Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 200
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • Яко в Матрицата...

Браво, браво Heart Eyes Сериалът не е любовен, но страст да иска човек Simple Smile

# 691
Рени , ама искаме страст и любов също освен интересните обрати и престъпленията . А и тези двамата са супер химични Flowers Hibiscus

# 692
  • Яко в Матрицата...
Фили, затова написах да нямаме големи очаквания за ашк, сериалът не е любовен. Аз такива харесвам Grinning

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 16:19 от Reni - BG

# 693
Да , Рени , ашка е за подправка и за кеф на зрителите Grinning

# 694

Браво, браво Heart Eyes Сериалът не е любовен, но страст да иска човек Simple Smile
Даа Heart Eyes Акцентът е другаде, но и това, което ни показват е достатъчно 🔥

# 695
Добър вечер, момичета Simple Smile
Аз имам въпрос. На предходната страница Лучия е постнала две снимки на Джейлин и Ългаз - червени мишени. След това в поста на Дива се появява същата идея с мишената, само че там са вече всички от списъка на Енгин. Тези мишени фенско творчество ли са или са на екипа на сериала?

# 696
Кате, това е видеото от което са извадени и снимките, и гифчето на предишната страница в двата последователни поста.

https://twitter.com/i/status/1465699096765755404

Предполагам е от официалния акаунт на сериала в Туитър...

# 697
  • Кърджали
Да, от канала на сериала са. Вчера преди да пуснат фрага го завъртяха

# 698
  • AMS

Благодаря за споделеното, разясненията и реакциите!!!
Точно такава любов, каквато показват в Присъда, ми харесва.
Няма първи, няма втори за мен.
Много хубаво признание направиха и двамата под дъжда!!!

Да не забравим >>>

Новият епизод  
неделя в 20:45

Уур го помня още от Перла,
където Сема Е. е едната от сценаристките.  
Черна роза - Karagül е 125 епизода в 4 сезона
и през цялото време беше с висок рейтинг.
Сема Е. и Ейлем Дж. са автори на историята.
Имаше отделен екип сценаристи.
Гледала съм на двете сценаристки
Kara Para Aşk - два сезона с много нисък рейтинг
и Siyah Beyaz Aşk с приличен такъв.
Но в Присъда Сема Е. е сама и съм възхитена от сценария!!!

Катя, това което слагам като гиф  и текста в кавички,
е от публикуваното видео в официалния акаунт на сериала в туитър.
За началният час 20:45  също от там взех.
Ето линк >>> https://twitter.com/yargidizi/with_replies

# 699
Благодаря ви, момичета. Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Аз не съм изгледала серията изцяло, но ... този постер лееекинко му притесни. Имам предчувствието, че сценарият излиза от значението на юридическия термин "присъда" и ще го разшири до "морална присъда". Това е интересно, доколкото всеки герой си има своите тайни и болки, и своите душевни терзания. Но така има опасност човек да загуби ориентир и да съжалява всеки, или да обвинява всеки. Енгин вкарва всички наранили го (по собствените му представи, а те изравниха Ългаз с Йекта, например) в червена мишена (знак за тотална война). Трудно се излиза от такъв многопосочен лабиринт от "грешници", има опасност от създаване на всеобщо недоверие към героите. Дано Сема да е намерила кълбото, чиято нишка може да покаже изхода от него. Иначе стават 7-те легендарни жертви, принасяни в жертва на нашия Минотавър - Енгин. В смисъл, че всеки оставя някакво съмнение у зрителя. Дори Ългаз, който вбесен заявява: "Ще го унищожа".

# 700
Видеото в пост 675 е официално, 20:45 е турското време - 19:45 наше. Не се знае ще има ли озет и ако има, колко ще продължи.

Нова

# 701
Видеото в пост 675 е официално, 20:45 е турското време - 19:45 наше. Не се знае ще има ли озет и ако има, колко ще продължи.

Нова

Без да съм Ви изчела и изгледала докрай....само от снимките  от последния пост Ви се кефя, момичета! Благодаря Ви!

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 03:56 от Stella2021

# 702
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Да...Уур прави страхотна роля отново като комисар. Много интересен въпрос..."Кой от нас е чист?"Дотолкова, че да размахва пръст и да търси сметка на "мръсните". Джейлин е права за себе си...Ългаз е сърдит, но дали няма да и е благодарен, за това, че го остави да върви по пътя си. Друг е въпросът, дали този път не е преплетен с нейния...Дай боже да  е...Обичам сивият цвят....

Нямам търпение за още един фраг и за серия в неделя макар и в по късен час.
Спокоен ден....

# 703
  • София
Благодаря ви, момичета. Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Аз не съм изгледала серията изцяло, но ... този постер лееекинко му притесни. Имам предчувствието, че сценарият излиза от значението на юридическия термин "присъда" и ще го разшири до "морална присъда". Това е интересно, доколкото всеки герой си има своите тайни и болки, и своите душевни терзания. Но така има опасност човек да загуби ориентир и да съжалява всеки, или да обвинява всеки. Енгин вкарва всички наранили го (по собствените му представи, а те изравниха Ългаз с Йекта, например) в червена мишена (знак за тотална война). Трудно се излиза от такъв многопосочен лабиринт от "грешници", има опасност от създаване на всеобщо недоверие към героите. Дано Сема да е намерила кълбото, чиято нишка може да покаже изхода от него. Иначе стават 7-те легендарни жертви, принасяни в жертва на нашия Минотавър - Енгин. В смисъл, че всеки оставя някакво съмнение у зрителя. Дори Ългаз, който вбесен заявява: "Ще го унищожа".
Катя, привет! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom
Отново много интересен пост с основание  за размисъл. Благодаря ти.
Аз мисля, че предположението ти е основателно за излизане от юридическия термин за правораздавателния акт "присъда".  Ще видим, че всички, които раздават правосъдие не са безгрешни "светци", както и всички други хора. Безгрешни няма, но е важно всеки да го осъзнае. Енгин се възползва от грешките на другите като отмъщение. Аз мисля, че Сема ще ни покаже терзанията и преживяванията на тези "седем", ще ни покаже в какво  са нарушенията им на морално - етичните и професионални норми - какъв малък или голям грях имат. Ще ни покаже и това кой как стига до опрощаването - на другите, които са го наранили, а  и на самия себе си. Ще ни покаже си мисля за важността на прошката, а не на отмъщението / не ми харесва отмъщението с пистолет в ръка/. Мисля си,  че ако се тръгне по тези линии ще има и втори сезон.
Хубав ден и да бъдем здрави.Flowers Four Leaf Clover

# 704
Името и снимката на актьора играещ Зафер продължава да се показва при представянето на участващите актьори. А и при напускане, казват еди- кой си се сбогува с екипа. Дали ще е жив?

Общи условия

Активация на акаунт