Отново е 4 часа през нощта, часовникът нервно отмерва минутите до изгрева, уличното куче лае по някой закъснял съсед, а ти не можеш да заспиш.  

„Нищо, какво ще ти стане за една нощ?!“, казва уверено колежката и ти подава огромна чаша с кафе. Денят започва трудно и изнервено, но и с него ще се справиш с малко повече кофеин и завидно количество въглехидрати.Но, нощта се повтаря - успяваш да заспиш, но за кратко, след което пак будуваш до сутринта.
Стресът и напрежението, на което сме подложени в ежедневието си от работни задачи, грижи по детето, дома и времето, което никога не стига за нищо, създават предпоставки за депресия, тревожност и нарушения в съня.

Хубаво ще бъде да можем да зарежем всичко и да се отдадем на заслужена почивка на самотен остров без телефон, мейл или други хора наоколо. За съжаление, това няма как да се случи - затова трябва да се справим сами с периодите на повишено умствено напрежение и стресови ситуации.Трябва ни бърз план с работещо действие:

Точка 1: Мелатонин е първото нещо, за което се сещаме, щом се заговори за безсъние или неспокоен сън. Хранителната добавка Мелатонин МАКС Адифарм за ежедневен прием със съдържание на мелатонин – напълно безопасна и без риск от привикване, а същевременно достатъчно ефективна за бързо заспиване, без чести събуждания през нощта и без чувство на сутрешна сънливост и умора.  

Точка 2: Освен през нощта, трябва да се преборим и с напрежението през деня. Има доказани природни съставки, които влияят положително върху нервната система, като понижават възбудимостта ѝ и спомагат за намаляване на стреса и напрежението – валериана, глог и пасифлора.

Изпълнението на плана с Мелатонин MАКС и Невростаб от Адифарм. Два продукта, които самостоятелно и в комбинация се справят с повишената нервна възбудимост, напрежението, чувството за тревожност и безсънието.Върнете съня и спокойствието с натурални продукти от Адифарм, а самотният остров ще дойде сам след това. 😊

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 10:13 от Редактор**