Термин Юли 2022

• 50 173
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Кис, поласкана съм 🙂

Моето ЧХГ малко ме изненада и още не знам как да го тълкувам, но следобед ще почета по темата. Молко по-високо е отколкото очаквах. От 570 е скочило на 1999. Удвояване на 26.5 часа.

# 91
Fillme какво означава това , май бях чела в някоя тема за близнаци или се бъркам 🤔 Но няма да пропусна да ти кажа ,, Аз ти казах " на тест доверие никакво. И още нещо имам нов проблем 😁 , аз съм човек който яде много ( 2 пици ,2 сандвича ,2 пържоли ,всичко по 2 ) не съм дебела , просто много държа на храната 😁😁.Имала съм ресторант и това съм работила много години та и от там тази любов 🤣 , а сега от два дни не ми се яде ,направо ще откача . Вчера съм изяла едни спагети 300гр порция и 1 ябълка , сега още не ми се яде .Моля за помощ защо така 😔

# 92
Kisses, моят апетит учудващо също нямаля последните две седмици. По принцип си хапвам доволно, не съм пълна, не съм и вейка - средна работа. Най-интересното е, че почти не ми се хапва сладко, а преди половин, един шоколад си хапвах след вечеря. Същото е и с месото, не ме съблазнява от скоро.... Очаквах да имам засилен апетит, а точно обратното - поне за момента.

# 93
Ако продължавам така незнам какво ще правя и сега седя и си мисля какво да ям и нищо ,ММ с някакви претенции да е сладко, ама и кисело и малко горчиво  .... чудя се аз ли съм бременна или той .... И с това гадене направо ми идва да скоча от някой мост 😔😪

# 94
Радвайте се. Ще дойде момент да ви е трудно да се спрете. Не случайно 60% качват между 20 и 40 кг по време на бременност. От хормоните е. И странни неща и комбинации ще ви се ядат. Аз от сега съм заложила корнишони за сурова ферментация 🤣😄
А за ЧХГ не знам. Четох четох и не стигнах до извод. Многоплодна бременност е един от вариантите, но в рода нямаме близнаци и ми се струва малко вероятно да е това. На прегледа ще разберем.

# 95
Здравейте, включвам се и аз. Последна менструация 22.09, овулация засечена с тест 08.10. положителен тест за бременност  23.10. Според календара в страницата очакваният термин е 01.07.2022Това ще ми е първа бременност и в понеделник ми предстои първия преглед за установяване на бременност. Силно се надявам всичко да е наред предвид,че в момента, в който видях положителния тест бях болна от Коронавирус, но слава на Бог мина лекичко. Не бях имала кой знае какви неразположения даже миналата седмица летях със самолет пътувах с влакове, но от няколко дни започва леко да ми се гади, но за сега без повръщане. Да живеят смучещите бонбони с лимон и мед! Много ми помогнаха и по време на пътуването. В момента все още съм под карантина заради прибирането от чужбина и нямам търпение да стане време за прегледа. По календара в телефона съм 7 седмица и ми е любопитно какво ли ще видя.
Успех на всички и леко бременеене! ❤

# 96
Добре дошла Esperanzita и честито!!! Много се радвам.че си тук вече няма да съм първа😊😊😊!!! Желая ти лека бременност до финал🤗 Fillme дано да са близнаци ,поръчвам си ги😉

# 97
Esperanzita, добре дошла и честито! Вероятно докато дойде време за прегледът ти докторът ще може спокойно с коремен ехограф да засече ембрион с пулс.
Кис, айде изпълни ти се желанието да не си първа. Пък за мен викаш и с 2 породени ще е същото като с 3, а? А да идваш да помагаш нещеш ли? 😋

# 98
И аз нямам апетит, а когато ям е нещо кисело, кисели краставички, кисели ябълки, цитруси. Grinning Обожавам сладко, но в момента ми прилошава при вида на парче торта.
filme, на близнаци напомня това ЧХГ, но и момиченцата са известни с повече ЧХГ от момчетата! Може и розов прашец да е! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 99
Bubblezz вече си поръчах близнаци и то момчета ,не разваляй магията 😁😁 Fillme където са две там са и три , ако ти трябва помощ само казваш и идвам не забравяй че при мен е цял отбор😁😁.Имам и много стабилна баба ( учителка) и ако не се самоубие като разбере за още едно внуче ще помага и тя 🤣🤣

# 100
Кис, и аз на баба даскалица разчитам. И макар, че ми е майка вече убеди зет си, че повече деца не ни трябват и няма за кога. Та сега като им тресна новината ще видим как ще реагират. Имах идея да е на 17 - ти защото на тази дата се събрахме с ММ да живеем заедно, но с това ЧХГ се замислям дали да не е след прегледа.
Бабълз, каквото и да е няма да го върна. Само да ми е живо и здраво. Но да си призная леекичко клоня към желание за момче.

# 101
И на мен ми е майка и не само че постоянно повтаря ,че повече внуци не иска а и тия така ги е уговорила да са при нея (въобще с нас не искат ) .Вчера му викам на малкия(2клас) хайде прибирай се с нас ,а той се разплака ,че с баба му трябва да учи . И мисля въобще да не им казвам ,като родя тогава ще научат 😁😁😁

# 102
Това за неказването ми напомни за един подкаст за грешките на майките очакващи следващо дете. Преди един два месеца го слушах и няма да е зле тия дни да си го пусна пак.
https://m.soundcloud.com/mamgovori/roditelski-greshki-pri-poyava-na-vtoro-dete

# 103
stela2323 какво става с теб? Къде се изгуби? На 13-ти беше на преглед нали ( че много не помня ,блондинка съм)?

# 104
Здравейте, момичета.
В 7г.с. съм, с термин 03. 07
В 6г.с. прокървих еднократно и от тогава пия утрогестан 2х3,дуфастон, но шпа. Към момента всичко изглежда наред.
Не знам дали от симптомите или от лекарствата, но съм супер вяла, спи ми се постоянно, сутрин имам чувството, че ще припадна. Някоя от вас има ли подобни преживявания? Пие ли тези лекарства. Аххх, ако знаете как мразя да пия даже аспирин, пък камо ли тези химии. Нямам търпение за следващия преглед пък дано се намали дозата. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт