ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 514

• 29 707
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Варненска клюкарка
Марги, добре че не съм единствена, че още повече щях да се притесня 😆 Като минавам през подфорум Висше образование срещам сума и народ в моето състояние😂

Фемо и това ама  ще купя един костюм  и ще минем...
Инеса пак се е оляла, няма нищо за разказване - АФК си имаше режисьори и сценаристи.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 18:35 от Беллора

# 721
Бел, разсмя ме. Обикновено и на мен ми става по-леко като знам, че има още някой като мен. Joy

# 722
Мернах и в темата на Ябълката че са коментирали за Аксой че режисирал и друг път.
Викам може да не е измислица. 

Бел , ще позволят ли събирания или само за ваксинирани ?
Това с тоя сертификат....
Ще го махнат не може да си вършим задачите.

# 723
  • Варненска клюкарка
Ами събират там някакви пари, фотосесии правиха и още ще правят... Чакаха сняг, че да ги снимат да се потъркалят като малките деца, ама май отнесоха само рядката черна кал от
мигновено топящия се снежец в морската градина -   при нас снежна покривка не е имало  от 5 г. Половината клас са ваксинирани.

За Ябълката не знам, но Инеса мнагократно е писала това и за АФК но не е вярно.

# 724
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Едвам седнала и ме вдигат.
Разписвам се колкото да добавя малко принос към изписването на темата. Едно, че напоследък хич нямам време и друго, че ММ е окупирал компа от месеци почти постоянно вечер. Когато реши да стане малко след полунощ, аз вече отдавна съм направо заспала на дивана. Прощавайте, че хич не успявам нито да пиша, нито да чета.

# 725
  • Варненска клюкарка
Фема спомена Лабума и липсата на Ча, но според мен милион пъти е по-добре кракът му да не стъпва в тая дупка  (да е жива и здрава кака че успя да го отбие от запоите  там). Сера е с Лабумски и сега ходи да се излага там. Новият и любовник се е заел да пои и нея както допреди няколко години правеше с Ча. Преди десетина дена снимаха  СС виеща фалшиво в микрофона, видимо пияна и с чаша и цигара в ръка. Много грозна гледка. Новото чифте са видни ПР маниаци. Ча няма нужда от такива хора. Едно е сигурно, докато тя е с Лабумски, той няма да позволи да я споменават в едно и също изречение с Ча. Не защото е ревнив, ами защото егото му не знае граници. Не знам дали сте го срещали, но се говори че камъкът на раздора между Ча и Лабумски бил сценарият на ХЖ. Единия уж изплагиатствал историята на другия... Лабумски също снима някакъв филм и се прави в него на актьор и режесьор, успя да го продаде на Нетфликс и сега гордо се кичи с титлите режисьор и актьор, но пусти журналя упорито продължават да го пишат прост  кръчмар и провален в киното...  И как иначе, никой не му гледа филма😆  Помня че точно преди снимките на ХЖ ги снимаха на терасата на някоя от кръчмите - Ча, Гинчо, още някакъв и Лабумски. Видимо не изглеждаха в настроение. От друга страна през септември почиваха заедно във Фетхие - Ча, Киво кръчмаря и инструктора по риболов...

# 726
Ако не в Лабума другаде да се забавлява. Не съм убедена че кака го е отказала или му е омръзнало ? Купонджийка е заради връзката си с Ча свикна на тишина. Преди беше различен и се затвори в себе си след някой неща.
Дуда няма достатъчно сила над него.
Плюс това не примирам да излизат заедно.
Онази, като и обръщат внимание и си пийне не е за гледане и слушане. Scream
Добре ни спестява патрона това. Ако беше с някоя която харесаме тогава може. Негови колеги излияния пишат.
На Ча му подхождат нежни брюнетки не много високи.Не държим да е мис свят и известна.

Това за ХЖ и опитите на Лабумски за кино ми е известно. Чачовия филм е с Гранде успех на кръчмаря йок.  
Дали са скарани те си знаят. Всеки случаи няма да си спретнат сбирка Лабумски , СС и Ча.  Гинчо направо бара ще срине.Joy Писаха че бащата на Лабумски не искал такава снаха, като СС и се скарали. След това двамата спретнаха шоуто и пя в бара пред баща му. Грозна гледка.   
Сега дала пресконференция пред салона за красота и рекламира Алиса.

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 08:30 от femmi2

# 727
Добре че съм пропуснала кръчмарските изяви на Серка. Иначе са си лика-прилика с Лабумски. И как тъй този път не е с чичак, направо не е за вярване. Нещо много кратко изкара с оня дърт дядо, с който я бяха снимали лятото. Или вече е минала на схемата "нов сезон - нов...спонсор" Stuck Out Tongue Closed Eyes .

# 728
Интересни неща научих от последните няколко поста. Не знаех, че Лабумски се изявява като актьор и режисьор Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе, че са двойка със СС пак тук прочетох, но така и не съм попадала на никакви снимки с тях. Ще взема да си задоволя любопитството и да потърся. За нея се чудех с какво се занимава в момента - рекламно лице ли е, играе ли някъде...
И за Хазар Ергючлю си мислех наскоро - дали още е с нейния човек, дълго време се задържаха...

# 729
Марги , Официално не са се показали заедно.
Онзи дядка на С е  потрес. Сега си е намерила млад спонсор.
На въпроса ти Серенай снима Шахмеран с Бурак Дениз за НФ. Добре се разбират. Бурак я подкрепи заради едно нападение на фен. Бяха я нападнали в колата после подаде жалба.
Сега подновиха спектакъла Алиса.
Там участва Енис Аракън.
За Хазар Ерч. не са се разделили с нейния.
Като дядо и внучка са на възраст. Щом се обичат. 
Хазар снима  Тайни за блу тв. Погледнах го харесаха ми с Фърат Челик.  Разбира се коментираха се и горещите сцени.

# 730
  • Варненска клюкарка
Марги, съвсем пресни кадри, днес се появиха.

Проф, какво да ти кажа, надали и тя самата знае точния брой на дядковците. Да е жива и здрава, щом я влече...Съгласна съм, с тоя може да изкарат и повече, точно лика прилика са си. Пак да кажа че много се радвам че Ча спря да се мъкне с него и да прави реклама на кръчмите му.  Него всъщност никой не го знаеше, докато не се лепна на нашия. Тогава започнаха афтър партита след конкурси, ревюта, представяне на реклами и прочие.  Ча висеше там с познатата ни компания, след него се помъкнаха и от мъпет шоуто, въобще всички разбраха къде могат да го видят, помъкнаха се журналистии,   започнаха да се трупат и други популярни. Нагъл използвач е Лабумски. Отделно че преди няколко години въртя патлаци из кръчмата, преди 2  г. преби човек и понеже му беше второ престъпление,  го заплашваше затвор. Не знам как се откачи от затвора. Всъщност имам предположения, един от охранителите му, доброволно се предал в полицията заявявайки че той е пребил човека - естествено сигурно за услугата е получил подобаваща благодарност от шефа..... Пък  пострадалия изведнъж получи амнезия и се отказа да дири справедливост, оттегли и обвиненията си към Лабумски....А Ча започна да ходи в заведението на Гюнгьоров, който също напусна дупките на Лабумски...

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 11:46 от Беллора

# 731
Леле, така описвате житието и битието на всички, че човек ще си помисли, че ядете, пиете и спите с тях 😀 Не знам къде ги намирате тези "новини", от друга страна се чудя откъде сте сигурни, че всичко е истина 🤔 Ама даже и истински новини да са, та какво от това...
Нали зад всички коментирани имена стоят живи хора и имат право да правят каквото искат с живота си.
 Между другото тази Серенай си има доста фенове в Турция и по света. Май скоро имаше участие в някакъв конкурс или шоу от типа "Мюзик айдъл" или нещо такова и отзивите на феновете бяха много добри. Въртяха едни клипчета цяла седмица.

# 732
Дени, следим ги от много години. Въпреки че се случва да излязат и чисти клюки, информацията свързана с полицейски преписки и съдебни процеси е достоверна. Хюриет и Миллиет не са клюкарски издания. От клюкарските издания може да не се вярва на написаното, но заснетите кадри всеки и сам може да си ги прецени какво точно представляват. Знаем, че теб личния живот на комшийските актьори не ти е толкова интерсен. Но пък ние и с това си запълваме свободното време. Все пак отдавна не сме имали сериал на любимците ни за следене онлайн, заслужаващ цялото ни внимание. Разбирам свободата, която им предоставят платформите, но на мен достъпът до там ми е по-труден. А и нещо не ме грабват последните им сериали, така че дъх да не си поемам докато не ги изгледам.

# 733
Profi, права си, наистина личния им живот изобщо не ми е интересен. Само от Вас чета за него, ама пък Вие го представяте много интересно и се забавлявам докато чета 🥰🙃

Феми, ето ти снимката с профилите в друга рамка, но според мен в черно изпъква най-добре. Всеки друг цвят обезличава профилите.

# 734
Дени , от пресата са хаберите и папараците.
Изловиха накрая чифтето. 
Не общуваме с тях  всичко което коментираме не са напразни приказки.
Това ,което е описала Бел е истина.
Серенай се излага.  Ейвалла Чаатай запази себе си и откри спокойствие след мъпета. Дялкаме го че не се показва. Прекалява с търпението и Обичта ни!
Гюнгюров е по читав от Лабумски. С коя ли не се забърка сигурно е платил и така се измъкна от обвинението с побоя.

Общи условия

Активация на акаунт