Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 896
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Бяхте прави ,че изповедта ще бъде пред Ерен , както и ,че майката на момиченцето е подозрителна  . А печката е от Йългаз или се лъжа ? Колко и се искаше той да дойде , нали ? Предполагам много ще се изпокарат заради аудиото от Лудия  , но Джейлин ще се разболее и Йългаз ще и прости Stuck Out Tongue Winking Eye  ( дават я ,че кашля ) . Малко е тъпо това с Парс , че не му повярва . Йългаз трябва да се изясни с него . Като гледам ги удариха , добре го е запланувал , но малко ми граничи с научната фантастика , направиха го вездесъщ , а и в затвора винаги се заяждат с новите , а него го оставиха да си играе с хартиите и снимките . Дано не прекалят с това . Виж да беше излязъл на свобода и да започне да им отмъщава , но това да предвиди всичко и в затвора необезпокояван да планира всичко ми е малко невероятно . За Йекта не се изненадвам , и доктори има без диплома , които се оказва ,че са практикували . 
Но видеото на Чънар ми се струва ,че е от дядката .
Пак страхотен епизод , дружки

# 391
Време е дЕдЕ да поеме инициативата . Освободи  се от колата на Метин .Сега  на ред са Чънар и Ългаз.
И тримата да са наясно ,че без него няма спасение............

# 392
  • Плевен / София
Така....Енгин ще изкарва кирливите ризи на всички около него, но това не променя факта, че уби човек, защото го е ядосал....А парс, като услуга за това, че Ългаз ще мълчи за болестта му щеше да си затвори очите за брака му с Джейлин....т.е. кучето скача според тоягата. И най честният и праволинеен човек в определен момент стъпва на криво. Никой не е по голям католик от папата....
Серията беше супер, дано фрага даде насока какво да очакваме.....Аз мисля, че ситуацията отново ще събере Джейлин и Ългаз...

# 393
За дипломата на баща му -ок, може да знае , записа на Джейлин също не е странно , но телефона на Чинар - с видео от автобуса и появяването на дъщерята на полицая ......как така се появиха при енгин

# 394
  • Варна и...духом на Босфора
Да,да много хубав епизод отново.
Тази,майката- на камерите се вижда че разписва документи.
Гледах с руската озвучка,от втория даден линк тук- Большое Спасибо!:heart

Но тук в този епизод,има много реплики,детайли- препратки към следващия...

# 395
  • Кърджали
Ой Джейлин, ох Джейлин, ох, Джейкин и така до утре могс да повтарям.
Това момиче ще се научи лимда спре, да мисли. И после - ама що не ми вярваш. Много ѝ се ядосах днес. Много.
И тпва накрая със записа беше гадно бе. Вярно, че още не се бяха сближили изобщо, но погледа на Ългаз с тази болка, разочарованието... Каан е страшен
Тъкмо се зарадвах, че Парс и Ългаз загпвприха на един език. Парс всъщност беше впечатлен пт отноштомна Ългаз, от това чв го попта направо, чемобещ да запази тайнага му, от това, че го предупреди че Нева се съмнява че е болен от нешо, препоръката мунза доверен лекар... Не напразно сумитд му бяха " Нямамда забравя това приятелство". И Джейлин провали всичко. Накрая Пара се озлоби още повече срвшу Ългаз, защото нали само Ългаз знаеше. А Ългаз никога няма да каже "Джейлин гоме направила"
Ерен се оказа с дъщеря за която не подозира. Йект с фалшива диплома. АЕнгин, Машшалах, по-опасен и от дявола.
Ох, ще пиша още, ама малко да ми мине гнева към Джейлин.

Печката мисля че беше от Ългаз. Той знае че Джейлин още няма отопление, и колкото да ѝ е обиден, не можа да остави просто така.

# 396
Джейлин първо действа и като опре ножа май тогава разбира ,че трябва  и да мисли .

# 397
  • Кърджали
Лошото е че после пак забравя да мисли.пак се върна на фабричните си настройки "Ако е в моя полза, значи е справедливо. А вие ме извинете". То не че е излизала от тях, просто досега Ългаз я спираше. Сега е направо неконтролируемо бедствие

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 23:36 от Aлекcандрa

# 398
Записът всъщност беше "черешката" на всички разочарования на Ългаз от Джейлин за този ден или дни. А Джейлин разбра, че със собствените си импулсивни действия взривява всички връзки с Ългаз. А ако се абстрахираме от сърдечните страдания на нашите герои, то този запис оневинява Ългаз за разследването на главния прокурор, достатъчно е само да го чуе и първата мисъл е, че е подведен от адвокатката.

В тази серия всички получиха поне един или канонада от удари.

Само великият комбинатор цъфти в затвора и имам чувството, че през целия си дотук живот е чакъл този звезден миг да се развихри. Лелята изпълнава ролята на съдия-изпълнител.

Майката на Джейлин много ме впечатли в разтърсващия монолог при майката на убиеца. Тогава и аз се изумих, просто нямах и нямам обяснение за нейното поведение - да отиде в дома на Инджи, убита от сина й?!?!

Вече незасегнат няма в пиесата. Писала съм и друг път, но наистина това е сериал с развитие на второстепенните герои като ГГ.

Дядото „ad hoc“ се пусна по всички писти. Излъга "без да му мигне окото" Метин за трупа на Зафер и веднага възложи издирването му.

Какво ли ни чака...А ние кротко чакахме любовта да победи! Наивници...

# 399
  • Кърджали
"Енгин, днес ходихме до домът на един от заподозрените. Учителят на Инджи - Озан. Взех четка за зъби за да се провери ДНК-то. И този прокурор Ългаз видя, ужаси се. Взе и я изхвърли, идиота. Ама и той какво си мисли. Както и да е, взех я от боклука, помисли. Казах му да не се меси, ще замълчи. Тайно ще ги дам за изследване. "
Това е което чува Ългаз на записа

# 400
"Енгин, днес ходихме до домът на един от заподозрените. Учителят на Инджи - Озан. Взех четка за зъби за да се провери ДНК-то. И този прокурор Ългаз видя, ужаси се. Взе и я изхвърли, идиота. Ама и той какво си мисли. Както и да е, взех я от боклука, помисли. Казах му да не се меси, ще замълчи. Тайно ще ги дам за изследване. "
Това е което чува Ългаз на записа

Благодаря, Алекс, за пълния превод. Аз от озвучката горе-долу това разбрах, но ми липсваше това изречение:Казах му да не се меси, ще замълчи. Разследващите ще разберат, че сватбата е била цената на мълчанието му, действително и доказано. Всичките им емоционални преживявания Джейлин собственоръчно/образно казано!/ ги унищожи. Сега може да гледа болката в очите на Ългаз дотогава, докато окончателно разбере, че идиотката е тя...

# 401
  • Кърджали
Мари, опитах се да ри оиша, но не ми позволи

# 402
Хванах малко от епизода ,че снощи съм чакала час и половина рейс просто нямам думи какво става в тази страна?
Джейлин ми идеше да я цапардосам с нещо наистина от всичко което видях.
Ядосвам се от факта ,че се опитват да изкарат Енгин - Айнщайн което съвсем не е така ,но все пак изгледала епизода ще съм по конкретна.

# 403
  • Кърджали
На мен само това, че Енгин е научил тайната на Чънар нар ми дойде малко в повече. В другото няма нишо ненормално. Още повече Енгин познава Джейлин, знае какви ги върши. Явно още от самото начало взимал мерки за в случай че се разбере. Че може да удари Ългаз със Джейлин, ясно инза сляп човек, че Ългаз има слабост към Джейлин. От папките които му донесе лелята, явно информация за всеки ще е научил нещо за миналото на Ерен. Вярно изглеждаше наивен, но психопатите като него са много опасни, понеже нямат скруупули. Дали Джунейт му помага, не знам.
.
Понякоганси мисля че Джейлин и Йекта чудесно биха работили зседмо. И двамата са готови да минат и през трупове за целите си. Досега Ългаз я омекотяваше, но и него разби госпожата

# 404
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Не искам да оправдавам Джейлин, но все пак тя търсеше убиеца на сестра си.....Не си вършеше просто работата....
Понякоганси мисля че Джейлин и Йекта чудесно биха работили зседмо. И двамата са готови да минат и през трупове за целите си. Досега Ългаз я омекотяваше, но и него разби госпожата
Видяхме, че със случая с детето, тя беше права и майката е подписала за съгласие....

Общи условия

Активация на акаунт