Термин Юли 2022

• 50 337
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Честито Рождество Христово и от мен на всички! Пожелавам ни леко бременеене, леко раждане на доносени и здрави бебоци! Бъдете здрави!

# 571
Честито Рождество!!
Нека домовете ви са изпълнени с топлина, уют, а след няколко месеца и с бебешки аромат Simple Smile

Казахте ли новината на някой от семейството под формата на коледен подарък? Аз имах такава идея, но не исках децата ми да разбират все още и го оставих за януари/февруари. Нека да мине ФМ първо...

Августовските мами са вече на втора тема, да не са се преместили всички от тук във фейсбук? Simple Smile

# 572
И тяхната тема ще угасне като направят фейсбук група.

# 573
И тяхната тема ще угасне като направят фейсбук група.
Имат,аз съм и в двете групи.

# 574
Как сте дами?😊 Аз днес се спуках от 🤮 незнам кога ще спре.

# 575
Днес за 3-ти път от както знам, че съм бременна ми прилоша. Не стигнах до повръщане макар в един момент да го исках за да ми олекне. За щастие отмина за около половин-един час.
Остават ми 3 дни до прегледа и започвам да се притеснявам какво ще се види.

# 576
Аз  карам 12-та седмица и вече имам подобрение с повръщането, почнах да разреждам лекарствата и установих, че проблемите ми със стомаха са от Но-шпа, пия ли и се почват  гадене, тежест и повръщането всеки ден. Някой ползвал ли е алтернатива? Нямам болки засега, пия го превантивно след прокървяване преди месец. 3 дни не съм повръщала, което си е уау.

Т.к. разреждам прогестрона, трябва да го заменя  с Утрогестан вагинално, може да звучи смешно, но не мога да го поставям вагинално, тези малко топченца все ми се изплъзват и не влизат. Има ли някакъв чалъм, засега го пия през устата от което ми е кофти, но комбинирам с циклогест.

P.S.

На някой излезе ли му вечер пренаталния тест?След 3 дни съм на фетална и и е притснено и се вълнувам вече.

# 577
Днес за 3-ти път от както знам, че съм бременна ми прилоша. Не стигнах до повръщане макар в един момент да го исках за да ми олекне. За щастие отмина за около половин-един час.
Остават ми 3 дни до прегледа и започвам да се притеснявам какво ще се види.

И аз редовно съм така. Гади ми се та не се трае, все "Ще повърна, ще повърна", но нищо...Напоследък има подобрение обаче, даже ядох месо. Все още не мога много миризливо като скара, но пиле с лимон си хапнах.

Аз съм на фетална чак средата на януари. Не съм решила още за пренатален тест, макар че ми се иска. Сега ще ги проуча отново.

# 578
При мен също отшумява гаденето. Вече съм края на 12та семица според феталаната, която мина.Още се чудя за пренаталния тест и на кой точно да се спра. АГ ми препоръча cellgenetics и мисля да проуча нещата и до средата на януари да съм го направила и най-накрая да разбера пола.

# 579
Момичета,днес получих резултатите от пренаталния тест, всичко е наред, бебето е здраво и е момиче. Дано всички се похвалим със здрави бебчета на финала.🤗🤗🤗♥️♥️♥️ Каката получи розов бонбон и е на седмото небе от щастие, заедно с таткото😀😃😄

# 580
Здравейте аз съм от августинките, но тъй като термина ми е началото на август, но ще бъда секцио и може да ми го издърпат и да се запиша и при вас. Бременна съм в 9та седмица. Гади ми се зверски, повръщам от време на време и не мога да ям почти нищо. Чудя се още дали да правя БХС с предните бременности правих и вс беше в норма.

# 581
Жужуто, страхотна новина Simple Smile
Може ли да споделиш кой тест точно направи? Много са и не разбирам нищо...

# 582
Здравейте момичета. Изчетох ви от начало до край, преди да се включа и аз в прекрасната група. Всички сте прекрасни, така спокойни и ми вдъхвате спокойствие, много се притеснявам дали всичко ще е наред и нямам търпение да мине първото тримесечие. Бременна съм в 9-та седмица, инвитро. Терминът ми по приложението показва 1-ви август, лекарят още не ми е казал ориентировъчна дата. Гаденето и 🤢 не минават вече 3-та седмица, от два дена усещам боцкания и тежест в стомаха, не знам как да го опиша, пия ношпа и слагам кринон гел. Най-странно ми е, че постоянно усещам сладък вкус в устата, а не ям никакво сладко. На 07.01.2022г. ми предстои пренатален тест, а на 11.01.2022г. Ще се запиша и за ЖК. Стана дълго, извинявам се за което. Пожелавам на всички ни щастлив ревящ пухкав финал, с най- прекрасните бебчета. 🍀😇

# 583
  • София
Здравейте и от мен, добре дошли на новите мами. Жужито, много сладко.. Heart При мен зацапването отшумя за 5-6 дни, намалила съм утрогестана и магнезия на 2х2 , но шпа пия при болка. На 30-ти съм на преглед, ще съм в 10+4 и смятам да се запиша и на ЖК ако всичко е наред,  надявам се. Всеки път преди преглед съм свръх изнервена и притеснена и имам чувството, че нещо гадно ще ми кажат. Може би от намалянето на ципралекса се чувствам така, нз но е ужасно и изнервям всички около себе си съответно. Гадене тази седмица не съм имала, за сега най-кофти беше 8ма седмица от към симптоми.

# 584
Аз тъкмо да се похваля ,че ми отминава неприятните симптоми и бам... пак имам неразположение.  Слабо гадене , сънливост,  главоболие, а може и да е защото се разболявам отново😑. На някоя друга мама да се завръщат някои симптоми.

П.с тъкмо бях спряла да се карам с хората и пак почнах с лошото настроение и нервите.

Общи условия

Активация на акаунт