Термин Юли 2022

• 52 785
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, за съжаление при мен нещата приключиха с мисед аборт без абсолютно никакви симптоми. Успех на всички

# 496
Dilya, много съжалявам, че ти се е случило това Cry

В тази тема можеш да се обърнеш за помощ за изследвания и подкрепа след аборта https://bg-mam.ma/t/1366737

# 497
Здравейте,
За жалост загубих бебето. Може да ме премахнете от списъка с термините.
Лека бременност желая на всички!

# 498
  • Замък сред облаците
11+5 според приложението на телефона, 11+4 според калкулатора на perinatology (така ми го изчислява и системата на АГ), 11+2 в реалността, според резултата от УЗ и спрямо О. Simple Smile

Diliya, Mpoto, много съжалявам да го чуя! Скоро отново да се върнете в отчетните!

# 499
И аз да се отчета тук, за да не ми дърпа ушите fillme, че се отчитам само в други теми. Grinning
БХС също в МД София, като гледам резултатите на АА, даже имам по-висок риск за Даун, но все пак е над 1/1000. Още не съм носила резултатите на АГ за коментар, чакам си и цитологията и микробиологията. Морфологията се проведе от проследяващия ме лекар. Много шаваше мъникът, каза ми, че е нормално за този период. Показа ми мозък с дяловете, ръце, крака, кръвоток на пъпната и плацентата, сенки за стомахче и пикочно мехурче, носна костица и разбира се, замери НГ. Пулсът, беше 158, ама то с този спорт вътре... Grinning
Носих епруветка с кръв взета в клиниката, декларация + заявлението, което ми попълни АГ. Всичко се върши  в ниската сграда (поликлиниката), регистрацията е от входа в ляво, влиза се в стаичка и после нагоре към 2 етаж, вече забравих номера на кабинета, но всичко си е написано. Всички бяха ужасно мили.
Вече и на коремен ехограф няма изоставане в дните, на 11+1, отговаряше на 11+2. Следих БТ, така че всичко си отговаря с моите сметки също.

# 500
  • Замък сред облаците
Бъблз, има ли шанс да сме се засекли днес? Simple Smile Че пред мен няколко девойки бяха за БХС там Simple Smile

Мексикана, за стриите - почвай мазането, няма лошо. Предните страници няколко марки се изредиха даже.

# 501
АА, минах в понеделник. Blush

# 502
Здравейте момичета,днес бях на преглед и запис за ЖК,лекарката каза,че всичко е нормално,но ме смущава разликата в г.с. Обясни ми,че е късна овулация,но разликата е цяла седмица. Другата седмица съм на пренатест , заради възрастта ми. Случвало ли ви се е такова разминаване с цяла седмица 10/11 г.с.?

# 503
Здравейте момичета,днес бях на преглед и запис за ЖК,лекарката каза,че всичко е нормално,но ме смущава разликата в г.с. Обясни ми,че е късна овулация,но разликата е цяла седмица. Другата седмица съм на пренатест , заради възрастта ми. Случвало ли ви се е такова разминаване с цяла седмица 10/11 г.с.?

Предишната ми бременност почти до 3-тия триместър ме водеха със седмица назад. Доктора каза, че вероятно е заради късна овулация, макар аз да бях почти сигурна кога е била по усещания. Но накрая се роди напълно здраво, доносено и развито бебе.
За пренатеста взе ли си отстъпките, които пусках в темата?

# 504
Bubblezz, АА, честито още веднъж и тук за  хубавите новини! Hug

Ще чакаме и другите момичета да се похвалят след прегледите.

Жужуто, стискам малци всичко да е наред и причината да е по-късна овулация. Flowers Four Leaf Clover

Аз съм следващата седмица на ФМ и БХС.

# 505
Момичета , нещо интересно за коментиране. От както знам че съм бременна ,няколко пъти сънувам неща свързани с бебето ,а тази нощ беше доста ярък сън. Сънувах че съм на БХС ,който предстои и по-точно на ехографа...доктора гледайки бебето каза " виж как хубаво се е разкрачило това момченце да го видим какво ще е " и наистина,поглеждайки монитора виждам...едно бебе направило почти шпагат,така хубаво показващо се,че дори аз разбрах че виждам момченце . 😀  С първото ми детенце нямам спомен да съм я сънувала,но пък бях абсолютно сигурна,че ще бъде момиче още от най-ранните седмици , а сега нямам такова усещане за пола...50 на 50 съм. Та незнам сега тези сънища дали са пророчески или подсъзнанието ми показва каквото вътрешно се надявам да видя (въпреки че леко клоня на това,че пак искам момиченце ) я да видим,кой какво сънува сега 😀

# 506
Mery.M половите контакти все още са ми забранени, така че сънищата бяха един два еротични 😂

Добро утро и да пиша след вчерашния преглед - бебо е добре, но още имам отлепяне. Увеличи ми прогестерона на 3х2 и ФК на 2х1. Не ми каза да пазя леглото, нямало нужда. Вчера и днес си пуснах всички изследвания, резултати чак в понеделник ще взема и то заради кръвната група, не че не си я знам. Голямо обикаляне падна цял ден. Иска да ме пусне болничен естествено, но мисля да говоря с шефката и да си работя от вкъщи.
В затруднение съм с БХСто, заради почивните дни няма часове, сега си търся къде да се намърдам. А на частно искат да дерат кожи, при положение че това изследване е безплатно без значение здравноосигурителния ти статус, заплаща се само транспорта 🙄

Редактирам, сега си видях кръвните и урината - хемоглобина ми е леко под долната граница, но друго и не съм очаквала, и в небременно състояние е толкова. В урина пише наличие на 1 бактерия, да видим какво ще каже доктора другата седмица.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 09:28 от deska90

# 507
  • Замък сред облаците
БХСто не е с часове? Сигурно визираш за феталната морфология?

# 508
Момичетата от София, може ли да ми препоръчате къде да направя БХС и евентуално ранната фетална? Аз съм от Бургас, всеизвестен факт е, че тук сме зле откъм специалисти, а съм на 35год и ми се иска да съм сигурна в професионалната адекватност на изследването.

# 509
  • Замък сред облаците
БХС само в генетичните лаборатории в София, Пловдив, Варна, Плевен, Стара Загора - само те са лицензирани официално за такива изследвания.

Фетална където си избереш специалист. За София спрягат специалистите в Надежда, Щерев, МЦ Марковс, МЦ Фемина като най-добри.

Общи условия

Активация на акаунт