ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 514

• 29 734
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Дени , готин гиф с Ичерде. С шапката за темата какво стана ?  

Тука е повече от Прелест.

Обичам този поглед Heart Eyes Има и гиф с него, но когато го намеря, тогава ще го пусна.

Дениии , намерих на лични гифки с този неустоим поглед .
И аз го обичам този негов поглед и очи . Всичко обичам в него. HeartsТака ми липсва. Да го снимат това плашило и разкрият от сценария.

Мисията да се влюбиш в мен е изпълнена . Романтик вечеря.

С кабзовото яке е уаууу!

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 15:51 от femmi2

# 586
Сега, след толкова години мисля, че нарочно не развиха двойката на героите на Бенсу и Ча. В Ичерде според мен друга беше "любовната" история и съответно акцента. Любовта на големия брат към малкото изгубено братче. Затова смятам че умишлено махнаха женския образ в живота на Сарп за да се акцентира върху отношенията на братята малко преди да научат истината и реакциите им след това. За мен от това което съм видяла по клиповете след Ичерде, Емир и Сарп са най-чувствените му роли и партньорствата с Хазал и Арас най-добрите, макар и в началото на кариерата му. И с Юсуф имаха много добра "химия", но по друг начин.

# 587
Сега, след толкова години мисля, че нарочно не развиха двойката на героите на Бенсу и Ча. В Ичерде според мен друга беше "любовната" история и съответно акцента. Любовта на големия брат към малкото изгубено братче. Затова смятам че умишлено махнаха женския образ в живота на Сарп за да се акцентира върху отношенията на братята малко преди да научат истината и реакциите им след това. За мен от това което съм видяла по клиповете след Ичерде, Емир и Сарп са най-чувствените му роли и партньорствата с Хазал и Арас най-добрите, макар и в началото на кариерата му. И с Юсуф имаха много добра "химия", но по друг начин.

Да, съгласна съм! Една трудна любовна история би отнела от вниманието от основната драма в сюжета, но все пак можеха да не убиват Мелек. Можеха да измислят вариант, в които двамата братя разгромяват мафията и са щастливи заедно и с любимите си. Обаче тези ми мисли са пак плод на отчаяната романтичка, докато практика в мен казва, че всичко е завършило по план и няма какво да се коментира.

Благодаря за гифчетата Flowers Hibiscus Виждала съм едно друго с хубава мелодия за фон.

В предишен пост някой ме попита кой момент от АФК е отключил лудостта в мен. Чесно да си кажа мен ме провокира насилието в сериала. Определено не съм феминиска, но насилието което беше показано ме изважда извън кожата и полудявам. Недопустимо е подобно отношение към никоя млада или стара жена. За мен цялото семейство на Фериха бяха за съд и присъди, даже и Зехра с тъпите й разбирания. Особенно след като видя онзи диск. Като оставим настрана лъжите и грешките на Фериха, това момиче беше тормозено от всеки в живота си.
Финалът с убийството й е не само смотан и тъжен, ами буквално унищожаващ всяка надежда за по-добро на младите момичета живеещи сред подобни фантатично консервативни среди. Ако си представим образа на Фериха като събирателени на момичетата от подобни семейства, финала им отне надеждата, мечтите, смисъла да се борят за по-добър живот и уважението на мъжете в живота им. Знам, че това е само сериал и не може да служи за пример, но съседите доста често използват сериалите за пропаганата. В този случай пропагандата беше със знак (-). И като пиша за насилие, ето един гиф със следи от такова.

Даже Емир, който безумно обичаше Фериха не успя на няколко пъти преди това не успя да разбере, че Фериха я бият. Трябваше да разбере за лъжите й, за да се вгледа в нея повече. Особено когато за първи път й казваше, че я обича. Тогава следите от бой бяха видими, сълзите й бяха на очите и въпреки това той не разбра, че се слува нещо с нея, смяташе че тя просто го отхвърля. Ядосваше ме и още ме ядосва поведението на самата Фериха. Седи и търпи унижения и насилие заради някакви тъпи разбирания и традиции. Ако по филми и сериали насилието се толерира и жертвите се крият и мълчат, как да говорят истинските жертви на насилие?!
Шамарът от Емир даже няма да го коментирам....Sleepy

Извинявайте за излиянието, но това наистина ме вълнува и предизвиква не само тук, но основно в живота.

# 588
Издирих с превод песента, която Обожавам да слушам особено в тон с нашите.
https://www.videoclip.bg/watch/234956_Da-ne-se-dokosvat-rucete-n … lerimiz-BG-Prevod
Колко е трудно е да кажеш свърши се докато още те Обичам.

На Дефне и Йомер съм гледала творчество със същата песен. Звучи и в сериала . Гледа ми се Баръш и Елка в такава романтика. Ардуч се забил с Фахрието в исторически и вика Алах.

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 13:10 от femmi2

# 589
  • Варненска клюкарка
Според мен, можеха да направят историята по-пълнокръвна ако ГГ докато търсеше брат си въртеше тайна любов с щерката под носа татенцето. Малко ми е непълна историята.
Струва ми се, че през повечето време Бенсула в сцени с Ча беше доста спечена. Има отлични кадри докато снимат последната си сутрин, героинята и беше дошла да му направи закуска . Прекъсват сцената, Ча умира от смях и я прегръща още по силно, пък аз си умрях от смях заради физиономията на Бенсула все още в прегръдката на Ча🤣Спомнете си и как след всяка серия с общи сцени бързаше да се покаже с нейния Хакан от някоя романтична почивка или пък той и пращаше стотина рози на сета... Смятам че Ча си имаше специална клауза в договора към онзи момент - нали знаете поговорката "Парен каша духа"...  Щом успя да навие Керем Чатай само на един сезон и то да прекъсне с такъ рейтинг, да докара  любимата си в сериала, колко му е да не му се мотат някакви си жени...  Бенсу беше според мен по-химична с Арас. Истински я харесах в последните и сцени, само дето не ревнах с глас докато умираше Мелек  и с последни сили галеше лицето на Мерт/Умут.
Страхотна химия имаше Ча с Юсуф, направо си бяха любов от пръв поглед Heart Stuck Out Tongue Winking Eye

# 590
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не ме настъпвайте така по мазолите деееееее ! Ох!
Бенсу много я харесвам. И даже Хакан Баш цял ден на сета да висеше, да си я варди от Ча Mr. Green , пак не е оправдание за сценарния екип и продуценти да похабят двойка с такъв потенциал, какъвто имаха.

За насилието, което виждаме в АФК, и което е бегло копие на реалността, по-добре да не почваме.
Скрит текст:
Съвсем наскоро по новинарските емисии видяхме същото мислене и на наша територия. При същата религия и етнически произход. Жената не оживя. Което грам не попречи на нейна съседка да каже, че то това си било вътре в семейството, а на друг съсед даже да има наглостта да твърди, че тя сигурно била паднала. И съседите бяха от същата религия и етнос. Аз се вбесих докато гледах репортажа. Та няма нужда чак до Турция да се ходи, за да се види, че насилието в семейството за тях си е нещо съвсем в реда на нещата. Уви!
А и не само при тях, но там е закон и да се мълчи. И им се внушава от малки, че това е нормално.
Точно както Зехра караше Ферка всяко нещо, колкото и да е безобидно и нормално иначе, да го крият от Чепика, че той завалията много набожен и традиционалист го раздаваше. И набиваше на Ферка в главата, че не бива да се противопоставя.

# 591
Ами точно. Видяното в АФК е бледо копие на действителността. И все пак всеки посягаше на Фера, включително и хора извън семейството като Санем и Айсун, но когато Емир го направи едно такова разочарование изпитах и ме приземи. Rolling Eyes Не че и в живота не се случва...

Аз Бенсу без да мога да си обясня защо не успях да я харесам дори покрай Ча... Не че е с неприятно излъчване или безнадеждно слаба актриса, но не знам... Не усетих отсъствието на героинята й, обаче можеше да не ни лишават от присъствието й.

# 592
Когато представяха сериала беше ясно че няма да е типична любовна история.
В основата е любовта на братята и изгубеният брат. Мелек беше цел за Сарп заради кебапчията.
В началото мислеше че е същата, като него после разбра, че и Мелек не е знаела някой неща и не е жестока. Хакан Баш го изключвам някой ще се съобразява с кой снима приятелката му и да внимават какво пишат. Същото и с Дуда.
Няма сила която да накара Чачи да прави или играе неща, които не иска. Когато го прави му личи!

Сценарият се пишеше на парче доколкото помня думите на Ча трябва да си учи късно репликите за следващият ден.
Не си доспивал.
Това не е цифрова платформа. Затова ги предпочита. Всичко е по график, няма това натоварване и без цензура. Сега поставя условия за предварителен сценарий одобрен и пак за един сезон. Ичерде си остава хит и химията между Арас и Ча ще се помни.
Бойните сцени. Направиха гала вечер за финала с музиката на Тойгар. Великолепна.
В екшъна си хареса Дуда ролята и пълнеж какво от това.... Връзката им продължава.

Бенсу не изглежда спечена, когато го целуна в театъра. Хубав целуфан изпраскаха двамата.  
Нашият е виртуоз в това.
Как да съблазнява, целува и люби кадъните.
Химия не усетих чак накрая преди да я занулят. Бенсу има какво да се желае от към актьорството.
Имат криза в брака за това не е виновен нашият красавец.
Хакан и Бенсу още не са се развели бяха и в Париж.

Как ще изтърпя Алина с любимеца ? Ако не изтрая ще мижаме. Непонятно ми е какво е харесал в нея и запънал да играе. Дано не се стига да се откажа от сериала когато Ча е толкова красив.
Отново мъжа по когото въздишаме и припадаме.
Плашилото е един от най мистериозните проекти за сезона. Чака се от легион фенове.
Завръщане на роден екран след години на платформи.
Броят на епизодите се знаят не издават.  
Засега се пише ден четвъртък по тв 8.

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 13:26 от femmi2

# 593
  • Варненска клюкарка

Финалът с убийството й е не само смотан и тъжен, ами буквално унищожаващ всяка надежда за по-добро на младите момичета живеещи сред подобни фантатично консервативни среди. Ако си представим образа на Фериха като събирателени на момичетата от подобни семейства, финала им отне надеждата, мечтите, смисъла да се борят за по-добър живот и уважението на мъжете в живота им. Знам, че това е само сериал и не може да служи за пример, но съседите доста често използват сериалите за пропаганата. В този случай пропагандата беше със знак (-). И като пиша за насилие, ето един гиф със следи от такова.

Дени, съгласна съм с всяка дума от това изказване. Финалът съсипа не само очакванията на зрителите, но остави ужасно послание за безнадежност в стил "живейте си в помията, там ви е мястото и всеки опит да промените статуквото ще се провали".
Можеше дори да останем и без този финал. Договорът на Хазал е до 65-та серия, сам Аксой го казва в интервю за тв Астана (дали и тя не е преименувана сега на Назарбаев?) Казва че няколко пъти са връщали Хазал, можело е даже да останем и на 39-та серия пак заради желанието и да напусне.... Някак са я навили да се снима в последните 2 серии. Версията на Хазал е че е подписала договор за сериал в края на март 2012г защото не е знаела че ще има продължение на АФК. Други актьори също подписват договори за нови проекти но и те се провалят много бързо и актьорите отново се завръщат в АФК-3. Смятам че и Аксой не е достатъчно откровен, Хазал също. Аксой през май месец същата година обещава пред стотици фенове в Измир че финалът ще е щастлив. За инатите на Хазал знаем, нито тя отрича че е искала няколко пъти да си тръгне от сериала, нито Аксой го крие. Но всяко търпение си има граници, всеки за себе си е бил прав, тя в необузданите си детински инати, Аксой в желанието си да спечели още пари. И двамата загубиха много . По думите на Аксой Хазал е поискала да се върне, но вече нямало как (според мен е можело, но е вярвал че само Ча "носи" сериала) Пък Аксой води дела с Шоу тв за неплатените серии от ПЕ. Страда целия екип - в едно интервю Джейда Атеш казва че се е налагало да играят със собствените си дрехи заради оттеглили се рекламодатели и спонсори, Ча пък казва след края на недоносчето че все още т.е.месеци не е получавал хонорара си. Щом главната звезда е така ощетена, смятайте как е било при останалите.  За изказването на Джейда не съм сигурна обаче дали ставаше въпрос за допълнителните 2 финални серии на АФК или и за следващите.... Помня че Хазал на една премиера през есента на 2012 г се появи с бялото сакенце с което беше облечена докато трошеше Найта, а Ча видеорегистраторът на едно такси го снима с кораловата ризка на ззадната седалка в таксито, и после как пресича пред него 1-2 месеца преди да започне снимките на Меджезира през август 2013г...

Снимката на Ча не намерих.
И Аксой си научи урока по трудния начин и вече не продължава сериали на всяка цена - преди 2 години направи логичен финал на сериал с 8% рейтинг. Хазал довърши до логичен финал НИ дори бременна. Сигурна съм че ако дай Боже отново играе в рейтингов проект и през ум няма да и мине да го зареже. На Аксой му останаха развалените отношения с ШОУ тв, така и не се разбраолучи ли си парите за сериите които те излъчиха след АФК. В момента в ЮТ е качен четвъртия канал на сериала. Няколко пъти го сваляха от платформата - първия път много подозрително баш  в деня на излизане на тийзъра на Меджезира през август 2013 и го нямаше почти до финала му- започнаха да го качват в ЮТ през април 2015, а докато се появят всички серии дойде юни, следователно и финалът на втория Чачов сериал... После още няколко пъти така- не знам кой с кого за какво не можеше да се разбере....
А на нас освен лудостта, ни остана и горчилката...

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 12:55 от Беллора

# 594
Инфо от Бирсен.
Както е известно ролята на Ча е на моден дизайнер. Търси се актьор за ролята на баща му който е тежко болен. Оф не щем болести и драми. Ще се плаче. Също така се преговаря с млад актьор Фатих Артман, който ще играе персонаж на име Димитрий. Ще бъде конкурент на дизайнера така се предполага.
Ще стане руско дизи. Алина ,Димитрий.
Добри отзиви чета за младият актьор. Не съм го гледала никъде.

Клюката гласи Алина Боз се е разделила с нейният. Ревнувал я.
Колко е вярно ? Това още преди да снима с колегата над който всеки мъж трепери. Joy
Дуда дали усеща опасност щом ашкъма е настоявал за Алина.
Ще висне на сета.

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 15:29 от femmi2

# 595
Алина може би е вярно, че се е разделила с нейния и оттам нататък започват свободните съчинения. Joy  

Скрит текст:

Дени, съгласна съм с всяка дума от това изказване. Финалът съсипа не само очакванията на зрителите, но остави ужасно послание за безнадежност в стил "живейте си в помията, там ви е мястото и всеки опит да промените статуквото ще се провали".
Можеше дори да останем и без този финал. Договорът на Хазал е до 65-та серия, сам Аксой го казва в интервю за тв Астана (дали и тя не е преименувана сега на Назарбаев?) Казва че няколко пъти са връщали Хазал, можело е даже да останем и на 39-та серия пак заради желанието и да напусне.... Някак са я навили да се снима в последните 2 серии. Версията на Хазал е че е подписала договор за сериал в края на март 2012г защото не е знаела че ще има продължение на АФК. Други актьори също подписват договори за нови проекти но и те се провалят много бързо и актьорите отново се завръщат в АФК-3. Смятам че и Аксой не е достатъчно откровен, Хазал също. Аксой през май месец същата година обещава пред стотици фенове в Измир че финалът ще е щастлив. За инатите на Хазал знаем, нито тя отрича че е искала няколко пъти да си тръгне от сериала, нито Аксой го крие. Но всяко търпение си има граници, всеки за себе си е бил прав, тя в необузданите си детински инати, Аксой в желанието си да спечели още пари. И двамата загубиха много . По думите на Аксой Хазал е поискала да се върне, но вече нямало как (според мен е можело, но е вярвал че само Ча "носи" сериала) Пък Аксой води дела с Шоу тв за неплатените серии от ПЕ. Страда целия екип - в едно интервю Джейда Атеш казва че се е налагало да играят със собствените си дрехи заради оттеглили се рекламодатели и спонсори, Ча пък казва след края на недоносчето че все още т.е.месеци не е получавал хонорара си. Щом главната звезда е така ощетена, смятайте как е било при останалите.  За изказването на Джейда не съм сигурна обаче дали ставаше въпрос за допълнителните 2 финални серии на АФК или и за следващите.... Помня че Хазал на една премиера през есента на 2012 г се появи с бялото сакенце с което беше облечена докато трошеше Найта, а Ча видеорегистраторът на едно такси го снима с кораловата ризка на ззадната седалка в таксито, и после как пресича пред него 1-2 месеца преди да започне снимките на Меджезира през август 2013г...

Снимката на Ча не намерих.
И Аксой си научи урока по трудния начин и вече не продължава сериали на всяка цена - преди 2 години направи логичен финал на сериал с 8% рейтинг. Хазал довърши до логичен финал НИ дори бременна. Сигурна съм че ако дай Боже отново играе в рейтингов проект и през ум няма да и мине да го зареже. На Аксой му останаха развалените отношения с ШОУ тв, така и не се разбраолучи ли си парите за сериите които те излъчиха след АФК. В момента в ЮТ е качен четвъртия канал на сериала. Няколко пъти го сваляха от платформата - първия път много подозрително баш  в деня на излизане на тийзъра на Меджезира през август 2013 и го нямаше почти до финала му- започнаха да го качват в ЮТ през април 2015, а докато се появят всички серии дойде юни, следователно и финалът на втория Чачов сериал... После още няколко пъти така- не знам кой с кого за какво не можеше да се разбере....
А на нас освен лудостта, ни остана и горчилката...
Оф, колко сте прави Rolling Eyes
Разочарованието ми към онзи момент беше наистина голямо и си обещах никога повече да не се задълбочавам по същия начин за някаква си художествена измислица. За екипа е просто работа, но за нас зрителите - грешно отправено послание. За оправдание ми служи това, че към онзи момент бях на възрастта на Фера - университет, вълнения, мечти, пеперуди в стомаха, тук-там нещо дребно, което да прикриеш и оставиш за себе си... И приликите се изчерпват с това, но историята й ме разтърси. Все невинни прегрешения, но в средата, която вирееше тя прошка нямаше и последствията бяха пагубни. Без да я оправдавам за всичко, опитвах се да я разбирам. Още повече, че тя осъзна грешките си, показа истинското си лице и с Емко пак намериха път един към друг. Каква беше тая звучна плесница за зрителите на финала Neutral Face и най-вече за момичетата от семейства като нейното унищожаващ всяка надежда...
За продължението не ми се започва, толкова беше убедителен Ча в страданието на Емир, свива ти се сърцето докато гледаш Cry
И все пак живота продължава, за три години не успя да забрави любимата, но за три месеца някак превъзмогна загубата й и се съвзе. Hushed Чак нереално. Психически не можех да се настроя да приема ново момиче до него. И все намирах кусури на Гизема, хем скована хем с проскубана коса...

Трети сезон дори с Хазал пак щеше да е излишен. Нямаше с какво да го запълват вече. Бивша се появи, бременна, арестуване, отвличане - от клишетата само амнезия ни спестиха. Така, че много добре е направила като се е отказала, ама за съжаление това по никакъв начин не е повлияло на решението на Аксой, той си е държал да продължи...

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 21:16 от Margarita N.

# 596
  • Варненска клюкарка
Да позная ли, мисля че следващото което ще напишат е че Ча се е разделил с Дуда и главните от Плашилото не са безразличне един към друг 🙄
Ах как ми избяга името на певицата която изпълнява песента на маргаритената сватба, тоя Митхат на Алина е нейн син.
Ако това за Владимир е вярно, би могло да обясни избора на руско езичната Алина. Впрочем, рускините коментират не само че майка и е рускиня, но и че баща и е българин - те нашето понятие "български турчин" никак не могат да си го обяснят.

# 597
Сезен Аксу май я изпълнява, ужасна песен.

# 598
На части превода от интервюто с журналистката.

Хазал Кая иска да стане майка за втори път. Актрисата сподели че иска да има дъщеря и да прилича на нея. Фико прилича на баща си.
Тя им се радва и е щастлива от това.

Второ хамиле ще издържи ли  и възстанови. Има ли рецепта за пола на детето. Кенан Им. ще има второ дете.
Бенсу  Сорал  ще става леля. Сестра й е хамиле с момченце. Наскоро го съобщиха. Живи и здрави да са. Стрес си е в тази пандемия.

Хазал споделя още за критиките за новият цвят на косата . Тя се харесва рижава. Аз също я харесвам на нежното й лице и подхожда.
Хазал чете в мрежите не се е карала с феновете затова. Бързо пали.
Рижава е заради Пера Палас и после Гост.

Гледа ми се филма и не намирам инфо засега да е качен някъде и превод.
Бързаме нямам търпение вече....Smirk
Харесвам ги с Онур двамата и ми се гледа нещо разтоварващо.

Новото чифте изглежда са Онур Туна и Хандето Доандемир.
Да се раздели със сладката Елиф заради нея. Онур е  Особняк като  нашият патрон.  Ча се задържа. Синеочко често ги сменя и е сложен характер.
Снимали ги двамата навън може да само колеги и приятели. Сърца си слагали и лайквали и по тази логика ги пишат чифте.

Шоуто започна....
Алина Боз се раздели с гаджето си след три годишна връзка. Уморила се от неговата ревност. Сега ли намериха да се разделят когато снима проект с един от най красивите актьори и Звезда на Турция.
Няма нужда Ча да вика репортери или пише в мрежите. Това го прави когато е замесено името на СС. Гинчо не може да я диша..... Ча повече с нея няма да работи.
Ко Алина  развали идилията Ейвалла. Възможно е да я харесам.Joy Не му е баш по вкуса. Не  казвам че не е хубава една такава невзрачна.... Ча е ревнивец така е казвал.
Дуда няма от какво да я ревнува Алина е с по успешна кариера.
За другото полудявам.
Ще  го пазя и браня от всичко!
След проекта да отлита за някъде сингъл и помисли за международен проект и бъде по открит.

Чакам си коя аджеба ще е следващата късметлийка и влюби истински. Само да не е по зле и от сегашната. 
Бирсен си пада по клюките веднага написала че не е вярно за Митхат и  Алина. Били ги видяли заедно.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 13:12 от femmi2

# 599
  • Варненска клюкарка
Марги вярно, Сезен Аксу, пък на мен ми се въртеше в ума някаква Мелис Сезен. Та Сезен Аксу е майката на Митхат Джан Озер, любимият на Алина. Винаги ми е приличал на някакъв сбъркан, ама явно всичко им е точно щом толкова време са заедно. А песента от маргаритената сватба съм я виждала в още два Фатюви сериала, сега се сещам само за Жена, там сватбените приготовления вървяха на нейн фон..

......но историята й ме разтърси. Все невинни прегрешения, но в средата, която вирееше тя прошка нямаше и последствията бяха пагубни.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И все пак живота продължава, за три години не успя да забрави любимата, но за три месеца някак превъзмогна загубата й и се съвзе. Hushed Чак нереално.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Трети сезон дори с Хазал пак щеше да е излишен. Нямаше с какво да го запълват вече. Бивша се появи, бременна, арестуване, отвличане - от клишетата само амнезия ни спестиха. Така, че много добре е направила като се е отказала, ама за съжаление това по никакъв начин не е повлияло на решението на Аксой, той си е държал да продължи...
Тя историята въздейства така на почти всеки който я види - и на млади и на стари и с опит и без .... За прошката... та то в турския език даже нямат дума за извинение, използват чуждица - pardon...
Патриархално общество водено от религиозни предразсъдъци - горките жени, но те също имат огромна вина задето позволяват да им се случват тези неща, че и сами ги подкрепят.

За втория абзац, да, животът продължава, но начина по който направиха нещата наистина толкова тъпо и нереално...- Ще отмъщава как, като се потъркаля в  леглото, то чак е смешно, нали уж в техния живот на другия вид турци  на тези неща не им се отдава чак такова значение че даже и никакво, нали спели на кой с която му падне, в АФК ни демонстрираха доста такива отношения....

За последния цитат така е - историята отдавна беше изчерпана. Аз започнах да губя интерес още с онези глупости с бебето и липсата им на разговори вкъщи когато можеха да си кажат всичко. Много се дразнех как сценаристите подценяват зрителя с онези две свраки говорещи на Фера как трябвало да отстъпи защото половинът и ще става баща и нали в името на детето.... Без да знаят дали в нейния корем не расте някое бебе. Ние зрителите  имахме поглед над цялата картина и знаехме че няма, но те откъде можеха да знаят че не спят заедно? НаЩи  демонстрираха чувства за пред хората, държаха се за ръка, живееха под един покрив, логично е околните знаейки за голямата им  любов преодоляла всичко,  поне да предполагат най-малкото че там се обичат сутрин обед и вечер и някое ФЕмирче да е на път. Факта че Фера, младо неопитно момиче нито веднъж не се усъмни че може да забременее. То и опитни жени си знаем как и при най- жИлЕзната протекция се получават пробиви, а тя неопитната, как веднъж не и прилоша, как веднъж не погледна някой календар, не се усъмни....Повтарям се и друг път съм писала как ме дразнеше това, ама ето пак подпалих. Мъкненето на Фера с капитана като знаеше как действа това на мъжа и. Това че той не я канеше в клуба, пък тя не му показа още в началото като видя перхидролената къде и е мястото, пък и неговото - до кого!Това изобщо не беше в стила на героинята и, онази Фера която ни харесваше щеше да канълца Еджето на парчета и да събори Найта на главите им. И характерът на Емко не беше същия - предишния щеше да мине през всичко за любимата си и даже през егото си. Филм да става. Ако не бяха приключили с разтягането, аз щях да приключа с тях, вече само ме напрягаше сериала.
Хазал е направила най-доброто за себе си, но когато професията и е с такова обществено значение, година и половина е била част от живота на милиони зрители, някак смятам че не е било редно да постъпва така. Но и е простено заради младостта и - набързо  е получила огромна популярност с два проекта един след друг, смятала е че няма проблем да си тръгне и да започне нещо ново. На техните години повечето младежи смятат че всичко което хвърчи става за ядене.

И още - турците могат да показват любовта отлично, особено вдигането на волтажа. Но стигнели до същността на нещата и сериалът забива в нищото, повечето пъти става така. Жалко че не могат да се преборят с тоя сем и да покажат едни нормални отношения, не говоря даже за разголени сцени. Един от най-любимите ми сериали е бразилски  последно преди 4-5 години го гледах по Лейдито. Страхотна история Висок снажен плейбой от каймака на обществото, влюбен в невзрачна малка  кривотия от средната класа... Дотук  познато а Joy Но приликите свършват бързо.. Там се ожениха на втора серия, нито веднъж не показаха някакви сцени в спалнята (e, имаше гушкану под душа, но не можаха много защото момичето направи спонтанен аборт на място  и вместо страстта, показаха кръвта размиваща се под струята на душа и отиваща в канала ) но беше ясно че си водят съвсем пълноценен живот, родиха си и дете и такава разтърсваща история направиха че  20 и няколко години ме държи. Младежът направи близнаци на друга жена, ДНК теста го потвърди, а детето което обожоваше и смяташе за свое се оказа че нито е негово, нито на любимата му жена.... Историята би била актуална и сега, само мобилните телефони и въобще техниката бяха други....  Но там историята се въртеше и около много персонажи - млада двойка, възрастни двойки, гей двойка, най- разтърсващата история за майка и дъщеря, майка готова на вичко за щастието на дъщеря си,  (впрочем двете главни актриси и в живота бяха майка и дъщеря) пороци куп грешки... Не знам на турците какво им пречи да правят нещата по нормални, е без натурализма който описах по-горе в предишните  скоби.  Със сегашния контрол на СЕМ-а им, нещата изглеждат толкова наивни, отделно и безкрайните повторения и клишетата за които говори по-горе Марга.... То все с нещо трябва да се пълнят 70-80 серии дълги по 3 часа ама все по трудно се намира нещо за гледане....

ПП Много нескопосани цитати направих по-горе, ама незнайно къде хвръкна първия ми опит докато пишех и ме домързя  да направя отделни цитати....

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 16:37 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт