ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 514

• 29 713
  • 738
  •   1
Отговори
# 675

Здравейте, ето че и втория месец от 2022 започна, а все едно вчера бяха празници, нова година, подаръщи и почивни дни Grinning Надявам се всички сте здрави и чакате пролетта с нетърпение, защото аз вече едвам понасям тази зима. Искам да е лято, само да е лято Heart Eyes Flowers Hibiscus Nature Sunny

Феновете на Чаатай по света вече са адски нетърпеливи за новини относно прословутото плашило и за да предизвикат реакции от страна на екипа правят всевъзможни акции, колажи, видеа и други подобни.
Ето и поредното видео със смешни сцени от всички роли на Чаатай.

Това е колаж посветен на супер успеха на "The protector" в компанията на холивудски проекти и звезди.
Режисьорът Умут Арал беше написал туйт, в който благодареше за компилацията. В отговор получи стотици благодарности от фенове, че е направил възможна подобна поредица

Тук вече се изявявам аз Grinning Няма да оставаме по-назад от останалите фенове я, ха ма ха, нали сме комшии Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

И накрая подобаващо с феймирите Heart Не е моя работа, обаче е много готино и си го изтеглих Heart Eyes

# 676
Баджаначке ,ЧРД ! Birthday
Здраве  и хубави мигове с близките хора.
Не бях сигурна кога е но си черпила на едно място. Чакам да донесеш и в диспансера маргаритена торта.

Дени и аз не обичам зимата. За плашилото ни звук ни стон. Надяваме се февруари да почнат заснемането. Още не са сформирали каста. Търсят кой да играе злодея. Поне да ни светнат за имената на геройте. 

Пера Палас на Хазалче НФ ще го пусне вероятно през март. Ако не излезе дотогава плашилото ще има какво да гледаме с любимците.
За филма губя търпение.
Искам да го гледааам.
Имам нужда от романтик красота и настроение.

# 677
Благодаря, баджаначке! Изненада ме Heart

Почерпката

Извинявам се, по темата няма с какво да се включа...

# 678
Марги , подарък Орлето Gift Heart

Ново от Хазалджим

На разкрасителни процедури в център за красота и е написала на снимката че се подготвя. Сега се гадае за какво. Предполага се за втори сезон на Пера Палас.

Още нови Smile

С екранния си баща от ЗП.  

Небахат Чехрие от ЗП е писала за Киво и Хазал .  Журналистите са го отразили.
Превод от Кивовата тема.
Наскоро Хазал Кая обяви, че не харесва персонажа Нихал, който играе.
Чехре каза: „В края на краищата Хазал имаше успех с героинята си Нихал, по това време тя беше дете и още учеше в средното училище. По това време това беше голям пробив за Хазал.
Високо оценявайки Къванч Татлъту, Небахат Чехре каза: „Много го обичам, той е много успешен и порядъчен човек. Той забрави за красотата си и стана много добър актьор. Обичам и жена му, двамата много си отиват. Башак е жена, която винаги подкрепя Къванч.

Снимки от гостуването в предаването

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 16:15 от femmi2

# 679
  • Варненска клюкарка

Марги, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, много успешна и щастлива Heart Изненада ме че  почерпи в темата, през годините те поздравявах или на лични, или с намеци в темата Stuck Out Tongue Winking Eye
Страхотна дата Kissing Heart Наскоро някъде прочетох или чух че двойките са много хубава цифра, носели добра енергия, а при теб тази година са цели 5 .

За да не съм без нищо, една прекрасна снимка на бъдещото мамче с бъдещата леля Heart

Подозирам че Хазал ще промени цвета на косата си или поне много ми се иска. Със сегашния не просто и се губят чертите , не само и лепва едни години отгоре, ами и изглежда някак проскубана. Не само не ми харесва, ами вече толкова време и не свикнах с тоя рижаво-жълт отенък....Дано са хубави промените.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 17:24 от Беллора

# 680

ефектен зимен гиф . Nature Snowflake
Не ми пречи на мен новия цвят на Хазалка.  Нейната аркадашка ще има къна , нейният ще я иска от родителите й.
Със сигурност Хазал ще присъства на сватбата на Берк Октай и Йелдъз Атиксой.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 16:34 от femmi2

# 681
Благодаря ти, Бел. Heart Маргаритки в темата или извън нея не пропускаш да ми поднесеш.
С теб открай време се разбираме с половин дума или без думи 🙃 и правилно си ме усетила, че виртуалните почерпки не са в мой стил. Тази година по изключение, така ми дойде отвътре.
Феми, мерси за Орлето. Kissing Heart
02.02. и 22.02. са ангелски дати според нумеролозите. Хайде дано са ни на късмет Stuck Out Tongue Winking Eye 22.02. 2022 е и палиндром - от двата края се чете по един и същи начин.

Хазал дали харесва някоя от героините си или да я чувства близо до себе си Stuck Out Tongue Winking Eye Смешно ми стана, но е искрена за Нихал - дразнеща си беше на моменти и трудна за харесване Joy Ама аз на мястото на Хазал бих си спестила коментара, участието в ЗП даде огромен тласък на кариерата й.
Оф, рижава не успях да я възприема. Изглежда ми дори на повече от реалната си възраст.

# 682
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Късно влизам, Малгарелче Hug. Няма кога да ти бера маргаритки. Но пък никога не е късно да ти пожелая дълголетието и хъса към живота на родената на същата сакрална дата Стояна Мутафова. Да си жива и здрава! И да навестяваш по-често фемирската ни темичка! Wink

Има снимки, на които Хазал изглежда чудесно и с жълтата коса. Но в повечето случаи ми е трудно да я "преглътна" такава.

# 683
За такова хубаво пожелание никога не е късно, Проф. Благодаря Heart

При Стоянка Мутафова, светла й памет двойките освен в датата са и в годината й на раждане. Казвам го така между другото, понеже ми е правило впечатление.
А на моя ден няма как да не се сетя и за нея.

Може би ми личи, че изпитвам една такава странна привързаност към вас и темата. Но все по-често се улавям, че две свързани изречения не мога да напиша по темата или да сложа актуална снимка, да допринеса с нещо мъничко, за да им е интересно на балкона. Просто присъствам. И е равносилно на това да отсъствам Joy

# 684

https://twitter.com/darcy_sonia/status/1488622236328251398
Мернах го в Т. Случило се е нещо.
Хазал прегръща Бюлент Шакрак Някой е починал.
При нас си отива зимата , при тях още е сняг.

Мил колаж .

https://www.youtube.com/watch?v=HIz7hg29eEA&t=1s
Бурак Дениз в проект на Ферзан Йозтепек по дисни плюс .
Снимаха в Италия и Истанбул .
успех Буракджим . Радвам се че снима за маестрото .Hands Clap

нашият човек в Рим с Ферзан и колеги.

Марги , не само Хазал се изказа така за ЗП. Наскоро Берен сподели че не може да избяга от Бихтер.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 16:37 от femmi2

# 685

Здравейте, феновете на Чаатай вече губят търпение и даже го обявиха за изчезнал Grinning
В туйтър има кампания и споделят снимка с текст:

It's #NationalMissingPersonsDay! Where is #ÇağatayUlusoy? #ÇağatayUlusoyNerde?
@cagatayulusoyy
 please just appear already! Miss you so much! #ItsAJoke but it's #NotFunny!

#NationalMissingPersonsDay е! Къде е #ÇağatayUlusoy ? #ÇağatayUlusoyNerde ?
@cagatayulusoyy
 Моля, просто се появявайте вече! Липсваш ни толкова много! #ItsAJoke , вече не е забавно #NotFunny !

Освен това креативността на хората надминава всички фантазии и правят все по-хубави снимки и колажи.

На снимката пише "Да обичаш е изкуство, но не всеки, е художник.." Heart

# 686
Дени , феновете сме за медал за търпение за любимеца. Тази игра на криеница не е за сефте. Да почват това плашило и да не виси при шаманката.
Искаме да се разгадае сценария.
Хареса ми надписа.
В някой от новите теми живот и здраве ще го ползваме. Да обичаш е изкуство не всеки е художник.! Heart
Ако бяха сложили и снимка как рисува.

Ще ви кажа нерде е Чаатай. На гости при комшиите играят карти.
Нурана  Багиева е качила стори с карти. 
Или комшиите са на гости при Чачови. Шаманката е там се разбира от надписа. Отдавна не е напомняла за себе си и качвала от двора и си викам Фема ще празнува край на идилията.   
Търпение и ще си го видим сингъл и с някоя достойна.
Удобство, лоялност и спокойствие. Нерде е любовта ? Неспокойно ми е заради клюките. Няма да ни го причини и изглупее.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 23:18 от femmi2

# 687
Знаеш ли Феми понякога как ти се чудя защо толкова искаш Ча да се раздели с Дуда, че ще му е по-добре без нея и т.н. Но ти поне си стоиш зад думите и ми става още по-забавно Joy
Докато аз в началото я отхвърлях, после претръпнах и свикнах, накрая приех фактите каквито са, а към днешна дата въобще и не ми прави впечатление. Ако кажете, че са разделени даже ще се изненадам силно. Със сигурност няма да подскоча от радост или да пророня сълза, просто ще ми е много странно усещането. По-скоро няма да ми стане приятно от новината.

И малко рими за разнообразие, фейсбука в последното изречение може да бъде заменен и с БГ мама Joy

# 688
Не знам но колко е вярно но попаднах на информация че май Онур Гювентам нещо е прецакал като си ида удома ще погледна.
Феме ти бъди на щрек тия дни за сюприза.

# 689
Дидкооо, джанъм тъкмо идвах със сюрприза.    
От Бирсен Антулташ.  
В момента се преговаря с цифрови платформи и други тв канали.
Ние чакаме да почнат снимки.... По мое мнение
Плашилото ще го видим лятото или другият есенен сезон.
Нашият си нема хабер да се яви. Поне едно фото от срам да качи. Дължи го на феновете си!
Гинчо и той мълчи.
Като се успокоим може да е за добро на цифрова платформа.  
Между другото по тв 8 ще дават нови дизита.
Предстои дизи с Енгин Йозтюрт и Ирем нам коя си в главните роли.

Диде ,чакаме и Ози в дизи. Ще се радвам Фандома да успее с акцията да играят отново с Буура Гюлсой за Дисни плюс. Чок татлъ тандем  са. Heart Eyes

Баджаначке ,нали го пазя. На инат няма да и го дам! За някой ще е странно раздялата и дълги връзки се разпадат, изчерпват.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 21:04 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт