Revolving Hearts
Във втория фраг нашата хубавица небрежно му каза на прокурора след чашата липов чай, че така може да се влюби в него. А нашият харизматичен герой така я погледна, сякаш и каза: Може да се влюбиш?! А аз отдавна съм влюбен в теб...И после тъжно гледаше тавана гол до кръста, след като сладката Джейлян с пръсти опипа страховитите рани. О, лошо е да си праволинеен, особено когато обичаш, а не знаеш другата страна... Kiss

Общи условия

Активация на акаунт