Фирмени Банкети - мнения,ситуации ?

• 7 818
  • 214
  •   1
Отговори
# 165
Тя монтажната пяна не се ли разширява?

# 166
  • София
Едни целомъдрени гащи от Али са толкова по- лесно решение.

# 167
А ако жената е правила само френска любов, как може да я хване мъжът ѝ? По зяпналата уста ли?
За една приятелка питам...

# 168
  • София
Сийке, аз ли да те светна, че френската не се брои за секс. Sunglasses

# 169
Едни целомъдрени гащи от Али са толкова по- лесно решение.

Има и за мъже.

# 170
А ако жената е правила само френска любов, как може да я хване мъжът ѝ? По зяпналата уста ли?
За една приятелка питам...

Ще я следи дали не се оригва на сперма  Grinning

Тая тема съвсем изтрещя, честно.

# 171
  • София
С лампа с ултравиолетова светлина се обследва всичко.
Ех, аз ли акъл да ви давам, начиииии

# 172
Еееее, това беше 10/10 ЧС, ще играе май пак метлата 😀😀😀

# 173
  • SF
Тъкмо исках да напиша нещо сериозно за служебните партита - съжалявам за консервативните, но аз използвам думата парти, а не "банкет" и видях, че сте започнали да пишете.... разни други работи Simple Smile

Много ми е странно, ама странно с негативен оттенък, когато на служебно парти или събиране в офиса, тийм билдинг и т.н., някой си довлече съпруг или дете. Ама много ми е странно що дири този/тази там.
Много странно би ми било, половината да дойдат с деца и съпрузи, а другата половина - сами. Нито е служебно парти, нито е семейно. Едно такова никакво неопределено.
Ако мъжът ти си има близък колега, близък като приятел, можете двете семейства да ходите на вечеря, на море, да се срещате за кафе. Постепенно ще се сближиш с жена му, децата ще се запознаят.
Спри да го влачиш и ти на твоите банкети. 100% някой ти се дразни и ти се чуди на акъла. Вие си разменяте подаръци, а той какво прави? Включва ли се в разговорите, докато си говорите за неща, за ежедневието ви, докато сте в офиса или на него му търсите други теми? Пие от фирмените пари и се прави, че всички са му много интересни и забавни.

Не става въпрос двамата съпрузи да си имате паралелни светове и компании и никога да не излизате заедно, но на строго служебни ангажименти, където друг плаща сметките, няма нужда да се изтупа гладно и жадно цялото семейство. "ММмммм много ти е порастнало момчето! Много е сладко, голям мъж е станал! Каква хубавица е дъщеря ти!" И се чувстваш длъжен да правиш комплименти на деца, които повече никога няма да видиш. И без това по цял ден с досада слушам как си е написало домашното, какъв вирус е донесло от училище, колко е тъпа класната...

Възможно е веднага да намразиш колежката ти, която ще заговори мъжа ти, ще го приобщава, ще го предразполага. Може и подобно на децата ви, да му прави комплименти, че е силен, умен, красив.
За какво ти е това!

# 174
Баси, интересни работи научих тука. Кви методи, кви чудесии измислили хората... Пък аз само по погледа и приказки разбирам дали ме лъжат, баси скучното.

# 175
  • Пловдив
А секса с презерватив брои ли се за секс? 

За една ДРУГА приятелка питам. Тук много приятелки, много нещо....

# 176
А само главичката брои ли се? И аз за един приятел питам...

# 177
  • Пловдив
А само главичката брои ли се? И аз за един приятел питам...
Като сме подели темата - ако мъжът не е свършил това приема ли се за изневяра? Ами жената?

# 178
Както секса с презерватив не е изневяра, така и убийството с заглушител не е убийство. Нещо такова беше 🤣

# 179
  • София
А секса с презерватив брои ли се за секс?  
Много комплицирани станаха въпросите, не съм толкова навътре в материята. Обърни се към Кобилкина. Joy

Общи условия

Активация на акаунт