Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 204
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Кърджали
Превос на фрага - http://ok.ru/video/2784493767395

# 661
Всички са в гърч, Енгин раздава мисии като Бог.

# 662
  • Яко в Матрицата...
Мда, Енгин вече ми идва в повече... Но някак си не изглежда Джейлин да е смъртно обидена на Ългаз Simple Smile

Благодаря за превода на фрага, Алекс Flowers Hibiscus

# 663
  • Кърджали
Според мен Ългаз не е казал. Явно нещо ги е прекъснало. Може би са им се обадили за майката и детето инса отишли натам, а разговора е останал на изчакване. Защото Джейлин такава каквато си я знаем разбере ли за слупилотонсе предин6 години, и че Ългаз е знаел от по-рано, първо ще се побунтува, побеснее и вече после ще застане до него, п било то и по работа

# 664
Ей как не се спря тоз мишльок Еньо бе...пу йетер бе
Иначе нищо интересно особено в фрагмана

# 665
  • Яко в Матрицата...
Енгин ще си намери майстора, Седа ханъм също Joy

Не е казал Ългаз, леко гузно гледа… Ама това е като отлагане на смъртна присъда.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 22:50 от Reni - BG

# 666
Алекс благодаря за експресния превод на фрага . Благодаря и за чудесното интервю на Уур ..много труд и време си отделила за да ги споделиш с нас .
Момичета , ако Сема можеше да ви чете ....колко много идеи сте дали само за един ден ...

# 667
Седа и Парс ми намирисват на АШК да видим какво ще излезне там

# 668
  • Кърджали
Нека се радва детето на временното си надмощие.
Скоро батковците ще се окопитят и ще почнат да развалят играта му.

# 669
Явно отиват с Йлгаз с болното дете в болницата. Ама после може би вижда майка си и сестра си. И е възможно нещо да е станало с Парла

Видях качен този скрийншот - отзад се виждат май Гюл и Айлин

# 670
  • Кърджали
Като гледах фрага, Парла майнне издържа на шанража на Енгин инпрсви опит за самоубийство. Седа предупреди Енфин че Парла е малка и може да си посегне, но на наш психопатчо пука ли му. Каза * ще решат че причината е изневярата на баща ѝ и толкова

# 671
Александра за превода на фрага - чичек Flowers HibiscusFlowers RoseFlowers TulipFlowers Four Leaf CloverFlowers Bouquet

Взех да се питам, дали ажеба първи сезон няма да мине под знака на отмъщението на Енгин Rage Започва да ми става ле-е-е-екичко скучновато.
Ясно е, че Ългаз не е казал на адвокатката за случая преди 6 години .Обаче в руския превод на 11 еп. накрая, точно преди прокурора да излезе след разговора с Метин има една фраза, която ( надявам да е преведена погрешно ) , ме смрази , та Ългаз казва ,че трупа скоро ще бъде открит. Не ми е ясно ,той и за убийството на Зафер ли разбра ? Кой му каза ? Май ще се гледа серията повторно с нашите си буквички , което благодаря на преводачките!

# 672
  • Кърджали
Диме, това е израз, буквално преведено е да - трупът ще изплува, но смисъла, който се влага е, че тайната ще излезе наяве. (ся карък на Ългаз е, че нв знае колко правилен ще се окаже използваният израз)..
Иначе все още не знае за Зафер. Разбере ли, ураган ще вилнее...
Не бива инда забравяме че това което ние гледаме в две-теи серии, в историята я са минали 3 дена, я не.
Датата е 16ти септември, Джейлин и Ългаз са жвнени лт 4 дена.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 23:23 от Aлекcандрa

# 673
А-а-а, ясно Алексче! Идиом някакъв! Тенкю !

# 674
Като гледах фрага, Парла майнне издържа на шанража на Енгин инпрсви опит за самоубийство. Седа предупреди Енфин че Парла е малка и може да си посегне, но на наш психопатчо пука ли му. Каза * ще решат че причината е изневярата на баща ѝ и толкова

Ама тоя наистина не е "редовен". Знае, че са загубили сина си и сега реакцията за Парла е просто ужасяваща.
Преброени са му дните.Нали чака 6 часа вечерта на другия ден. Ами той ще дойде! И Енгинчоолу пак ще е в килията! Ще има да се гърчи в собствения си ад. Леля му ще му прави компания отвън. Освен ако не е кандидат за вътре...Баси,  извратената женица!
За да не цитирам Уур от интервюто, направо да си кажем шопската поговорка: Я не сакъм на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле! По-малко убиец ли ще е, ако и всички останали са в киреча! Ами ще му сменят съставите  и пак ще го осъдят!

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 00:06 от mari08

Общи условия

Активация на акаунт