Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 171
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • Кърджали
И като е известен, та да не е длъжен да раздава интервюта (тези улични мохабетиназ и интервюта не ги наричам ш по всяко време на денонощието.
Казал е пил съм, не искам да говоря. Точка.
Па и като се замисля какви въпроси ще му задават.... Мерсия, няма нужда.

# 736
Каан казва, че е употребил алкохол. Не е "пиян залян"Rolling Eyes. Сякаш турците не знаят, че в заведение се пие. Аман от лицемери.
Много възпитано говори с тях, точно така трябва.

# 737
Има коментари от сорта новият Озан Гювен тия наистина ли???

# 738
  • Плевен / София
Каан казва, че е употребил алкохол. Не е "пиян залян"Rolling Eyes. Сякаш турците не знаят, че в заведение се пие. Аман от лицемери.
Много възпитано говори с тях, точно така трябва.

Много стабилно си върви по права линия и определението "пиян залян" не се отнася за него. Хейтъри винаги е имало и ще има...За съжаление по този начин  някои хора си осмислят живота....

# 739
  • Кърджали
Който има мерак да взима интервю, има начин да го направи като хората. А не посред нощ посред улицата и то евентуално ще го питат от къде е тази химия с Пънар. Щото няма да седнат да си говорат за смисъла на правосъдието във филма и живота.

И в страни от това. Попаднах на нещо в Туитър, което много ми хареса, та го преведох за да го споделя и с вас.
"Малко за вътрешния свят на Ългаз. Значението на караваната за Ългаз е много дълбоко. Усещам сякаш с нея е заменил любимата си играчка от детството което не е бил оставвн да изживее.
Ългаз е човек, притискан от баща си да се впише в определен калъп. Въпреки, че баща му смята че го прави за да го превърне в "добър човек", това открадва детството му и го поставв пред огромни отговорности.
Съшето е направено и с Чънар, без да се замисля, че са/може да са различни. Това довежда до "обсебията" от права и закон у единия брат и потенциала за престъпност у другия.
Мисля, че хората, които не могаг да изживеят детството си, си изграждат един невидим щит. Това виждам и у Ългаз. Той създава свое лично пространство и поставя отри граници. Караваната е една от тези граници, място, където не допуска никого.
За децата играта е сериозно нещо. Отразява света на мечтите им, това което искат да изживеят и ги мотивира да продължат напред. Каравана е играчката за Ългаз. Това е играчка, за която той мечтае, че е дете, която го мотивира и утешава, и която принадлежи само на него.
Караваната не е метафора за връзката Ългаз - Джейлин, а за чувствата на Ългаз към Джейлин. Във втора серия той ремонтираше караваната, но имах чувството, че му липсва емоция. С Джейлин това изглежда завършено. Джейлин му припомни защо играе тази игра.
Има много наивна, нежна връзка между Ългаз, който вижда Джейлин като свое бъдеще и караваната. Баща му веднъж му е отнел детството,а сега и приятелчето му за игра. Ългаз разбива караваната, защото вече не иска да си играе сам. Когато приятелчето се върне, те заедно ще оправят тези парченца"

# 740
В сайта вече има качен озет - https://www.kanald.com.tr/yargi/ozetler/yargi-12-bolum-ozeti?p=2

като е от 20:30 турско време епизода, тук в колко часа ще почне?

# 741
Алекс, благодаря за точния разговор на Каан с нощтата смяна журналисти, който преведе във Фейсбук, но по-скоро искам да кажа, че това, което си превела тук за Ългаз, е много интересно. Наистина караваната е точно неговия свят, в който имаше място само за Джейлин. Когато Джейлин я няма - за какво му е караваната без нея...

Мисля си, че и светът на Каан е много затворен. И на журналистите им беше показано...Що се отнася до журналистката, която е разпитвал коя е-от къде, просто е искал да покаже как се чувства той, когато го разпитват...или поне така си мисля...

# 742
  • Кърджали
За караваната иназ имах същото усещане, което е описано в този текст, затова го и преведох

Ето превод и на озета :
"На този свят има двама безгрешни човека. Единият вече е умрял, а другият не се е родил" Китайска поговорка

Джейлин, точно в момента на най-голяма близост с Ългаз, чува от него признае, което я срива. Дали тази дълго пазена тайна на Метин ще съсипе връзката, която с такава грижа и внимание се опитват да изградят Ългаз и Джейлин или дори ще помогне на връзката им да укрепне.
Притиснати от изнудванията на Енгин, всеки героите усеща кака света му се срива. Всеки търски начин как да спре Енгин, ще има раздели и нови съюзи. Дали искрите от огъня който запали Енгин ще се превърнат в огромен пожар или по някакъв напин ще бъде угасен?
Въпреки всичко Джейлин и Ългазтрябва да работят заедно по разследването по което са страни. И докато обратното броене продължава, едно неочаквано развитие   ще изпрати двамата герои, а и всички други по един нов път

За историята с папараците повече нищо няма да пиша. За мен тези улични мохабети нямат никаква цена и аз принципно не ги гледам. Обичам сериозните интервюта, подготвени с внимание към участника, да ти е интересно. Нещо като това с Уур. А не поред улицата глупави и еднотипни въпроси.
А  в социалните мрежи по принцип обичат да линчуват. Утре другиден ще си намерят нова жертва за линч

# 743
цитата е много добър: "На този свят има двама безгрешни човека. Единият вече е умрял, а другият не се е родил" Китайска поговорка

струва ми се, че озета дори звучи позитивно, на фона на това, което очаквах
аз очаквах, че и Чинар ще си признае и след това раздяла до деня на развода
Но като чета сега озета ми се струва, че има надежда - говори се за нов път...
Надявам, се че този труден момент няма да ги раздели, а ще направи връзката им по-силна

# 744
20:30 е турското време = 19:30 наше.

Благодаря за снимките Flowers Bouquet и за за превода на озета и на туита! Flowers Bouquet Няма да се разделят, не могат. Затова Джейлин реагира толкова емоционално /освен заради самата новина/- влюбена е и точно когато се надяваше да са заедно, пред тях се появи бариера.

# 745
Новата тема няма почти никакви изменения определено трябва да работя по модела когато имам време нормално защото са резили темите които пускам

https://www.bg-mamma.com/?topic=1391393.new#new

Водя ви Емир пък вие чешете Ългаз и ЪлДжей.Каан бая негативи обра ,но и за мен е прав никой не може да го накара да говори насила само,че последните му думи ти как се казваш и за кого работиш не са на място можеше и без тях ,но като се замисля колко хора биха и скочили и на бой пак добре се овладя.

# 746
  • Кърджали
99% от коментарите на които попаднах днес, всъщност бяха в негова подкрепа.
.
Човекът помоли да го оставят на мира, да махнат тия камери от лицето му, и се чува и вижда как един от папараците казва на оператора с него " снимай, продължавай да снимаш". Толкова за лошото отношение към журналистите...

# 747
99% от коментарите на които попаднах днес, всъщност бяха в негова подкрепа.
.
Човекът помоли да го оставят на мира, да махнат тия камери от лицето му, и се чува и вижда как един от папараците казва на оператора с него " снимай, продължавай да снимаш". Толкова за лошото отношение към журналистите...
Ами много хора го разбраха как да не бъде и разбран аз да ти кажа бая се посмях като почна да му вика ХАЯТЪМ обаче съм на работа и нямаше как да съм активна особено ,но и аз го защитих не може да накараш някой да говори за каквото и да е било щом не иска това влиза в зона на тормоз.Освен това много ме ядосват,че викат ама ние си вършим работата е хубаво си я вършите ама като е йок значи е йок и те така

# 748
  • AMS
Новата тема няма почти никакви изменения определено трябва да работя по модела когато имам време нормално защото са резили темите които пускам
Диди, добра е новата тема!!!
Редакторът на сайта е толкова зле, че и виртуоз да си, все тая.
Правих опити да редактирам и при "предварителния преглед" показва всичко добре,
а като се публикува, излиза все едно не е редактирано.

# 749
Диди, добра е новата тема!!!
Редакторът на сайта е толкова зле, че и виртуоз да си, все тая.
Правих опити да редактирам и при "предварителния преглед" показва всичко добре,
а като се публикува, излиза все едно не е редактирано.

Диве , като знам какви теми съм правила и това което правя напоследък ми иде да се фрасна в някоя стена ама нейсе мамата да е виновната щом казваш ;д

Общи условия

Активация на акаунт