Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 184
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Едва сега видях, че има нова тема Rolling Eyes

# 76
В туитър сравняват тази реакция на Парс с това
Ами направо са като братя близнаци...

# 77
При рускините тази вечер коментираха, че артистът, който е Зафер, напуска сериала. Ако е вярно, надявам се, че трите изстрела, особено втория и третия, ги е произвел някой трети и всъщност те са били фатални за Зафер.

# 78
При рускините тази вечер коментираха, че артистът, който е Зафер, напуска сериала. Ако е вярно, надявам се, че трите изстрела, особено втория и третия, ги е произвел някой трети и всъщност те са били фатални за Зафер.

Ако деде е изпратил "чистач" ,той има очи и уши навсякъде ....."разстрелва " и с баклава ..........

Добро  утро !
Честит празник на всички празнуващи днес !

# 79
С този дядо, на към мафията завихме. А почнахме само с едно убийство. Аз чакам любов и страст, а то само изненади. Ългаз и Джейлин да отварят бюро разследване. Имат доста работа.

# 80
  • София
Здравейте, момичета!
Чакам превода поне от падругите, но още нищо. Епизода отново беше много интересен, загадъчен и чакам превода.Рейтинга показва това, въпреки, че е имало футболен мач и нов сериал.

Талантлива е Пънар и великолепна Джейлин  

Скрит текст:
Хубав ден и бъдете здрави.

ПП Редактирам се: Ето и руските субтитри на 8-ми епизод.
https://vk.com/dizimaniafhk

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 21:15 от Nina NN

# 81
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет момичета!
Още не съм гледала снощния епизод, но поне наваксах до момента с предишните седем.
Леле, сериала определено много си го бива. На всяка серия съм в шах и мат! Ейвала на Сема ханъм!
Сега като ви изчетох, разбирам че снощната серия е била като минно поле - бомба до бомба! Вай бе, ще има скоро цяла експозия Rolling Eyes ма да видим кой ще драсне фитила Stuck Out Tongue Winking Eye.
Хайде лека, пък аз ще видя каква я върши Йекта Grinning

# 82
  • София
Добро утро, момичета!
Ето "Присъдата" 8-ми епизод с руски субтитри:
https://vk.com/dizimaniafhk
https://www.vbox7.com/play:a9f4b77d29?fbclid=IwAR1SR2gufFLAbVQkG … SCk68O8wT_AR-iqjk
Снощи "Мамата" не ми разреши нов пост след моя и аз се редактирах. Беше късно и доста от вас не са го видяли и сега слагам отново. Благодаря на Котелина, че е писала след мен. Дано днес има превод и с бг. субситри.
Приятно гледане и до скоро-

Ако може някой да преведе:

# 83
Много благодаря, момичета!
 Аз все се заканвам да чакам бълг.субтитри, но от нетърпение веднага като излезе епизода с руски субтитри го гледам. Сериалът е много добър! С огромно удоволствие го следя и чета вашите коментари, анализи и предположения за развитието на сценария занапред!
Желая ви прекрасен ден!

# 84
  • Кърджали
Добро утро, момичета!

Ако може някой да преведе:
В онзи момент можеше да го направиш. В момента за който казваш, че си била на ръба.Не го направи, спря. Ако искашмгомнаречи сърце, съвест, самоконтрол, ценносттите в които вярваш, както искаш така го наречи. Избра дс си добра. Може да съсипеш един живот. Да го унишожиш. Да не преминеш тази линия, означава да си човек. Ти избра да си добра.

Цялата сценс, целият разгояор беше много хубава сцена. А там където Енгин и Джейлин разговаряха тръпки ме побиха от Енгин. Осъзнава всичко, което е направил, самоубеждавайки се че Инджи е търсила смъртта ди. Грам съжаление няма в него, дори напротив. Едва ли не се има за Бог,  той да определя кой трябва и кой не трябва да живее.

# 85
Здравейте, момичета!
С една част от вас се познаваме и се радвам да ви видя и тук.

Последно за Енгин бих се сетила... добре прикрит и безскрупулен човек, как след всичко случило се продължи да гледа Джейлин в очите и да оказва подкрепа на нея и семейството й Flushed Тръпки ме полазиха на няколко пъти от него.
Малко съм назад и мисълта ми е накъсана, но почти ви настигнах. Добър е сериала, определено. Аз макар да не съм почитателка на жанра се увлякох по тази така заплетена история и се присъединявам към вас, ако не друго то поне да ви следя. Споделяте интересни неща и ви благодаря.

На въпроса в анкетата, въпреки преобладаващото мнение аз си мисля, че Тя първа ще се издаде

# 86
Здравейте!
Започнах руския вариант на превод, но в мен се загнезди една тема, която е от морално естество: Кога и как бащите защитават синовете си? Този въпрос има много гледни точки във филма …Метин и баща му, Метин и Ългаз, Метин и Чънар, Йекта и Енгин…Може би, в отговора на този въпрос, сценаристката ще представи различни варианти на поведение на нашите бащи в сериала…
Бащите, поне в турските сериали, възприемат дъщерите си като нещо, което по принцип трябва да се пази, защото те сами не могат. И когато се окаже, че дъщерите смятат, че могат сами и могат…тогава идва разрива.
Кой знае…Моето съждение излезе “какво е искал да каже авторът с действията на лирическия герой”… Rolling Eyes

# 87
Здравейте!
Започнах руския вариант на превод, но в мен се загнезди една тема, която е от морално естество: Кога и как бащите защитават синовете си? Този въпрос има много гледни точки във филма …Метин и баща му, Метин и Ългаз, Метин и Чънар, Йекта и Енгин…Може би, в отговора на този въпрос, сценаристката ще представи различни варианти на поведение на нашите бащи в сериала…
Бащите, поне в турските сериали, възприемат дъщерите си като нещо, което по принцип трябва да се пази, защото те сами не могат. И когато се окаже, че дъщерите смятат, че могат сами и могат…тогава идва разрива.
Кой знае…Моето съждение излезе “какво е искал да каже авторът с действията на лирическия герой”… Rolling Eyes
Мнооооого....точен  въпрос за разсъждения mari08, въпреки, че и тази серия от половината натам, я пропуснах с озвучката..Но, търпеливо ще си очаквам - нашите се буквички...
Благодаря на всички за включвания, мисли, размисли и доуточнения...

# 88
Аз се чудих много как така трупа на Зафер и телефона на Чинар изчезнаха.

Трупа може да е скрит от дядото, Иългаз и Джейлин се прибраха с колата на Метин, Метин се върна, веднага след тях, но понеже ключа остана у Иългаз, той не можа да отвори колата и да се отърве от трупа.

След което Метин се върна в болницата при Чинар. Може би именно през нощта трупа на Зафер е изнесен.

Аз не знам от кога дядото е на свобода. Той през деня говори с Иългаз, но май беше все още в затвора. Каза му, че има крака и ръце и сам ще дойде да види внуците си.

Дали са го пуснали още същия ден на свобода, за да успее да довърши започнатото от Метин, или има някой друг заинтересован от смъртта на Зафер?

На следващия ден Иългаз и Джейлин бяха цял ден навън с колата, не виждам как и къде посред бял ден може да стане незабелязано изнасянето на трупа...
Така че аз залагам, че някой е довършил през нощта започната още вечерта работа на Метин... но какво е станало с трупа си остава мистерия.

А за петното кръв пред полицейския участък, което Парс и Ерен намериха... нямам теория и предположения как и защо и дали е на Зафер кръвта. Може да е на някой друг.

За телефона на Чинар, вероятно обяснението е по-просто. Телефона може да е звъннал, някой да го е чул и да го предаде в участъка, другия вариант е някой, който рови по кофите да го е намерил и да го е приватизирал.

Но дядото е брутален и без грам скруполи. Прати отровна баклава и така я прати, че да стане ясно от кого е. Smirk Когато надзирателят внесе тавите ясно каза, че са от Мердан. Т.е. е доста смел и не му пука кой какво ще каже, а вероятно има достатъчно силен авторитет и влияние, за да не се страхува, че някой ще каже нещо.

За Чинар не знам в чие блато е затънал и кой е нарко-боса. Ако е в блатото на дядо си, дядо му може да го измъкне.
Но ако е в чуждо блато... лоша работа.

Зафер побесня и преби Инжи, когато разбра за наркотиците и връзката и нарко-боса. Чудя се дали Зафер е имал някога вземане-даване с тия среди.

Ако семейството на Джейлин и семейството на Иългаз имат общ враг, това би било супер. Не знам дали след смъртта на Зафер бракът им има бъдеще. Но поне могат да се борят заедно за истина и справедливост.

# 89
  • Кърджали
Петното кръв което Парс и Ерен намериха беше приногледа в дома на Йекта, намериха го на двора. Парс предположи, че Йекта ще подмеми пробата и взе и допълнителна. Йекта наистина подмени първата, но въпреки че в чротокола официално симе било написана че са взели две проби, Йекта от самоувереност не е проверил (вде щеше да има напин да проверини разбере, щом може да подмени) така не успя да подмени втората. Така се оказа че кръвта е на Инджи. От там Енгин съвсем загази. И в гнева си рвши, че баща му нарочно е оставил пробата неподменена, за да влезе Енгин в затвпра. Зстова и си птмъсти с "признанието" в съда.
За дядото и аз не разбрах кога и как излезе. А за трупа мистерията ми е съвсем пълна. Хубаво, дядото да  е организирал изчезването на трупа, ама той откъде ще знае за случилото се... Ще чакам да видя...

Общи условия

Активация на акаунт