ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 514

• 29 720
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Бивш прокурор, понастоящем адвокат Wink
Феми, това което си сложила ти е пълната версия. В епизода се вижда съвсем малко.

Хазал и Каан бяха по-добре в сравнение с Хаканю, но като цяло и с него много не ми харесаха. Възприемах го като по-малкото зло. Иначе ролята й беше интересна.

# 661

колежките аркадашки

От феновете с любов ! Heart Хазал надарена, красива и талантлива.  Ех, няма да преживеем ОзХаз и ГедЖгир

HeartbeatHeart EyesHeart EyesNature Fire

Нещо е развълнувало Ози и е написал туит
Копнах го от Дидето.

Събудих се с крясък\писък през нощта. Тежко бреме е да бъдеш подложен на такова зло, омраза, злобна алчност, ако очите ти са отворени. Не съм единственият, който се чувства така, знам. Така че помнете: не сме сами, винаги има надежда. Дори и след края на най-тъмната нощ, слънцето отново изгрява.

Филма на Енгин Дюзалтан по НФ набира гледаемост. Изглежда ще е успешен.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 21:16 от femmi2

# 662
  • Варненска клюкарка
Ох, ужасна е тази снимка на Хазал с голите кръстосани краци. Не и отиват такива секси чупки, изглежда точно обратно на замисъла. Смятам че дребните момичета трябва преди всичко да имат нежно излъчване, много повече им подхожда от някакъв вамп имидж. На други кадри където не се криви така е много по-добре. Иначе сме по модата- куп известни жени видях с черни рокли и розово-цикламени обувки.
Пък от стрийт стилът им със Селин, направо ми спря дишането 😱

😆

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 17:02 от Беллора

# 663

Тези нови снимки от сета на Yesilcam видяхте ли ги.....

Колажите също не закъсняха Grinning

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 18:56 от DeniAra

# 664
Дени ,Грасияс за снимките от Йешилчам.  
Зад кадър е с камерата и селфи с колегите.
За нас са нови.
Колажа е готин с триото.
Не стихва обичта към ХазЧа. Граничи с лудост. Дано някой ден зарадват легион феновете, които си мечтаят да ги съберат и избухнат, както само те умеят. Hands Clap Може и филм стил романтик комедия или в екшън мис и мисис Джеймс Бонд. Обожавам Ча от фотосесията в Монте Карло в тон като мацка с  Хазал нямат равни.

Четох разказ на организатор на турския бест моделс и разказва за нашият красавец.
През телефона няма как да го донеса.
Вие четохте ли го ?

Дали снежното време няма да отложи снимките на плашилото ?
В Турция отдавна не е валяло такъв сняг и в Анталия също.
Блокиран е Истанбул.
При нас се разтопи.
Отдавна не съм правила снежен човек.
Как ми се прииска макар да не обичам зимата.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 19:25 от femmi2

# 665
  • Варненска клюкарка
Фемо, къде го разказа да му хвърля едно око?
Не е валяло само от миналия март, тогава пак търкаляха снежни човеци. Помниш ли Дуда и Аталайчо в преспите?
При нас от 5 години не е имало снежна покривка, повалявало е 3-4 пъти и след 2 часа няма нищо...

# 666
Бел ,в тиймито.
Прикрепена публикация.

Помня Дуда и Атайлайчо в снега.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 20:52 от femmi2

# 667
Ох, ужасна е тази снимка на Хазал с голите кръстосани краци.

Въпросната снимка и аз не я харесвам. Не мисля, че й отиват подобни пози.
Изглежда ми евтина и излишно предизвикателна. Но това си е само мое мнение и ако подобна стратегия е печеливша, значи феновете я приемат.

Готин гиф, на който все едно ти казва "ела, ела" Heart Eyes

Много ме забавлява с тези физиономии. Видях едни снимки, на които е като дете, там също прави такива докато позира.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 20:15 от DeniAra

# 668
  • Варненска клюкарка
Ето го, но предвид групата в която админката много преувеличава и не превежда правилно, и това че нещата от устата на Ча и Аксой за Астана звучат малко по-различно.... Съдя по коментарите и падругите са едни късопаметни... Няма да го превеждам, метнете си го в преводача, пък и е на руски, всички разбират руски, ако нещо не е ясно тогава.
В групата която преведе интервютата за Астана го няма. Там Ча казва че първо го наемат за друг сериал, казва го и Аксой. Оказва се че не е подходящ. Мисля че другия сериал се казваше Младите доктори. Пък ако бяхте видели в края на 2011 какъв вице бест дойде на конкурса в Пловдив 😱 Дълък грозен блондин, абсолютен убитак.
Този Еркан се съдеше с Киво, пускаше слухове че е гей, а Сега го съди Азра Акън, бившата на Киво.

Скрит текст:
⚡Эркан Озерман продолжает откровенничать о турецких звездах и их карьере. На этот раз пришла очередь Чагатая Улусоя. Правда, в отличие от Кыванча к Чагатаю организатор конкурса "Лучшая модель Турции" относится с большей симпатией и рассказывает о том как он стал лучшей моделью 2010 года вполне дружелюбно. Он случайно услышал разговор за сценой, где один из участников говорил другому, что вряд ли они хоть что-то выиграют, тем более в первый раз, так, для массовки постоят. Господин Озерман подошел к парню (а это как вы догадались и был Чагатай) и сказал, что если он подготовился и ему повезет, то и в первый раз может выиграть, так что давай, вперед, на сцену.

Сначала судьи выбрали совсем другого участника в качестве победителя, однако оказалось, что у него слишком высокий рост - 194 см. Это для модели не слишком хорошо, одежда не подходит. Пришлось устраивать голосование снова. В результате осталось два кандидата - Чагатай и Али. Как раз Чагатая и выбрал сам Эркан Озерман, хотя Али был красивее, но вот профессионально выглядел слабее. Кстати, потом оказалось, что парни дружили. Дальше забавно получилось - Чагатай просто не поверил, что его выбрали и не хотел выходить.

Дальше Эркан по просьбе Шенер Акай пристроил Чагатая в актерское агентство, с которым работал раньше. Ночью, когда он праздновал на дискотеке победу с друзьями, он его нашел и сказал, что завтра надо будет зайти в Медъяпым на пробы в новом сериале. Правда, сериал Чагатаю не понравился, это была история матери и дочери, а у него была вторая роль. Кстати, зарплата за серию была 5 тыс. турецких лир (2 тыс. долларов), а это больше, чем его отец за месяц зарабатывал. Озерман посоветовал ему соглашаться, даже если роль не главная, ведь в Стамбуле миллиона два дворников и каждая дочка дворника мечтает о богатом и красивом парне. Его роль станет главной со временем, все девушки влюбятся в его героя. Чагатай сказал "Хорошо, господин".

Ну а что было дальше знают все - роль в сериале "Я назвала ее Фериха" из второстепенной превратилась в главную и сделала Чагатая Улусоя суперзвездой турецкого экрана.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 21:17 от Беллора

# 669
За сефте чувам че друг е трябвало да спечели.

Аксой какво разказа ?
Казали са му за Ча красив младеж спечелил моделса и  го видял и усетил потенциала.
Това че историята е била замислена за майка и дъщеря е вярно.
Фенките истерясват по принца на нощта.
Ча постепенно се отпуска и променят историята. Химията със специалната колежка с нож да я режеш.
Споменава се и колко е спечелил за първата си роля.

За позата на Хазал и снимката го отдадох на фотографско решение. 
В мрежите се харесва снимката. Рокличката е хубава като фея с тази нежна фигурка. Модерно съчетана с цикламени обувки. Ако дължината на роклята е по дълга щеше да е по добре.

Сладур е с тези муцунки и маниер от мъничък и вече станал мъж.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 22:07 от femmi2

# 670
Добре, че така се е случило. Ча неподходящ за докторския сериал, а Джейда Атеш за ролята на Фера. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 671
Като няма инфо от извора и всеки си пише...
Не ми харесва това, което се върти за Плашилото.
Нека си подбират каста преговаряли с големи имена.
Не ми се вярва на инфото че само три серии са написани от младия екип на продуцентската компания. На Чаатай чок му харесала работата.
Младежите не били опитни и сега се търси сценарист който да оглави екипа .
Значи сценария не е готов. Ранини друго написа и тя е достоверна.
Чела е сценария  и го харесала. Като се има предвид че Ча върна един проект няма да се съгласи да се пише на парче и това му е условието. Това, че сменят сценаристи не винаги е добре.
Ние чакаме да почнат снимките.

Бора Аккаш от Йешилчам влиза в три куруша на АЯ Апъм.
Добър актьор е.
Станаха аркадаши с нашият човек. Химичи си и с мъже. Ех, ако някой събере капитана и Ча отново. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 14:08 от femmi2

# 672
Нови неща за споделяне от гала вечерта в Баку.

Видео от Баку. Разходка с мениджъра и колегите.
Музиката е от филма.

https://www.youtube.com/watch?v=bmtyC-gAlR0&t=1s

Гифки Heart Eyes

Великолепното трио.Camera

Най новото интервю на Хазал Кая като гост в предаване на Каан Секбан.
Затова се е готвила с Руткай стилиста . Неуморна ! Hands Clap

Heart Eyes

Дано го преведат.
За Онедио на части слагат.

Текста го копнах от Снежето.Фенка разказва за срещата си с Хазал Кая.
Затова Хазалче ми е любимка освен талант и красота. Естествена без фалш! Като го четох и аз се разплаках.

Цитат
Фенове на Хазал от Азербайджан продължават да публикуват общи снимки с нея след скорошното й пребиваване в Баку. Една от тях е щастлива не само да се снима с нея, но и да пообщува с Хазал. Тя вече 11 години следи творчеството й.
На своята фен страница момичето публикувало трогателно видео от срещата си с Хазал. Виждайки Хазал, момичето се разплакало от щастие. "Това е най-щастливият ден в живота ми" - написала тя. "Когато ме прегърна и ми каза "не плачи", даже не мога да предам какво почувствах в този момент. Мислех, че сърцето ще изскочи от гърдите ми... Как те обичам, Хазал. Щастлива съм, че си точно такава, каквато си те представях".

Ичерде е започнал в Беларус.
Анонса на техен език.
Ще се наслаждават на красота , талант и екшън.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 10:45 от femmi2

# 673

Хартиени животи: универсална трагедия на несбъднати мечти

ÇAĞATAY ULUSOY РАЗБИВА СЪРЦАТА В ЕДНА ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ И ТРАГИЧНИ ИСТОРИИ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА
Във филма шедьовър на Рон Хауърд „Прекрасен ум“ носителя на Нобелова награда Джон Наш и борбата му с човек с параноидна шизофрения се напомня за непостоянната природа на реалността. Така една от най-запомнящите се реплики остава, че „нищо не е сигурно, това е единственото сигурно нещо, което знам“.
И това е може би най-добрият начин за обобщаване на впечатленията след гледане на "Хартиен живот".
Носен от невероятно мощното изпълнение на Çağatay Ulusoy, този филм създава красива и поетична история за родителството и я превръща в сърцераздирателна психологическа трагедия. Потънал в красотата на историята на бащинството, си мислех за силата на едно от най-важните и формиращи личността взаимоотношения в живота ни, това с родителите. Барак Обама каза, че всеки глупак може да има дете, но това не го прави баща. Това, което прави от един мъж баща е непоколебима сила и смелост за издигане и формиране на човешко същество. Гледайки останах напълно изненадан и трогнат от сладостта на двете бедни души, създаващи семейство в лентата.
Когато филмът започна да се разплита и реалностите на Мехмет започнаха да се сблъскват една с друга, бях дълбоко впечатлен от естеството на тази история. Али, служещ като проява на трагичното детство на Мехмет и неосъщественото желание за безопасен дом, се превръща в симптом на болестта на Мехмет. Филмът удря силно и накрая двойствеността на тази трагедия е трогателна. Зрителят остава да скърби за възрастния Мехмет, който се поддава на болестта си. Но също така има история за Али, дете, което остава без надежда за по-добро утре. Сливането на тези две в едно ни показва дълбочината на човешкото страдание и отчаяние.
В края на тази история ни залива всеобхватна скръб за съдбата на Мехмет, чието единствено желание беше да има семейство. Но още по-трагично е идеята, че водата носи цялата болка, напомняща ни за универсалността на тази съдба. Мехмет Али няма гроб, той не е мъртъв, тъй като историята, която представя, е историята на милиони деца по целия свят. Те живеят хартиения си живот с мечти, които блещукат като меки звезди и осветяват нощта.

От Young wolf

А това е от мен....

Paper Lives е перла в короната на турската филмова индустрия. Няма друг филм за суровия живот на улицата, който да е толкова реален и въздействащ. За час и половина лентата успява да покаже цялата гама от чувства, през които преминава човек, израснал без любов от ранно детство до зряла възраст. Изводът е, че ние, хората, се раждаме с копнеж за любов, семейство, приемане. Без любов, ние умираме по малко всеки ден, докато станем боклук, който други със същата съдба не изхвърлят в кошчето.

# 674

Дени , Тенкю за превода . Ако не си ти няма да имаме тези прекрасни статий и думи за творчеството на любимеца и неговата игра. И малкият Емир е страхотен.
Филмът не спира да вълнува хората.

Рейтинг за филми.
Хартиени Животи е на  трето място за 2021 год.

ново - Хазалка с Джейда Дювенджи.  

и от интервюто  

Бенсу Сорал почва проект по Нетфликс.

-----------------------------------------
Редакция :
Още снимки от гостуването

Готино , усмихнато селфи . Smile

Хайдеее , Перал Палас идееее .  
Скрит текст:
Продюсер Эмре Шахин, отвечая на вопрос подписчиков, сообщил, что до премьеры сериала "Полночь в отеле Пера Палас" осталось всего ничего. По слухам сериал стартует уже в марте

Продуцентът Емре Шахин съобщава че остава малко до премиерата на Пера Палас по Нетфликс . Вероятно ще срартира през март месец .

Нов репортаж с Джейда Атеш . Живее в Америка , но е долятяла в  Истанбул по работа .
Ех , каква барби е в ОС .
https://www.youtube.com/watch?v=dr4kh0mZXAM&t=1s

Зверчето ми ! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 16:52 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт