ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 514

• 29 728
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Варненска клюкарка
О да, снощната сцена веднага ми напомни за подобната в АФК, само дето обстановката беше по.комфортна. Иначе имахме пак заключване, рокля, ще бъдеш моя, ровене в шкафа под мивката в тоалетната..... Добре че свърши за минути, а не да я развлачнват 3 серии....
За разиграването, направо спирам да гледам когато някой тръгва да се жени че да отмъщава на бившия или да го забрави, по-тъпото от това е само да стигне до въпроса на лицето от общината съгласен ли е да сключи брака и да замълчи като риба, или направо да избяга от сватбата....   На мен в Ябълката и без това тези двамата са ми най-скучни от всички, добре че си заминават скоро...

Показателите на филма с Хазал са лоши, не съм и очаквала нещо друго, то сега кой ходи на кино.... Утре е премиерата в Азърбайджан - Баку, а после ще мине и през няколко западно европейски държави, май запомних само Германия и Франция.  Там премиерата ще е без Хазал. Чудя се що за похвати - държаха филма повече от година и половина и го пуснаха в най-болното време. След няколко месеца вероятно ще е по-спокойно, могат да го пуснат и на някакви външни прожекции... Защо избързаха ?!?

# 616
Шегата настрана, но много скучна двойка наистина. Аз Севда Ергинджи още от Карагюла не я гледам с добро око Joy
И сега в Ябълката пак една такава дразнеща, допреди отвличането годеника на моменти ми беше забавен. Жалко, че вместо да се отдръпне с достойнство и него предпочетоха да покажат изтрещял и така да го отпратят...
Запомнила съм от Надето (май тя следеше сериала в реално време донякъде) нещо забавно от същия сериал - някой от героите е коментирал за дадена двойка, че приличала  на Емир и Ферия. Сега като го гледам по тв си ги навързах нещата, че се отнася може би за Емир и Лила. Разменени са ролите този път- той е беден, но съм го пропуснала  сравнението. Joy

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 23:17 от Margarita N.

# 617
Докато чакаме нашата зеленоока кукличка в Баку за презентация на филма ще публикувам нови снимки с колегите и стилиста Руткай .

Чок гюзелим беним Хазалче . Разкошна ! Green HeartGreen HeartHeart EyesSparkling Heart

в самолета със Селин Шекерджи.
Онучро е зает със снимки на сериала.
Неговият сериал Заключен по фокса удари десятката с рейта. Аксой нацели римейка и сценария . Каста е добър.

Романтик комедията ще бъде в Лондон , Франция,  Германия и Баку - Азърбайджан .
Кога ще се доберем до филма.... Доколкото разбрах и на платформа ще се излъчи.  

Хафсанур Санджактатун я спрягат с Кирето и Демет за дисни плюс.  Решили са да са яка конкуренция  в Турция. Аксой също ще работи с тях . Керем Чатай . ОГМ Пикчърс .  Радвам се че Ча ще работи отново с Гювентам в Плашилото.  За дисни ще почака . Интуицията ми нашепва няма да бърза. Ще има и нещо международно.
Хафса за малко да участва в Плашилото нашият избра рускинята Алина Боз.
Хафса ще почака още да и се сбъдне мечтата с батко Чаатай.

Демет и Керем са ми странна комбинация и Хафса.  Демет я бива в ромкомите.  
Не че толкова ме интересуват...
Интересува ме Хандето да стои далеч от любимеца. Не давам ашкъма на всяка в сериал и реал.
Някой друг да я учи на актьорство!
Визуално не ми харесва.Предпочитам Алина пред нея.

https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1484521905222828032?cx … WgIC-4dazipopAAAA
пристигнали са . Енис е  скица и обича да снима. Зад тях не е ли е Гинчо ? Учудих се че не го видяхме на гала вечерта в Турция . Може да е бил там и да не се е обозначил . Лайкове от колеги нема ли ?

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 17:02 от femmi2

# 618
Те тези неща кой с кого ще играе не се решават от феновете, но това не пречи да изкажем мнение. Satisfied

# 619
  • Варненска клюкарка
Все се каня да кажа на Фема че никой официален информатор, никога, никъде не е казвал че филма на Хазал ще бъде закупен от платформа. Всичко казано до тук за платформа са си дописки на рускинята Инеса както ние си ги къдрим тук, а не официално инфо. Ако един ден все пак го закупят, това ще е най-рано към 6 месеца след последния му показ на голям екран...
На снимката Хазал е сладка, но ме е страх с нейната фигура да си я представя в двуредно сако, съдейки по мястото на подплънките на раменете, видимо е поне 2 размера по-голямо от това което и е нужно за нейната фигурка. Дано греша, че ми писна да гледам в какиви глупости я обличат леворъките и стилисти. Не са ли чували за вталени еднорени сака?
Вчера една азерка писа че билетите в Баку са изкупени и че там кината били доста посещявани, въпреки ситуацията с пандемията. Дано е вярно!

# 620
Гала вечерта започнаааа
Баку - Азърбайджан с днешна дата.

Хазал Кая, Селин Шекерджи, Енис Аракън и Аслъ Къзмаз

Гинчо е там. Нерде без мениджъра.

Важното е да го закупят платформите дори след известно време. Кината не са надеждни в тази ситуация.

Heart Eyes

https://twitter.com/selinliklifc/status/1484578339004293120
видео

Ощеееее от страницата на Мед Япъм .
 Яка снимка гушнати. Хазалджим е като фея . Изящна . красива . Кукличка . Статуетка . Пълни ми душата и разплаква. Heart

Дрес кода е черно.
Всички са елегантни.
Колегата е спортно елегантен. Хазал е в черно блестяща рокля.
Хареса ми. На двете премиери е без забележки. Селин е модерна.

закачат се колежката и колегата.Smile

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 22:44 от femmi2

# 621

Актьорът Олгун Шимшек се присъедини към чакания сериал „Украсеното плашило“, за да играе ролята на болния баща на дизайнера Чаатай. Подготовката продължава, водят преговори с Фатих Артман, който ще играе съперника на дизайнера. Според клюките името на лошия ще се казва Димитрий. Това име на един от образите навежда на мисълта, че може да има някаква руска връзка в сценария. С Алина в главната женска роля съвсем логично прави нещата свързани. Но това си е само моя представа. Ще видим дали съм права.

Аз вече с нетърпение очавам да започнат работа по същество. Сега гледам новия сериал на другия ми любимец и като започне този на Чаатай ще стане забавно да ги сравнявам двамата в новите им проекти. Не знам кой серил ще ми харесва повече, но поне четвъртък и петък вечер ще гледам двама красавци.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 14:56 от DeniAra

# 622
Олгун е страшен актьор голям късмет
 Чаатай да играе с него.Всичко може да изиграе просто в брилянтен....
Енис и  Селин само мен ме нервят вероятно от вчера с тия пози...

# 623
Дидеее , не съм го гледала  отзивите са добри и се радват.
Играл е в мафията , Рамо и други. Този младият, който ще му е съперник какво още мисли ...
Да играеш с ЧУ е късмет и тръмплин още повече ко не си чак толкова известен. Аз да съм нема да мисля дори и дърво да играя Joy
Най добре страстни сцени да играем.
Няма равен и кожата ти настръхва.

Надяваме се до края на месеца или началото на следващия да пуснат новият тийзър. Ще са двамата с Алина.

Триото аркадаши и колеги.
Близки са в реала. Хазалче обича да се гушка , снима смее и забавлява.

Браво на колегата . Добре че е той да снима . Hands Clap
https://twitter.com/goldstarselin/status/1484623134951096329?cxt … WkoCygYO4uJopAAAA

Енис и  Селин само мен ме нервят вероятно от вчера с тия пози...

От снощи ги гледам как се закачат. В друг проект играли ли са двамата ?
Бих си помислила че са повече от аркадаши. Селин е с Ибо Селим , писаха че се разделиха колко е вярно ?
Колегата съм чувала че е с обратни наклоности . Няма нищо лошо само споделям.
Smile

От първата премиера

Искаше ми се и в другите европейски държави да направят гала вечер. Изглежда ще е само в Баку. Радвам се за Онур и успеха на сериала.

Наздраве и после тангооо Heart Eyes

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 16:35 от femmi2

# 624
Енис и  Селин само мен ме нервят вероятно от вчера с тия пози...

Мен по принцип лиготията ме дразни и без значение кой или коя се прави на шут по снимки или видеа изобщо не гледам.

Клюките в мрежите донасят вече новини за новата екранна двойка.
Чаатай и Алина започнали да четат сценария и да репетират телевизионния сериал Süslü Korkuluk. Пишат, че екранната двойка се оказала много хармонична и се разбирали перфектно.

Тук малко занимавки в работно време Stuck Out Tongue Winking Eye

# 625
От фандома

https://twitter.com/AliAv77/status/1484667271746240514

Дениии , може ли да извадиш гифки . Али Ав е майсторка.
Ето това е обсесия. Снимал е с колежки  Хазалка е специална. ХазЧаг и Фемир Форевър!

Вчера беше международен ден  на прегръдката . Hug
https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1484646257452851201

това е хубаво . Като не се променя е като Емир природно естествен. Ухаещ на мъж и парфюм.
Чок харизмааа и талант.

-----------------------------------------------------

от първата гала вечер

Sleeping

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 16:29 от femmi2

# 626
  • Варненска клюкарка
Всъщност Селин и Енис не се лигавят в смисъла в който си мислите, а имитират  Хадисе и Мехмет Динчерлер, онзи красавец дето Емко изглежда като негов прототип - богат и много красив милионерски син. Фемо, може би ще се сетиш за кого говоря, много ти беше харесал преди време, бившия възлюблен на Ханде Ерчел преди Мурат и Керем.... Вчера двойката Мехмет - Хадисе пусна едно лигаво  видео от предложението за брак на Мехмет към известната певица. В първия момент като видях Енис и Селин се пообърках, добре че дамите никак не си приличат🤪 Но все пак двамата актьори доста добре са уловили основното 😆

# 627
Гифчето с прегръдките Hug

Ето тук, Хазал ми харесва най-много.

А тук Чаатай е неузнаваем, абсолютно перфектен в изиграването на Мехмед.

Ех, да имаше само една, поне една снимчица....Joy Joy Joy
Фен съм на Чаатай и заради феновете му. Абсолютно неподправени и готини, също като него Sunglasses

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 19:16 от DeniAra

# 628
Редактирам отгоре с новите снимки на Хазалче в нейният ИГ Профил. Безмълвна съм! То бива красота и класа ! Възхитена съм . Hearts
Пожелавам и да стигне  Холивуд и не се отказват с екипа. Таланта го притежава.

Ето гиии  Агент Гинчо  с двете подопечени . Странно ми беше че няма фото и се появи. Разгледали са Баку в свободното време.

Сетих се за кого говори Бел .Мехмет Динчилер и Хадисе и имитацията на Енис и Селин. Добре са влезли в образ.
Не обърнах внимание че е той.

Дени , Грасияс за гифките Flowers Hibiscus
 Hug

Разтърсва ме винаги когато го гледам .Broken Heart  Майсторство ! Посланието на филма е тъжно.

Пу ,да ни е уроки !

Дени , идвай за каста с мен и Софи . Барем за целувка по бузата ще ни изберат и манекенки.

като видим Аполона и сме ето така Kiss

От Рим на презентация на Протектора
Сладурче , срамежливо.Heart Eyes  

феновете са готини като любимеца си , но губят търпение . И друг път като се скрие и гукат с шаманката и говори на рибите се издирва.   Бокса добре се отразил на формата му.
Както писах надяваме се да не бавят вторият тийзър.

БУ Дениз в репортаж . Чаровник е и талантлив.
Направил си тату за роля Завършиха Шахмерана за Нетфликс ,сега ще снима отново с Диляна за блу тв.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 22:12 от femmi2

# 629
Редакцията е изтекла за писане.  

Невероятно красивите ръце и лице на дизайнера.

Пускайте го новият тийзър че изперкахмеее.
Ще покажат АлЧаг.
Може да ни харесат, макар да сме предубедени за химията. По думи били хармонични. Загадка е този проект повече от досегашните. Разбрахме че действието ще се развива в сегашно време. Няма да е ретро.
Дизайнера си пада луд.

Хазалче ни радва с водопад от снимки.
Тя си е активна по принцип.
Заради премиерите ни затрупа. Hands Clap

Творчество ! Как да не си мечтаеш за тях. Не било писано. Различни са противоположностите се привличат. Може би в някой друг живот. Феновете няма отказване да ги съберат повторно.

Нежно излъчване и топлота. Откровена в общуването. Иска ти се да я гушнеш като я гледаш.
В мрежите феновете и се радват .Flowers Cherry Blossom
Черната рокля ми хареса как и стои. Изящно позира и с бижутата.

Селин в ИГ.

Two Hearts

Сонгюл Йоден.
Не остарява тази жена. Аркадашки са с Хазалка и си гостуват.
Соня почва ново дизи. Дано да е успешно.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 10:20 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт