ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 514

• 29 730
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Белл, така е, излишно разтягане беше. Трябваше размяната на пръстените на острова и перденцето да са финала. Всичко след връщането ив беше излишно и не отговаряше на характерите им освен потрошаването на Найта и второто "С мен ли си".

# 601
Джем Карджъ нашият режисьор обича да споделя за работата си.
Писал е че днес снимат постера на Плашилото и нов тийзър.
Алина и Ча са се събрали на репетиции и четат сценария.
Били хармонични.

За продължението нямаше смисъл на ПЕ.
Предполагам ако Хазал не беше подписала за нов проект щяхме да се радваме на фемирче и   романтика.
Нямаше да минем без някой пълнеж или нещо друго.
Хазал сама си каза след това че като вижда нещата с рейтингите е било грешка да напуска.
Не помня цифри но е достатъчно гледаем и обичан в Турция и по света. Легендата фемир и ХазЧаг.
Няма други като тях на тази възраст да сътворят това чудо и феномен!

Парка живя с тях и тяхната история.
Испанските фенове си правят техен финал без гърмежи. Само ЧУ не беше достатъчен колкото и блестящ да е в ПЕ.
За Оскар без да преувеличавам.
Тъпото както коментира баджаначката е че три години не я забрави и се пита Защо и видиш ли се случи за месеци с Гюнеш. Отмъщения....
Зрителя не прости на продуцента и сценаристите.
И аз се дразнех от това.
Можеше да свърши с целувка и танца в парка.
Дължът ни  щастлив край като ги съберат отново. Ще сбъднат мечтата на милиони фенове.
Заради напрежението посегна и към дрогата.
Може и преди това да е опитвал. Важното е че се спря навреме и не се отрази на кариерата му. Преживя го. Гизем беше затънала повече.
Има примери как хората се убиват заради тая отрова!

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 16:54 от femmi2

# 602
Белл, така е, излишно разтягане беше. Трябваше размяната на пръстените на острова и перденцето да са финала. Всичко след връщането ив беше излишно и не отговаряше на характерите им освен потрошаването на Найта и второто "С мен ли си".

Съгласна!!!
Цялата глупост с бебето, пък майка му която се правеше на баба, онова "оставам" и "за какво оставаш", капитана дето беше като на всяка манджа мерудия, безумното самообесване на братовчедката, борбата за надмощие на Емир с онзи мафиот и тн.
После пък двама живяли три години мислейки един за друг ама докато са с лепките Левент и Едже.
Абе един вагон глупости и накрая бум, тряс, траур 3 месеца и отмъщение което се превърна в лИбов. Даже снимката на Фериха изчезна от скрина в апартамента. Много тъпо, много.....само красивият Чаатай разнообразява измишльотината. Перфектен беше, но не стигна..... карай, каквото било, било, после всеки проект става все по-добър и по-добър. Сега се надявам с Плашилото да удари тавана, че и отгоре Heart Eyes

Относно постовете за Алина и тънката линия водеща към Чаатай, ще отбележа, че индиректно има някакви подмятания, защото други побързаха да пуснат съобщение за сватбата на Чаатай и Дудка през август. Приготовленията били в пълна сила.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 16:36 от DeniAra

# 603
Дени , може ли да донесеш какво е пуснала Илка . Мернах нейна снимка и Джем.
Илка си е блъскала с хилурон устните.

Не искам да слушам и чета за тоя цирк. Почна проекта и клюките.
За Йешилчама нямаше такива неща с Афра или Селин ,Бенсу.
Ко ни причини това ще сме на успокоителни.  Мрежите ще се наводнят. Акулата да си търси друга жертва! 
Не е добре се събират хора. Има вируси както е живял досега ,така и занапред. Никой не го кара насила. Живеят в модерен Истанбул.
С халката е още повече секси само в сериалите позволяваме. Точка!

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 18:25 от femmi2

# 604

Не е добре се събират хора. Има вируси както е живял досега ,така и занапред.
Joy Joy Joy Joy Joy
Не се смея за вирусите ами това, че държиш да го опазиш. Ако планират сватба да я отложат, няма смисъл да се струпват хора и т.н. Ох, бе, баджаначке Satisfied

Дени, вярно. Поведението на майката на Емко когато се навиваше, че ще става баба и най-вече в лицето на Рюя виждаше реална заплаха за Ферка и на мен ми беше глупаво... А той беше готов да поеме отговорност за детето и да остане с любимата без да драматизира излишно...
Иначе за Гюлсюм и нейния опит за самоубийство ясно, не можеше да гледа майка си в очите, пък и  Мехмед като разбра за случката толкова остро реагира и хукна с нож да търси Корай Satisfied Да се смееш ли...
Появата на Едже (да се чудиш кога Господарят на нощта е вмъкнал сред еднодневките и дълготрайна връзка), после пък готовността му да я пази от Явуз... Единодушни сме, че ги нанизаха глупост до глупост.
Но както казва Рори, потрошаването на Найт-а и последното С мен ли си, вече са си типични за нашите Емко и Фера, които ни завладяха. Много истини си казаха в парка, и аз като Бел  харесвам начина по който Емир директно мина на въпроса, а също и думите на Фера, че само любовта не беше достатъчна. Вярно е, една любов колкото и силна да е тя не стига...
Третия сезон с Хазал или без все щеше да е излишен.
Що за отмъщение можеше да бъде, омачкаха чаршафите с Гюнеша и при това ги показаха, че не са си безразлични.
А ако Хазал все пак се беше навила и останала, това за фемирчето и идилията смея да предложа, че много бързо щеше да ми омръзне.... Сериала/по-точно двойката под чието въздействие бях през последната година ме изгуби точно когато всичко при ГГ течеше гладко и нямаше какво вече да очаквам да се разкрие и т.н. Имам 4-5 епизода да доглеждам, така мразя да знам, че ме чакат книга или сериал за довършване, но докато не им дойде времето не мога Joy

Бел, как е заглавието на бразилския сериал за който си писала?

# 605

Феми, заповядай Heart Eyes
При олекотяването гифа се размаза, та затова и скриншот направих.
На Карджъ изказването е от стори в Instagram днес през деня.
Според написаното на последната снимка, днес са снимали и работата е била страхотна.

В предни постове някой беше написал, че много харесва Бенсу и Чаатай, е следващите готини снимки са за любителите на това партньорство Heart Eyes

А тук един палавник със сладурска физиономия Grinning

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 20:39 от DeniAra

# 606
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не съм Белл, ама мисля за "От обич" става въпрос.

Дени, много хубав се е получил първият колаж на Ча и Бенсу. Heart Eyes э

Алина е момиче, което си изглежда като момиче. Много естествена и нежна, точно такава, каквато най-добре стои до Ча.

# 607
  • Варненска клюкарка
Точно така, сериалът е От обич. Мисля че го излъчваха през 99-та, налагаше се да го записвам за да мога да го гледам. Особен е, не на всекище му хареса, защото не е типичната любовна история . Иначе ако не е техниката, спокойно може да мине за съвременен...  Скъпи коли, яхти, хеликоптери, къши с басейни, разходки по молове, вихрене по клубове, гледки от Копакабана по чиято крайбрежна алея често се разхождаше главната героиня....Ще се опитам да дръпна едно кратко резюме за Марга.

Скрит текст:
Историята започва във Венеция, даже и мотото на сериала което се повтаря доста често е "Любов започнала във Венеция никога не свършва"  Две жени- майка и дъщеря и на около 20 се мотаят на един от мостовете на големите канали и се опитват да спрат някой за да ги снима. Скоро минава някакъв човек , те го заговарят на английски или италиански не помня, човекът откликва, а те се смеят и докато позират го обсъждат - сигурно имал жена и голямо семейство, бил симпатичен и т.н... Накрая благодариха, а непознатия им отвърна на родния им португалски 😂  Двете опулиха едни очи и започнаха да се извиняват какви са невъзпитани че са го обсъждали, но непознатия ги шокира още повече като каза имената им. Побърза да ги успокои че ги познава задочно, понеже работи като главен архитект в строителната компания на бъдещия свекър на момичето. До края на почивката се виждаха всеки ден, станаха си близки. Майката и дъщеря и се прибраха в Рио и се включиха в в подготовката за наближаващата сватба. Девойката щеше да се омъжва за младеж от каймака на обществото, богат, симпатичен, висок, малко пухкав подобно на Ча Crazy  Бъдещата свекърва  не харесваше бъдещата си снаха, но противоположно на типичната проста свекърва от турски сериал, гледаше синът си в устата какво ще каже и щом той харесва, одобрява и въобще каквото иска, значи и тя го харесва, одобрява и иска. Има много персонажи но ще спомена само няколко.
Бащата на момичето и майка и отдавна бяха разведени, тя не го понасяше заради пиянските му изпълнения в детството и. Човекът беше много добър, но с тежък порок. Новата му жена го държеше доста изкъсо и рядко се случваше да се напие. Имаше и голям доведен син който работеше като пилот на хеликоптер във фирма за въздушни таксита. С новата си жена си бяха направили и едно малко сладко бижу - русо и синеоко момиченце, сестричка на първородната, която сега не искаше да знае никого от тях. Бащата очакваше покана за сватбата, всички му казваха че няма да дойде но той тъпо и упорито очакваше дори в деня на венчавката. Не дойде и той отиде да се напие. От там отиде в църквата и се скри между гостите на церемонията, кротуваше докато не видя че друг води дъщеря му към олтара и подава ръката и на усмихнатия жених. Бракът стана факт и старецът се развика, провали тържествената последна част, всички роднини от новото и семейство гледаха девойката с  укор, а свекървата не можа да сдържи заядливия си тон, младоженецът също изпусна 1-2 думи когато навън куп жупналисти ги снимаха. Момичето плачеше от унижение и обида.... Но момчето много я обичаше и нещата приключиха с лошия спомен. Младите отлетяха на сватбено пътешествие. Докато ги нямаше, нещата при майкато на момичето, много бързо  напредваха с главния архитект на компанията на сватовете и. Новоизпечената свекърва сега не харесваше не само снахичката, но и майка и, която и отнемаше дългогодишната и любов с когото беше въртяла любов още преди да се омъжи за мъжа си,  но и по време на брака си, даже беше сигурна че първородния е син именно на главния архитект..... Младите се върнаха и заживяха в дома на родителите на момчето защото майката на момичето летяща на крилете на любавта все още не беше успяла да обзаведе техния апартамент.  Свекървата пускаше хапливи забележки че ето на, минали колко - един, два, три месеца, а още няма бебе на хоризонта, ама от такава дребна и кекава какво да се очаква.... Скоро обаче чудото се случи.... Междувременно майката на момичето се омъжи за главния архитект  на скромна церемония в ателието си за вътрешен дизайн. Животът на всички се променяше с всеки ден. Момичето трудно понасяше бременността. Измъчваше се и заради бившата на мъжа си, която всеки ден се мъкнеше в дома на свекърите, понеже родителите им бяха семейни приятели а зълвата на момичето най-добрата дружка на бившата...  Един ден младоженецът реши да заведе бременната си жена в бллизкия курорт където имаха къща, но там вече ги бяха изпреварили тумбата приятели на сестра му в т.ч.и бившата ... Отделно че бременното момиче много трудно понесе полета с хеликоптер до там. През цялото време се правеше и че не познава заварения син  на баща си който пилотираше машината. Пристигна ни жива ни умряла и дълго  се възстановяваше, почиваха няколко дни. Бившата спазваше дистанция и май беше приела вече нещата... Младите един ден се гушкаха под душа и момичето пометна, веднага се метнаха на хеликоптера и директо кацнаха в болницата, но бебе не се видя на екрана на ехографа..... Сълзи, разочарование..... Минаха 2 месеца, младоженците вече живееха в собствен дом и и отново забременя. По същото време и майка и усети подозрителни симптоми, но го отдаде на наближаващата менопауза. Не позна обаче. теста излезе положителен и при нея. Затръшка се да маха бебето, беше я срам, не искаше точно в този момент да каже такова нещо на бременната си дъщеря, знаеше как ще се приеме и от нея и от новите и роднини. Главният архитект обаче я молеше да не го прави, предната му жена беше починала докато прави опит ин витро и вече на години така и нямал дете.... :  Дъщерята прие новината много зле. Обиди майка си, тръшна и вратата и така няколко месеца далеч една от друга.... Един ден случайно се засякоха при гинеколога, вече с големите кореми. Кръвта вода не става и отново бяха близки като преди.... Щеше да ги изражда докторът изродил преди 20 години момичето, там видя и свой много близък приятел, сдпециализант по гинекология при доктора . Благодарение на него един ден се видя и с баща си и се сдобриха, много емоционален момент. Бяха решили да раждат в един ден и каквото и да става, невръстния вуйчо да се роди няколко минути преди племенникът си. Денят дойде и бяха приети в болница от предния ден. Седмица преди това се наложи младият съпруг спешно да замине за Майями и остана блокиран там заради развихрил се ураган. Главният архитект обгрижваше и сдвете дами. Следобеда водите на момичето изтекоха спонтанно и решиха да избързат с операциите на двеге жени (помня ги как по халати, еднакви на ръст, ги показаха в гръб, прегърнати вървящи  към операционната. Сега филм да става мисля че двете операции бяха в една зала, но може и да беше в две съседни с междинен преход.... Вуйчото както беше уговорено се роди пръв -  сълзи, усмивки, честитки, пожелания... Майката остана в операционната, така е с прясно оперираните секцио в случай че се наложи ревизия. Изродиха и бебето на дъщерята - отново  сълзи от радост и облекчение.... Но момичето се почуввства зле, губеше много кръв... Веднага  и сложиха пълната упойка. И при следващото завръщане на сцената в операционната и двата екипа бяха над нея с много угрижени лица. Матката и не се контрахираше и кръвта и изтичаше. Не можеха повече да чакат и и направиха хистеректомия.  Момичето го донесоха в стаята при майка и късно вечерта, все още не се събуждаше, но майката ставаше, лягаше, беше неспокойна, знаеше какво се е случило. Реши да отиде да види бебетата.  С новородения и син вксичко беше наред но внучето и беше починало - внезабна детска смърт.  Жената изпадна в паника. Междувременно в залата влезе младият специализант, семеен приятел, тя някак го придума да сменят гривничките на децата и така нейното дете отиде при дъщеря и, а починалото тя представи за свое. На другия ден адът се стовари върху главния архитект, сълзи, мъка....
Това е началото на сериала откъдето се завързват всички останали истории.  Има и безкрайно дразнещип  и кухи ненужни персонажи с пискливи гласове, типични за латино сериали, но понеже гледах на запис не са ми пречили много.... Има и от онзи похват как се спи с жена пък  винавника не помни - тука беше малко по реалестично, защото
 младият съпруг отлично помнеше пък и докато го правеше отлично осъзнаваше, но бяха скарани с момичето, той се напи до преливника и в тъмното не позна коя е жената. Нарече бившата си с името Едуарда, така се казнваше любимата му съпруга, оная  повтаряше  "да, да, Едуарда съм. Аз съм твоята Едуарда, а онзи стиснал очите свърши каквото се очакваше от него..... От там последва бременност с близнаци и всички проблеми свързани с това в двойката. Главният архитект пък през цялото време усещаше че става нещо но жена му крие, искаше да прочете днвевника и, но като на филм не го направи. На финала на сериала след толкова проблеми и последвало мъчително сдобряване между младите, този дневник с истината в него, случайно с някакъв багаж попадна в дома на дъщерята. Той много пъти беше минавал през ръцете и, но го беше виждала от детството си и просто не му обърна внимание. Случайно го бутна и изпаднаха някакви снимки от него. Докато ги прибираше се зачете по страниците  "първи учебен ден на дъщеря ми... първо причастие на дъщеря ми.... Днес почина детето на дъщеря ми!" И последвалото после....  Мисля че това се случи в предпоследната серия...  В течение на целия сериал, младите вярваха че отглеждат своето дете и то ги свърза отново след продължителна раздяла....Това е краткия вариант, има много персонажи,  много житейски истории, много случки, особено в семейството на момчето и във второто семейство на бащата на момичето

Е, не стана кратко, чак ми е неудобно, но историята е доста наситена и с персонажи и с действие.

ПП Ама тоя капитан не знам гледате ли го по Бтв, забравих побългареното заглавие на Забранената ябълка. Много е красив, много, каква усмивка, направо сразяваща Heart Замалко да се засече с екранния си брат от АФК, който и тук  някой го е нарочил за голям Убавец.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 14:21 от Беллора

# 608
Благодаря, че задоволихте любопитството ми. Бел, Flowers Bouquet на мен по-скоро трябва да ми е неудобно, че разпитвам. Иначе ми хареса, аз по принцип обичам заплетените истории, в които всеки от героите си има своето място.
Смях се за този често използвания похват, който не липсва и тук, но поне е малко по-реално...

За Капитана не казах нищо по-рано, защото бях почти сигурна, че никоя от вас не следи Опасното изкушение. Аз откакто се появи преди няколко серии станах доста редовна в гледането да си призная та чак схванах дертовете и на останалите Joy Направо засенчи по-младите си колеги, пу да не са му уроки. Много хубав мъж.

И да, за малко да се засекат с екранния му брат Joy

# 609
На 18 януари бяха връчени наградите „Най-доброто на годината“ от фондация „Живот без препятствия“. #PaperLives / #KağıttanHayatlar беше обявен за най-добър филм на 2021 г.
Чаатай е обявен най-добрият филмов актьор.
Can Ulkay получи награда за най-добър режисьор.

# 610
Дени ,изпревари ме идвах с наградата. Trophy

Напълно Заслужено.
Браво на мастъра Джан Улкай  и на нашето зверче. Този филм остава специален за мен.
Разплака толкова хора по света. Сигурна съм че и за Чаатай е специален и се гордее със себе си.
Родителите му също.
По принцип говоря като актьор и личност. Той си е наш човек от балканите.
Не са присъствали на наградите. Дали са ги викали лично ко е така е добре да присъстват.
За Келебека разбирам що не иска но това е съвсем друго нещо. Джан снима извън Истанбул проект. Главната Звезда не си пада по събития или е бил зает със снимки на Плашилото.
Вчера снимаха постер на сериала и нов тийзър.
Няма да го бавят и с нетърпение чакаме да го видим отново. Секси наконтен ,красив и ухаещ на Хермес. Неговият парфюм поне така беше едно време. Сега може да го е сменил.
Елегантен парфюм. Скъпичък.

Марги , Капитана слага в малкия си джоб и по млади колеги. Красиво остарява.Heart Eyes Брутално красив и харизматичен е в Ябълката. Не гледам сериала случайно ко задържа канала като видя капитана. Снощи го видях по бТВ.
От темата  на сериала съм чела че Кая и Ендер имат син сега ще разбере.
Аксой извади капитана от нафталина и му потръгна. Сега не е в новият сезон и нямаше късмет с новото дизи по Фокса. Окапа преди нашият Гост.
Дори да има дупки в сценария заслужаваше триото шанс.  
Топ актьорите не са достатъчни с тяхната система.
Ози го чакаме в проект.
Дано си хареса нещо и по добре на платформа.
Хазалче по добре да си даде почивка и обмислят с Гинчо внимателно следващият ход.
Бюлент Шакрак който игра в Гост и са семейни приятели ще участва в проект на Нетфликс заедно с Кюстендилов и Танер Олмез.

От Обич съм го гледала и повторенията също.
Харесвам сериала и бих го гледала отново.
Милена дъщерята на Бранка Летисия Дебарош Мота се залюби с пилота.  Бях ученичка като гледах сериала и се кефих на тия двамата.  
Майката и дъщерята в сериала са истински такива и в живота.
Майката роди здраво дете в сериала на дъщеря й почина.
За да не страда отново и  запази брака размени децата. Това как се преживява и решава.
Тайната накрая се разкри. Позабравила съм как се разкри и накрая дали се събра пак с инженера.
Мъжът й има близнаци от една друга, която не можа да го превъзмогне.
Обичаше го но Мауриньо така  се казваше или нещо подобно обичаше друга и се ожени за нея.
В една пиянска вечер сгафи.
Ако трябва да ги сравняваме с Емко детето не е негово и тя е била и с друг мъж.
Всичко беше пълнеж актриса спечели женския моделс и Аксой я вкара за кратко в сериала.
Фериа на доста моменти съм и се ядосвала.
Не оправдавам Емир за шамара. Неговите нерви не издържаха особено на думите й. След това много се инати. Емир не заслужаваше чак толкова да го измъчва.
Не е като Чепикови.
За ултиматума донякъде я разбирах трябваше да изтрае още малко и да покаже коя е съпругата на Емир Сарафолу. Такъв мъж трябва много да се пази и с тактика и интелигентност да разкарва мухите около него. Емир я обича безусловно. Романтична изненада , да си го гушне и покаже любов.
Да си кажат че си имат доверие и ще се справят заедно.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 20:51 от femmi2

# 611
  • Варненска клюкарка
Марги, аз съм писала че гледам изкушението, но явно си пропуснала....
Капитана по снимки не е чак толкова, но мърдащ е супер.  И много впечатляващо цъфна в Изкушението. В някаква сцена показаха лъснатите му обувки, в друга по-нагоре, в следваща всичко без лицето му и накрая като черешката на тортата се появи с широка усмивка. Много красива усмивка има тоя човек Heart Нали знаете как  е станал актьор, не помня на сета на АФК или в друг проект преди него е бил обикновен работник на сета, човек за всичко. Даже в АФК май писано на коляно са го вкарали за малко, героят му първоначално беше с друга фамилия, но явно пийпълметрията беше показала добри резултати и го оставиха

Нищо не очаквам с нетърпение и нищо  няма да гледам на всяка цена само защото  участва определен актьор. Отдавна ми минаха тези временас големите трепети. Всъщност така изгледах направо зорлем само мъпета и  не бих си причинила такова нещо отново.  И нямам предвид Сера, на нея дори нямаше да и обърна внимание ако сюжета беше хубав, а не такава лигава мазня. Ако от видяно и прочетено  след началото на Плашилото ме впечатли нещо ше му хвърля едно око, ако ми хареса, ще продължа.

Фемо,
Скрит текст:
бебето го наричаха Марселиньо, умалително от Марсело, както беше и името на "баща" му. Да, имаше и други двойки, но нарочно не се увлякох да говоря и за тях че и без това стана много дълго. Едната беше точно  която споменаваш - зълвата и пилотчето.  Имаше и няколко добри урока които човек можеше да получи гледайки сериала. Като например когато майката на момичето сподели тайната си с единствения човек с който можеше и който трябваше да разбере защо е постъпила така- родната и сестра, а оная започна да я притиска че и да и поставя ултиматоми да признае, докато не се разгоря пожар и в собственото и семейство, когато благоверният и съпруг, зъболекар с престижна практика заряза елитната сиклиника и хлътна по някакъв  младеж на плажа.... Изводът е човек  да не се меси в неща които не го засягат, да не раздава непоискани съвети, че не знае утре него самия какво го чака....
А момичето все пак на финала стана майка, но на близнаците на мъжа си, които тя осинови, защото тяхната майка загина падайки с хеликоптер в океана. Последната сцена беше как двете двойки, младите и възрастните вървят в един парк, а бебето наскоро проходило пусна ръцете на младите и се затича напред към възрастните - леко отворен финал....  Накрая трите деца в семейството- младоженецът, сестра му и брат му си направиха ДНК тест за да търсят връзка с главния архитект, нещо което непрекъснато повтаряше майка им... Е откриха я на най-неочакваното място, не в първородния любимец на майка им, а в най-малкия, този когото тя обиждаше и ненавиждаше, а той се оказа точно синът и  от главния архитект . В този сериал често ставаше въпрос за шегите на съдбата....

Бразилските сериали да не се бъркат с Венецуелски, мексикански, колумбийски и прочие, те повечето са някакви порнографии.
Харесвам турските сериали, но много се дразня от един много чест похват- изкарват главните героини с интелект на кокошки, толкова наивни и глупави че да се чуди човек как са оцелели до годините на които са. Пък и други неща разбира се, то последните години падат от екран сериал след сериал, защо ли!

# 612
Бел, за теб знам, но по-скоро си мислех, че ти върви за фон Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм пропуснала тази първа поява на Капитана всъщност, споменаваше го стария на няколко пъти, че ще го връща в компанията и после направо ги видях на летището със синчето... От няколко серии насам заради него съм по-редовна, иначе предимно слушам ама те и гласовете често сменят та кое схващам, кое не...

Оф, в турските като и в латиноамериканските - главните героини ги представят наивни до глупост, а колко по-интересни са силните жени които знаят какво искат и са наясно как да го постигнат. За щастие започнаха тук-там да показват и по някой "сив" персонаж.

+1 нищо не очаквам с нетърпение и не бих го гледала непременно само защото е с някой който някога някъде ми е харесал.

# 613
  • Варненска клюкарка
Е да, "гледам" е малко силно казано, по-скоро наглеждам.. По време на сериала чета, цъкам на телефона или си общуваме нещо с моите хора... Мноого отдавна нищо не ме  е впечатлявало дотолкова че да си кажа някое "уау". Често предусещам реплики или развитието на сюжета, предсказуеми истории, доскучава ми и бързо загубвам интерес. В последните години всчките тези брадати мъже дето един с друг си приличат никак не ме привличат да загледам нещо.

# 614
То и на самите актьори навярно им доскучава, какво остава за нас зрителите... Много ме изморяват тези любовни истории и недоразуменията между ГГ, появата на трето лице и т.н.
Трудно ми е  Опасно изкушение, продължавам да го наричам Ябълката. Във въпросния сериал също не ни спестиха отхвърлен мъж, който полудя и впоследствие отвлече момичето. Първо за Халил и Фера се сетих, само дето нашата не го разиграваше толкова и той от самото начало трябваше да се досети колко е нежелан...

Общи условия

Активация на акаунт