Мъжки обувки с мека подметка

• 1 477
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, за плоскостъпие помислете дали не е добре мъжът ви да си направи ортопедични стелки. Те са незаменими в това отношение. Аз си направих и съм много доволна.

+1

Още в първия си пост го препоръчах.

Подкрепям!

# 16
Здравейте, два пъти е ходил на ортопед да му правят отливка и съответно стелки, но не остана доволен, казва че много го болят ходилата от тях... като цяло е много трудно, защото няма никакво време, в което да обиколи магазини в някой по-голям град(в нашия град има няколко, но няма налични номера (47 е неговия)) и затова всеки път е онлайн покупката. С маратонките се справяме някак си, но зимни каквото и да сме взели не го носи, понеже не са му достатъчно меки и си кара с летните мрежести маратонки Sad(

# 17
Ама те ортопедичните стелки болят в началото при сериозен проблем, трябва да се свикне с тях. Той да не очаква да ги сложи и веднага да литне? Подносват се малко по малко, свиква се и после стават удобни. Та какво да посъветваме - време нямате, не му се търси, не му харесват ортопедичните стелки... Да не говорим, че силно подозирам и някакво неразбиране за мекотата, но няма как да го изясним тук.

# 18
Наясно сме, че е за предпочитане да се мери във физически магазин, но щом казвам, че няма как, значи няма как... Търся просто мнения, а дали и неговото лично усещане за комфорт ще съвпадне с предложенията тук няма как да сме сигурни...проба - грешка, ще връщаме и ще поръчваме следващи докато олучим... относно ортопедичните стелки помня, че доста дълго време носеше едните си, но така и не пожела да си отлее нови след това, може би не успя да свикне с тях, не знам... Благодаря ви много за съветите и предложенията, като цяло заради номерацията сме доста ограничени, надявам се да намерим нещо удобно. 🥰

Ама те ортопедичните стелки болят в началото при сериозен проблем, трябва да се свикне с тях. Той да не очаква да ги сложи и веднага да литне? Подносват се малко по малко, свиква се и после стават удобни. Та какво да посъветваме - време нямате, не му се търси, не му харесват ортопедичните стелки... Да не говорим, че силно подозирам и някакво неразбиране за мекотата, но няма как да го изясним тук.

# 19
Успех с търсенето. Аз наскоро си купих много меки и анатомични обувки, но имаше, мисля само дамски.

Общи условия

Активация на акаунт