ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 514

• 29 721
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Варненска клюкарка
Знам, знам -и аз минах по диагонала. Най ме е яд че има хора които се връзват на поредната такава измислица, независимо колко пъти са чели същото но с други участници...

Така е, Профа не коментира сцената в Защитника, но помня впечатленията и, когато разтегна 52-ра серия когато и редеше субтитрите. Беше хем смешно, хем готино както ги беше описала, хем точно в десетката😘
Марги да, Ча много се раздаде, а под пердето не се налагаше чак толкова😁 Самият той е доста чувствен и без особени усилия може да изиграе каквато и да е еротична сцена, а в АФК имахме късмет че всичко като актьор му се случваше за пръв път и както ги усещаше и можеше нещата, така ги показваше - вероятно и най близо до реалния му житейски опит. Пък на Хазал засега и е единствена такава сцена, нито с Киво, нито с Бурак е имала подобни отклонения🤪

# 646

Хазал Кая отговаря на въпроси на зрители.
В купата са листовете с въпроси. Няма да го минавам през транслейта ще е смехотворно.
Хазалджъм както писа Дидето е късметлийка с екраните партньори. Красиви и талантливи.  
С ХаканЮ не се получи. Тогава не беше още добър като сега.
С Арас така и не загледах Марал. Ще се радваме да ги събрат с някой минал еркек . Най химичният и специален като сме у фаза е Ча.
След това Озанчо , Буура Гюлсой ,Бурак Дениз и с Каан са химични.
С Озан желаем да си снимат тяхна история без да ги спират.

готин колаж и усмивки чаровни и естесвени.
Хазалче у видеото е жизнерадостна  с лекота общува и отговаря. Инатлива  няма идеални хора .

гифче от галата

Айча си е страстна.
Колегата с лекота играе такива сцени не им е било толкова трудно.  
Друг е въпроса за хората около тях, които снимат.
Озанчо какво да каже в Линията като е още по смело там.
За Хандето не е тайна недолюбвам я.
Свързват я само с клюки и не се харесва кой знае колко играта й. 
Да откаже проект снима много реклами така че ....

епизода с паралела намерих излизат ми реклами на казина и не се отваря.
Божеее как целува този човек , гледа и докосва . Как да не завидиш.
Луда съм не чак толкова да откажем. Ще прояви вкус с мен Blush

https://www.youtube.com/watch?v=8-PUEnHzpIE
Хакан и Зейнеп

тази песен сега я слушам от клипа , готина е.
Heartpulse

муцунка Yum

Зимен  в тон с времето . Кефи ме това фото.
Истанбул е блокиран заради обилния сняг.
Отменени са полети.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 16:55 от femmi2

# 647
Баш отклонение си беше за Хазал това в АФК. hahaha Решиха да бъдат професионалисти докрай, а нямаше нужда чак толкова...
Иначе, умишлено или не, но мисля подобна се опитаха да покажат и в НИ с Бурак. Забравила съм подробностите, защото кадрите съм ги виждала когато вървеше още в Турция, но Филиз сякаш беше с черна блуза, Баръш гол до кръста. Първата ми асоциация беше с АФК. Flushed Ама не беше така романтично, измъкна я от кухнята май и се случи някак изведнъж...

И друго, което остана на предната страница-
Цитат на: Беллора
Както миналата седмица коментирах, турците идеално могат да покажат покачването на волтажа, но после след като мине гвоздеят на програмата, сериалът блокира, направо рухва, защото не могат да продължат нормално и да покажат едни логични отношения, а се надиплят някакви глупости.
Вярно е. От един момент нататък сериала блокира и се чудят с какво да запълнят двучасови епизоди. Големи хора ги правят да изглеждат като хлапаци и ти става досадно, досадно... А като вземат да сменят сценаристи става страшно. Новите няма как да доразвият идеите на предишните ами си прокарват собствени. И изпитват търпението на зрителите, а те приемат предизвикателството и се случва да търпят докрай Joy
Всичките ги сложих под общ знаменател, а може би не трябваше. Реално от месеци ви говоря едва за 2-3 заглавия над които имам наблюдения Joy

Феми, пък феновете на Ханде навярно не изпитват симпатии към Чачослав tooth Няма как един човек да е харесван от всички. Напълно нормално. За мен Ханде хич не е пишман актриса каквато си я представях и някога някъде се надявам тайничко пътищата им с Ча да се пресекат. Не казвам, че е перфектна актриса, но във Вратата на мен лично ми беше достатъчно убедителна. И се надявам да има късмет занапред с проекти и колеги. Дали аз ще я гледам е отделен въпрос, не съм заклет фен на никого.

# 648
Баджаначке , ти искаш аз йок. И дано не му хрумне да я избере . Нямам му доверие с неговият сбъркан вкус.
За игра трябва да си го можеш.
Голям праз като не харесват нейните фенове Ча. Има кой да го обича и харесва.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 01:13 от femmi2

# 649
  • Варненска клюкарка
Аз бях възмутена от първата им нощ в НИ 😱 Героят на Бурак я измъкна от мивката докато миеше чиниите от вечерята. Нямаше го момента "уау"  нямаше онова разхвърляне като в АФК, пък за някакво раздаване да не говорим. Сухо,  спечено и набързо.

Обобщихме ги на бързо, но да, повечето сериали се скапват  след дългоочоквания момент. Ако е слаба историята не може да се да удържи в пътя...
Ох не знам какво толкова се очаква от едни нови сценаристи. Те докато навлязат в нещата и айде идват следващите, пък това че характери на герои се променили и историята хванала  гората мноУ важнУ...

# 650
Аз горе-долу гледах 2 пъти НИ - при рускините и по нашата ТВ като попаднах на него, но и двата пъти прескочих периода със скумрията и на практика и двата пъти пропуснах и сватбата и сефтето на Баръш и Филиз. Но това си беше вид комедия и истинска романтика не би паснала на общия сюжет на отношенията им. После, след скумрията (и моментите в които откривах доста прилики с АФК ама при брата и наобратно) пак си става много приятно за гледане и си го догледах до края с голямо удоволствие. Романтика като в АФК би развалила комичния ефект. По принцип Хазал и Бурак много добре стояха като двойка в жанра в който беше НИ и романтикя изобщо не беше нужна на тази история.

# 651
Възможно е сцената да си е била съвсем каквато трябва според жанра, но признавам онова, което видях не ми хареса особено.
Имаха една снежна сцена, Heart Eyes не си я спомням добре, но там наистина бяха сладки.
НИ така и не го изгледах, иначе ми беше забавен покрай коментарите в темата.

Бел, поредните сценаристи вместо да спасяват положението съвсем объркват всичко. Joy

# 652
  • Варненска клюкарка
Рори, аз навремето изгледах сцената в нета. Както казах, не ми хареса, смятам че любовта независимо ат жанра трябва да е специална, особено като ни се внушава че момента е дългоочакван и много специален. Иначе Бурак винаги ми е изглеждал някак смешен и несъразмерен, точно като за комедия.
Една от любимите ми сцени от АФК е пред камината, нищо не се случи, но какъв заряд... очите им, Ча беше безкрайно красив 🧡 И май имах някакви очаквания за хавлийката, но не познах 😆

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 22:30 от Беллора

# 653
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Всички я чакахме тая хавлийка да се свлече, ама на, не би.
А щеше да е логичен завършек. Отложиха го сценаристите. Ах, тези сценаристи Wink!  Пържеха ни на бавен огън. Joy
От сцената в Протектора, дето се дъвче вече не знам колко години, ми харесва предимно как се вее косата на Айча. Другото не ме впечатлява особено.
Даже в първия епизод в началото, като занесе на оная клиентка килима, ми се видя по-впечатляващо. Laughing

# 654
Здравейте, ама как сте ги подхванали тези "секс" сцени, та чак ги разкоствате Grinning
Сложих секс в кавички, защото в турските сериали не съм видяла една подобна сцена която да се доближава до същите в американските филми и сериали. Мен не ме кефи голотата и същината на тези сцени, а тръпката преди тях и развитието след тях. Разбира се нямам нищо против хубавата и нежна интимна сцена на двама правещи любов, но и без такава ще мина ако историята не го изисква. Тъпото е, че турците все го въртят и сучат до интимните моменти и точно зрителя си помисли "айде, свършиха я" и всичко може да продължи по сценарии и то вземе, че се обърка, или се правят на девственици и все едно деца се раждат от непорочно зачатие. Тази глупост и лицемерие на сценаристите много дразни. Ако са докарали сценария до секс, да го пуснат да мине и да продължават напред. Иначе Чаатай на кино го докарва до добър любовник, тези сцени също му се получват и както се вижда с финес и лекота. Ама ние си знаем, че е талантлив, та едва ли някой се учудва. Проблемът идва от това, че турчилята наистина са лицемери и като видят някоя подобна сцена и надигат вой до небесата.
Даже преди минути четох за една тяхна артистка, която била направила някаква смела интимна сцена и сега плюят по нея. Тези хора не могат да правят разлика между образ, герой, артист и истинския живот. Имам чувството, че приемат всичко за чиста монета и се вживяват като луди.Почват едни клетви, ай Алах, морал и бла, бла....пълни откачалки. И на мен не ми харесват прекалено разголените фолкаджийки при нас, но не като не ги харесвам, просто не ги гледам, обаче онези са фанатично зомбирани.
И като става дума за цуни - гуни ето една снимка с подобни моменти Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 23:56 от DeniAra

# 655
Тези сцени интимните може с тях, но честно казано може и без тях Joy
По игралните филми казват са по-смели.
А в сериалите зависи от сценариста, ако успее да създаде внушение за неща дето са се състояли пък зрителите не са ги видяли пак става... Просто не ти прави впечатление, че липсват и в същото време по влюбените погледи дето си разменят ГГ не е трудно да се досетиш, че ги "има"... Нещо като в бразилския, за който пише Бел. Пък и в някои турски така...

Стана ми интересно коя актриса пак са погнали. Подозирам, че Пънар Дениз...

# 656
Рори ,спешъл за теб твоят  Сблъсък с нафталина. Избягавам го този момент но те стиска за гърлото .
Класика в жанра е сериала и тези хлапета Flushed

С превод от Неси Ча си припява песен в изпълнение на колежката.
Чок красив е този наш патрон. Гласът на колежката е нежен.
Наследете се ! Heart Eyes

Марги и аз мисля че е за Пънар Дениз.
Ако имаш гифче от момента метни го насам.

Зад кадър от Йешилчам.

За списание Хелоу. Като Джеймс Бонд ми е любима. Heart Eyes

След плашилото да играе в комедия. Талантище !

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 17:58 от femmi2

# 657
Сцената съвсем не е нещо невиждано, но адвокатката е огън момиче и първите опити да го приближи към нещата отпреди това са нейни. Та и сега нямаше повод да свежда поглед и да изглежда засрамена ами направо пристъпи към действие Joy
В епизода е изрязана сцената, пълната й версия я пуснаха снощи 

Нося и още нещо, Каан нали е бивш партньор на Хазал, днес да го разходя и него ...

Безкрайно много нежност има в тази сцена. Heart

Остава им време за любов, да, но акцентът е всъщност другаде. Сериал, в който въпросите са винаги повече от отговорите.

# 658
Станбула е снежно и студено и блокираха мегаполиса.
В това време трудно се снима и излиза.
Ще разОдим Аполона по баклава и любимите червени шорти

Nature Fire

По добре да показват  любов .Колкото и да пискат децата не ги носат щъркелите.
Не може само целувки по бузите и говорим на пейката и лягаме с пет ката дрехи.

химичат си. Сериала е попадение един от хитовете.
Каан и с Хазал са добри . Може да ги съберат отново . Имаше какво да покажат още в ашка.

Марги , дай пълната версия сигурно са снимали за чужбина и режат за Турция.

не е красавец  притежава харизма играе човека.

Нашият сме свикнали да се вихри като земе мерките на манИкенките и ще забрави, че не е платформа. Боже какъв мъж !
Харесвам да е лудо и страстно , романтично и нежно , шепот на любов.

От НИ - Хазал и Бурак

Търсих неща из архива и попаднах на комиксите и гифки . Липсва ми тази част.

Колаж от Габи.Heart Eyes

Two Hearts

Joy

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 18:54 от femmi2

# 659
  • Варненска клюкарка
Много исках аз Пънар за Ча, особено се зарадвах по миналото лято  като тръгнаха упоритите слухове за партньорство с нея. Имам чувството че един ден ще стане, фенските акции през 2018 г бяха много яки, но Пънар се снимаше тогава в Родината. Е, не бяха напразни, макар че се разминаха с Ча, тя стана един от следващите избори на НФ а това от своя страна пък стана трамплин към повторната и работа с Каан.. Нищо типично дизи- манИкенско и лигаво няма у нея, (както Дени беше отбелязала, веднага се набива острия и поглед) нетипична красавица, особено когато беше по- пухкава. Но най важнотое че е добра актриса. Много ще си отиват с нашия.
Леле, прокурора не може да и насмогне😆
Смятам че в един сериал трябва да има от всичко, но е важно как ще го покажат. Често ме липсва усещане за заедност в някоя двойка. Понякога и такива глупости пишат сценаристите за сцени изобразяващи ревност... Нямам угодия,

Общи условия

Активация на акаунт