Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 18

• 46 710
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета! Пиша с молба, да попитам някоя от вас знае ли в Пловдив от коя аптеката да отида  и да поръчам клексан, когато заредят? Благодаря ви от сърце!
Пиши на контактната форма на Санофи. Ще ти дадат номера на Иво, който отговаря за снабдяването с Клексан в цялата страна. Пиши му на вайбър в коя аптека на Марешки колко кутии и от кой Клексан искаш. За ден ги доставят.

# 226
Iren11 страшно много ти благодаря! ❤Това ли е имейла? 

# 227
# 228
Наистина реагират много бързо. Аз си писах с него около 17:30 ч и на следващия ден след 16 ч инжекциите вече бяха в аптеката. Което ме кара да се замисля защо самите аптеки нямат никакво зареждане.. Би могло те да правят поръчките, отново по заявка, не говорим за просто запасяване с бройки. По-логично ми звучи. Но както и да е, важното е, че все пак има някакъв начин за набавяне, защото иначе си е страшничко, като си поставен в тази ситуация и никъде няма.

# 229
Само в Марешки ли може? И аз днес им писах и чакам отговор за София.

# 230
Да. Директно поиска да напиша адрес на аптека на Марешки, където ми е удобно.
Само в Марешки ли може? И аз днес им писах и чакам отговор за София.

# 231
Здравейте. Предстои ми започване на инжекции с фраксипарин. Въпроса ми е мога ли да смесвам клексан, фраксипарин и оксапар или ако започна с единия вид до края на бременноста трябва да завърша със същия?

# 232
Здравейте. Предстои ми започване на инжекции с фраксипарин. Въпроса ми е мога ли да смесвам клексан, фраксипарин и оксапар или ако започна с единия вид до края на бременноста трябва да завърша със същия?
Можете да ги редувате стига да са вашата доза ( има различни 0,3,  0,4  0, 6)

# 233
0.6 ще ми трябват.. просто ме интересуваше дали мога разбъркано да ги ползвам, тъй като имам 30 бр оксапар и 30 бр фраксипарин

# 234
Здравейте, някой може ли да ми каже как мога да намеря фраксипарин 0.4? На коя аптека да пиша евентуално?

# 235
Можете да пишете на вносителя, но на Клексан - Санофи. Фраксипарин ако няма по аптеките и складовете, по друг начин не може да се намери.

# 236
Здравейте, борбени момичета!
От Фраксипарина започнах да получавам много силно зачервяване и сърбеж. Вие с какво се мажете?
Благодаря ви предварително!

# 237
При алергична реакция се минава на Клексан.

# 238
  • София
Здравейте, борбени момичета!
От Фраксипарина започнах да получавам много силно зачервяване и сърбеж. Вие с какво се мажете?
Благодаря ви предварително!

Както е казала Ирен, това си е алергична реакция, ако искате да сте игурна си пуснете ПКК и си вижте еозинофилите - ако са над нормите се минава на клексан.
Аз също бях така и професор Паскалева каза само клексан да бия (освен това се води по изчистен и се намира по-лесно (чрез представителя им).

# 239
Здравейте, водят ме с ниско рискова мутация, но каза хематолог, че ще се съм на клексан и аспирин.
На първият преглед ми пусна изследвания, но се оказа, че е забравил да пусне Д-димер.
Не съм запозната въобще с материята.
Януари ще ходя пак за проследяване. Живот и здраве ще съм в 10г.с
До сега АГ не ми е следила кръвоток  (бременна съм с близнаци) в друга тема видях, че на други жени вече им е изследван.
Моля ви кажете ми какво трябва да изисквам от АГ-то и хематолога  да следи....първа бременност ми е и съм на 40+години...
Ужасно е да стигна до така желаната бременност и да се окаже, че следящите лекари го карат през просото и рискуват бременността ми.

Общи условия

Активация на акаунт