Образователен Говорилник - тема 20 (оптимистична)

• 22 705
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Амели и аз това постнах Grinning Много му се смях.

Че то състезателите по голф доста добри пари изкарват... Тайгър Уудс е в топ.

# 616
  • софия
Oooooo   вярно.... твойто даже е по-яко.
Еми сори за дублажа. Ще отида да измисля друга закачка Simple Smile

# 617
Ето една и от мен

# 618
  • София
Аз, като ви четох установих, че голфът много го харесвам от гледна точка на майка. Безопасен, кротък, без агресия, не тичаш да не би случайно да се спънеш, стипендии давали... Joy Как не съм се сетила да ги насърча моите към него досега, не знам. Особено малкото все разни екстремни инициативи го влекат. Ми дай му там една пръчка, да мята по топките из полето...и рахат за майчиното сърце. Joy Макар че сега се сетих, че веднъж ги водихме да играят голф. Малката успя да счупи стика точно за 2 минути и тогава реших, че приключваме с тази работа Joy

# 619
  • в страната на чудесата
Досега писах скапано ревю за Космос. Егати тъпото място. То сигурно само аз не бях ходила де, но е такъв отвратителен компромис на доста височка цена... само виното беше ок (явно щото не го правят те), но пък за сметка на това ни чарджнаха с бутилка отгоре.... аз ли не съм в ред, мислех, че тези практики са си отишли в 90-те...
Никога не пиша кофти ревюта, но тези ме вбесиха...

# 620
  • София
Лейка, аз за първи път го чувам това Космос. Ама явно няма и да го посетя де, след твоите отзиви. Simple Smile За съжаление това с надписването хич не е останало като "практика в деветдесетте". Не е масово, но и сега си се пробват на места.
Ако компанията е била добра, мястото е второстепенно. Не си разваляй настроението. Simple Smile
Аз като цяло имам чувството, че нивото навсякъде е паднало и като качество, и като обслужване и т.н. Явно пандемията си дава своето отражение.

# 621
То това е правено за чужденци, не за нас. Точно преди година бях за втори и последен път. Безинтересно и претенциозно, а скъпо вече стана навсякъде.
Трябваше да отидеш в Ракия бар Ракета на боб с лютеница и кебапчета. Собственикът е един и същ😀

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 00:09 от Notaris

# 622
# 623
Нали ви казах застипендиите. Конкуренцията е слаба все още.

# 624
  • София
Обаче знаеш ли колко труд, време, отдаденост и средства стоят зад тези успехи? Също и талант.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 01:25 от Prizma

# 625
Несъмнено, но конкуренцията е в пъти по-малка отколкото при други спортове.
Едно е да си първи от 10, отколкото първи сред 1000.

Има доста деца с български произход, върнаха се в България, станаха републикански шампиони. Забелязаха ги. Взеха стипендии. Същите деца, със същият спорт бяха абсолютно незабележими в САЩ.

# 626
  • София
Но те участват и печелят международни турнири. Обучават се от години в чужбина при едни от  най-добрите треньори, за да са на световно ниво. Ако беше толкова лесно щяха да си тренират в Ихтиман (не че и това не правят) и готово. Изключителни младежи!

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 00:32 от Prizma

# 627
Момчетата са потвърждение на това, което казах - родени в Канада, местят се в САЩ  … и се връща  и състезават за България.
Ето и малко подробности:
За да бъде забелязан от треньорите на местните университети обаче, Стайков две години поред участва в надпревари в Америка.

Обучават се в България Въпреки че е редовен ученик във Френската, Райан пътува всеки ден, когато метеорологичните условия позволяват, до с. Равно поле, за да тренира на игрище „Св. София“. През зимата обаче се налага да пробва само къси удари под навеса, а липсата на турнири, които да може да си позволи по това време, води до загуба на игрова практика.
Работи с шотландския специалист Скот Голди, който миналата година (2018) бе назначен за треньор на националните ни отбори,
а преди това бе инструктор към „Пирин голф клуб“.

# 628
  • София
Абе не ми изглежда много лесен и достъпен за всеки този път за стипендия Simple Smile

# 629
Не е лесен, но е много добре обмислен.

Общи условия

Активация на акаунт