Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 179
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Финалът с "признанието" на Енгин не познахме, но е логичен - отмъщението на мачкан с години син. Леле какъв поглед извади Енгин накрая към баща си. Тръпки да те побият...
Най-много се зарадвах на Ерен с двойната проба кръв. Едната подмениха,  за другата не знаеха. Браво!

# 61
  • Кърджали
След  тази серия ме направиха сама да си говоря.
Както някой писа в Туитър - Сема ханъм, гптова съм да сизатворя очите и трупа да иживее, само и само да не го пишем на сметката на Чънар. Та и аз така.
Ългаз започма да усеща ревност "Стига, стига, няма нужда да ми разказваш за старата ти връзка". Пъкни жестоко се беше уплашил в началото на серията като видя Джвйлин там на земята.
Парс като не се репчи на Ългаз и Джейлин, е страшен. Не се върза на версията и показанията на Енгин. Предусети че Йекта ще подмени пробатами взеха резервна ( отбелязано в документите, но без Йекта и адвоката му да види)
Ерен и той ме кефи днес "Къдричко, имам лоши мовини. Намерихме кръв унвас. Ти си до тук"
Енгим реши пе Йекта наропно е оставил да бъде доказано че кръвта от двора е на Инджи, каза "ри ме мразиш, искаш да ме вкараш в затвора и да се отървеш от мен". За мен зсради това каза пе баща му е убил Инджи, един вид да му го върне.
Адумите на Енгин в началото на серията, че Инджи го е използвала, обиждала, предизвикала и наранила гордостта му и затова е заслубаваламда я убие. Че е бил под афект, бил е ядосан...

# 62
Ерен е голям образ и Уур е страхотен в това което играе
Нашите вече си се харесват да не кажа и повече въпрос навреме е да има сближаване по силно.
Дано има фрагман

# 63
  • Кърджали
То ще се сближат и ще излезе наяве там каквото и да е станало със Зафер. И хайде пак задънена улица

# 64
То ще се сближат и ще излезе наяве там каквото и да е станало със Зафер. И хайде пак задънена улица

Да това наистина е гадно ама те двамата нямат вина за съжаление.

# 65
Голяма загадка ми е дядото - затворен беше заради някакво мошеничество, разчисти следите на внука си, но ... сякаш си играе с тях. 

# 66
  • Плевен / София
Жалко, че нямаше фраг. Благодаря за компанията.....

# 67
Според мен дядото търси място в семейството , какво друго му остава , иска си внуците . Но ще видим , тук трябва да очакваме неочакваното Smile
Аз също си помислих още като разбрах ,че Зафер е мъртъв ,че Йългас и Джейлин тъкмо ще се сближат и ще се разбере за Зафер . Впрочем мина ми през ума ,ще може Чънар да не го е убил , а някой друг да го е довършил или даже да е жив . Защо не , нали ?

# 68
  • Кърджали
Съгласна съм на всичко само и само да не лежи на съвестта на Чънар. И да не е нова пречка за отношенията на Ългаз и Джейлин

# 69
Цитат
Впрочем мина ми през ума ,ще може Чънар да не го е убил , а някой друг да го е довършил или даже да е жив . Защо не , нали ?
Фили, на мен ми направи впечатление кадъра с телата на Чънар и Зафер в онзи склад - и двете тела бяха проснати, опънати едно до друго. Много се зачудих, защото двамата се боричкаха и тялото на Зафер би следвало след изстрела да падне напред. Дори и Чънар да се отървал от него, той беше толкова уплашен, че няма логика да пипа тялото на Зафер въобще... Но пък Метин го постави в плик и го натовари в багажника си. Изводът ми е, че някой е присъствал на случката, но Зафер не е жив според мен.

# 70
Голяма загадка ми е дядото - затворен беше заради някакво мошеничество, разчисти следите на внука си, но ... сякаш си играе с тях. 

Съдийката каза ,че 4 години е продължило делото и че никой от семейството вече 20 г не се е виждал с него ........голяма риба ще да е ...как си ходи свободно  извън затвора

# 71
Много добър и балансиран епизод - нямаше излишни  моменти, нямаше безумни диалози в семейството на Джейлин, разказаха ни умерено от биографията на Метин, имаше интрига с помощника на Йекта и Джейлин (хареса ми реакцията на Ългаз - все пак усети се малко движение в прословутата му сдържаност), но набързо спря Джейлин да не разказва за старите си връзки...
Но двете бомби на финала на епизода бяха наистинаа неочаквани! Поздравления за сценаристката!
Едната с изчезналия труп (със сигурност дядото има пръст в това), и другата  с изненадващото признание на Енгин, както и безумния му поглед към бащата Йекта (много майсторски изработен от актьора!)

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 23:47 от jupetrov7

# 72
И аз като вас се надявам Зафер да е жив за да не тежи на съвестта на Чънар и да не излезе наистина прав Парс, като каза, че един труп лежи между тях…Йлгаз и Джейлин.

# 73
Колкото и да ни се иска, Зафер никак не изглеждаше да е жив, когато го намери Метин. Даже си беше оцъклен с отворени очи. И съвсем не случайно Метин се въртеше около багажника - преди да тръгне проверяваше дали не се усеща миризма вече. То и единия полицай от блокадата нещо се одуши там и тръгна сякаш да търси информация за номера на автомобила. Поне така ми се стори на мен де.
Друг е въпросът дали Чънар го е убил. Аз мисля, че и от там ще изскочи заек, защото когато се бориха се чу изстрел при боричкането, а после като даваха вече склада от въздуха се чуха още два изстрела. Значи, дори Чънар да е улучил първия път, не виждам логика да стреля още два пъти. Поне според мен нормалната реакция би била да махне тялото от себе си. Имам съмнения дали някой не ги наблюдаваше отвън, когато влязоха и да е довършил започнатото, но това вероятно скоро ще го разберем. Избухнах тук и аз с теории Stuck Out Tongue Winking Eye
А Мердан как се озова навън? Присъдата му ли е свършила или просто си ходи на разходка, когато си поиска?

София, за да не пускам нов пост ще си кажа тук. Лячин и без това не го трае много Йекта и го обвинява за всичко. Като нищо и тя ще му забие ножа в гърба. А дали ще може той да се отърве ще видим. Все пак са били в хотел май. Може и да има свидетели. Интересно се очертава с този сериал, няма скука.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 23:58 от blue`

# 74
А сега след "бомбата " на Енгин ,Йекта и Лячин ще доказват ли ,че са били извън града . Да не си на тяхно място ...кой  кого !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт