Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 201
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Според мен има още сцени снимани със Зафер и дори и да е умрял ще го гледаме още и ще го видим в разни спомени. Почти във всеки епизод досега виждаме и сцени с Инджи.
 Съмнявам се да е жив, защото първо Метин му затвори очите, второ Джейлин го сънува, че е далеч с Инджи.

Аз се чудя дали Зафер и Мердан не са били приятели. Мердан ми се стори много ядосан на Чинар в трейлъра.
А й този, който даде оръжие и кола на Зафер е човек на Мердан.

# 706
  • София
Привет!
tigasa1 , аз искам Зафер да е жив и се надявам, въпреки, че звучи нереално. Искам да вярвам на думите на дедето, че има такива, "които оживяват и при три куршума". Видяхме го изцъклен, целия в кръв, но пък скоро четох, че някакъв оживял след като цяло денодощие е бил в моргата. Има такива действителни случай, а в турските сериали редовно става нереалното и неочакваното. Иска ми се да вярвам, че Сема ще го съживи, защото той има да плаща и да иска прошка от много. Не бих искала заради смърта на Зафер да страдат доста хора.  Зафер също е незавършен образ. Дали пък не е имало някакво основание да лежи в затвора и да не е толкова невинен. Доста въпроси си задавам, но мисля, че Зафер ще "възкръсне". Дано.

# 707

Момичета, ето го и втория фраг. Започвам сякаш да се дразня вече от истериите на Джейлин. Чак не мога да си обясня как с това поведение е постигнала всичко това. Уж е най-нормална от семейството им.
Но пък ми хареса обяснението на Каан.Жалко за цялата болка, през която ще преминат всички.

# 708
Blue, благодаря за новия трейлър. Но нищо не се разбира... Какво руши Ългаз? Кой се кара на Метин? Не съм сигурна, че и след превода ще се рабере нещо.

# 709
  • София
Blue, благодаря за новия трейлър. Но нищо не се разбира... Какво руши Ългаз? Кой се кара на Метин? Не съм сигурна, че и след превода ще се рабере нещо.
Наистина нищо не се разбира. Пак хиляди съмнения, кото гледаме само картинките. Надявам се Александра да направи превода. Ългаз вероятно е много гневен и разбива фургона, който е правил за да го ползват за почивка.

# 710
Според мен Ългаз и каза за баща му и Зафер. За да си изчисти съвестта. Т.е. каза и че баща му е виновен, за това Зафер да стои 6 години в затвор. Тя побесня, след това е сцената когато Джейлин търси сметка на Метин, а Ългаз руши караваната. Това, пак според мен е веднага, след края на предходният епизод.

# 711
  • Кърджали
Ето превод
https://ok.ru/video/2826433399488

Както се очакваше от Ългаз, разказал е това което знае.
Джейлин беснее, той разбива така мечтаната да си довърши каравана (ако в няма Джейлин, нвма и мечти)...
Началото на серията в неделя ще е сърцеразбиващо. После явно пак ще действат заедно. Което е добре, че Джейлин отдалечи ли се мкого, все бели прави

# 712
  • София
Ето превод
https://ok.ru/video/2826433399488

Както се очакваше от Ългаз, разказал е това което знае.
Джейлин беснее, той разбива така мечтаната да си довърши каравана (ако в няма Джейлин, нвма и мечти)...
Началото на серията в неделя ще е сърцеразбиващо. После явно пак ще действат заедно. Което е добре, че Джейлин отдалечи ли се мкого, все бели прави

А, най-хубавото е, което и двамата си казаха един на друг, че са влюбени.

# 713
  • тук, на мястото си
Това, което е казал Ългаз е за затвора на Зафер, така както искаше Енгин.
Продължавам да вярвам, че баща и е жив. Мердан каза " човек и с три куршума оцелен, пак остава жив", но после защо се обади по телефона и каза "имаме липсващ труп, трябва да го намерим" ?

# 714
На мен ми се струва, че Джейлин чула недочула, тръгна да съди Метин веднага и да го вкарва в затвора.

Добре, че е отишла при Ерен. Току-виж се е поуспокоила. Метин го е направил, защото е бил принуден. Ерен задава разумни въпроси.

# 715
  • тук, на мястото си
Джейлин винаги действа чула-недочула.

# 716
Алекс, благодаря за превода. HeartHugKissing Heart
Вероятно Джейлин както винаги не е имала търпение да разбере всичко. Не е попитала за мотивите на Метин, какво го е принудило да направи такова нещо.
Директно се втурва да обвинява и крещи, да изразходва емоциите си. Може ако се беше заставила да изслуша всичко, да прояви някакво разбиране. Все пак заради болната си съпруга е действал човека. Не го оправдавам, но има някакви смекчаващи вината обстоятелства според мен.

# 717
  • Кърджали
Джейлин си е такава. Винаги първо избухва, първо беснее, после се кротва и почва да мисли все по-разумно. Та изобщо не ме учудва че пак реагира така.
Както и Ългаз за пореден път ѝ позволява да си изсипе цялата емоция пред него...

# 718
Джейлин си е такава. Винаги първо избухва, първо беснее, после се кротва и почва да мисли все по-разумно. Та изобщо не ме учудва че пак реагира така.
Както и Ългаз за пореден път ѝ позволява да си изсипе цялата емоция пред него...

На него нищо няма да му стане, ако замълчи.
Точно сега да и каже, за Метин е безмислено.
От толкова зор, да е бял и честен, няма нужда. Не е толкова глупав, да не предвиди, как ще реагира Джейлин и какво ще се стовари върху баща му. А да остави сестра си, която е без майка и без баща, за мен е странно.
Наистина ли за Ългаз, работата в прокуратурата и неговата безупречна репутация е преди всичко?
Дори, преди неговото семейство? Малко ми е крайно.

# 719
Мога да пусна тема най-късно утре вечерта.Пазете пространство и мненията по на сбито.

Общи условия

Активация на акаунт