ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 514

• 29 700
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Tийзъра на Пера Палас https://twitter.com/i/status/1490594201205149698, в Ютюб не го намирам обаче...
На 3 март епизодите ще са достъпни на Нетфликс.

Горе в моя пост го има Blush
Ето, отново Heart Eyes

# 706
Хареса ми . Heart EyesМистично е . Изглежда ще си химичат със Селяхатина.
Добри партньори и избират. Тя е като фея . Принцесата от приказките. Изигра различни роли.
Есра Heart Eyes

Хазал в турския тренд след тийзъра Hands Clap
Ориенталски танци People Dancer

Heart Eyes

Гавните роли :
Хазал Кая - Есра
Тансу Бичер  - Ахмет  
Селяхатин Пашалъ - Халит
Енгин Хепилери - Решат  
Ясемин Сазвловски - Соня.

Пера Палас се разказва за срещата на  младата журналистка Есра с легедарният хотел Пера Палас в Истанбул .
Тя има задачата да разкаже за хотела и разбира че стаята в която е настанена 411 се явява портал на 1919 год.  Тези събития са свързани с политически заговор. Есра се запознава с младия и привлетакателен владател на известен клуб в Истанбул.
Така започва пътешествието.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 20:35 от femmi2

# 707
Здравейте Hug
Темата отишла назад.
Патрона се покри ,добре че Хазалка ни радва.

Появи се инфо за участие на Илайда Алишан в плашилото.
След това Бирсен писа че Илайда ще участва в друго дизи по римейк.

Мислих си че е възможно да изместят плашилото  по Ексен.
Аджун собственика на тв 8 направи своя платформа.
Официално нищо няма защо се получи така ?
Илайда беше в последните сезони на Протектор.  Марги помниш ли какво игра там ?

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 17:39 от femmi2

# 708
Помня я, Феми. От преданите беше героинята на Илайда. Те героите в Защитника са два вида - предани и безсмъртни. Joy

# 709
Марги , смъртни и безсмъртни има и предани.
Биге на Арас от кой е от преданите ? Тя беше в Протектор за малко.

Хазал е писала че няма търпение да сподели с феновете какво предстои. Добре нахъсва така трябва.
Доста фотосесии направи , нашия само по задължение. Сложи тийзърите на новите проекти и това е !

Ново - Хазал като мама и леля на детето на семейните приятели.

Зад кадър

За Дени клипче от ХЖ

Да Обичаш е изкуство , не всеки е художник !

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 15:54 от femmi2

# 710
Правилно предполагаш - и Биге е от преданите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 711
Ехооо , нерде сте ?
Използвате хубавато пролетно време.
И аз се поразходих.
Като цъфнат дръвчетата ще е още по хубаво. Flowers Cherry Blossom

Около патрона нищо ново. Освен че режисьора на Плашилото Джем Карджъ с компания са били в заведението на Лабумски. Забавлява се  човека докато ние се нервим че няма инфо кога ще почва новият проект и нерде ,какво става със сценария ?
Трябва да е завършен.
Главната звезда иска да работи като платформите не на парче. Не вярвайте на измислиците за скандали. Какво е станало те си знаят и не го коментират.

Хазалка и писателката Аслъ Къймаз са намекнали, че предстои нещо ново. Скоро Хазал беше в офиса й на среща.
На 15 февруари ще излъчат  Йешилчам в Израел. Movie Camera

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 15:26 от femmi2

# 712
Здравейте !
Сама си говоря и пиша.
Помогнете да изпишем темата. Искам да пусна новата да не я мисля повече.
Фатих Аксой ще режисира Ябълката, щото режисьорката е под карантина и продуцента няма да спира дизито.
Преди режисирал и ПЕ .

Гледам румънския Влад по римейка на Езел. Сценария не са го изпипали. Ако не са актьорите да съм се отказала да гледам.

Марги ,гледаш ли още Присъда ?
Пресата коментира раздяла на Пънар Дениз и нейния. Изкарват виновен Каан и целувките. Колегата си има гадже отдавна , като е хит проекта и се харесат от феновете с колежката няма сила която да спре да ги искат в реала.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 18:42 от femmi2

# 713

Чаатай Улусой е не просто е добър в работата си, той се превърна в легента, чието име е символ на перфекционизъм, професионализъм, гарантиран успех на проекта и истинска радост за публиката.

Скрит текст:

И нещо забавно Grinning
Нали помните чехличките на Хазал от онова интервю, в което разказваше как се е влюбила в съпруга си.
Да явно подобни чехлички ще са тренд през лято 2022, та затова ви слагам една снимчица с различни цветови предложения Sunglasses Ако ще си купувате такива да си знаете, че марковите са от 130$ нагоре...

Снимката е от вчера мисля и Хазал като добра майка и леля си играе с децата у дома. Малките са сладки бебешоци

Не разбрах в тази сцена пръстена пречи ли му, стяга ли му или го кара да страда, ама не важно какво съм разбрала, а че малкия е много готин на тази снимка Heart Eyes

п.с. Феми, толкова от мен Blush Всичко хубаво за новата тема, която подготвяш Flowers Hibiscus

# 714
Дени , Грасияс Kissing Heart
Нека се раздвижим в къщурката.
На това фото в профил е като картина. Изящество Heart
Така прозвуча и ме стресна нали ще си продължим лафа в новата тема. 
Това плашило ще го дочакаме. Надявам се да се разберат нерде ще го излъчват и не се мотаят повече.
Джем Карджъ както писах е бил в заведението на Лабумски с компания.
Ех ,Ко беше и нашия там.
Неуловим е станал.
Тоя човек не излиза ли  все затворен ли стои ?
Комшиите да качът фото като си гостуват.
Вече си мислех онази е събрала парцалите. Станала и тя като него. Ето тайната на идилията. Не губя надежда че ще се отървем от нея. Сингъл и спокойствие за фенките.

Готин е на фотото , направо е  мъжкар.
Усмихва ме като се сетя Марга как помислила че са сменили актьора Joy
Пример за подражание и гаранция за успех.

Отдавна не са повтаряли нафталина. Дали има давност след премиерата доста го въртяха.

# 715
Феми, то няма и много какво да се коментира за момента/ поне аз нямам с какво да се включа, но съм съгласна, че е добре темата да се довърши и да не се налага да я мислиш...

Поизостанах с Присъда, но още ме вълнува. Според моя вкус сериала го бива.
За Пънар и нейния човек разбрах, следва сега да я спрягат с Каан. И съвсем няма да са първите. Част от професията им е да ги пишат, че са пренесли любовта от екрана в реала Joy Пък и да не си кривя душата - не ми изглежда невъзможно. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 716

Този човек живее в кожата на всеки един от героите, които играе.
Всеки път е уникален.
Всяка роля е толкова добра, колкото и предишната, но винаги различна.
Сякаш животът му зависи от характера на героя, който играе.
 От #Adiniferihakoydum до #süslükorkuluk

Ето още профили и изящество Hug И съвсем не мисля, че преувеличавам в думите си.
Наистна е уникален. Така както гледам само другия ми любимец може да седи с вдигната глава пред Чаатай.
Само че, шефа е The best of the best от години, а Акън е едва с втора силна роля. Единствено възрастта го спира да прави лудориите на Чаатай в миналото.

# 717
  • Варненска клюкарка
То и аз нямам какво да кажа по темата,  главата ми така е бръмнала на друга вълна, че не мога да се събера да мисля и говоря за друго...😳 Няма изгледи и скоро да ми мине 😄
Иначе по навик  следя разни групи, но  новини няма, за Чачова сметка се създават някакви рекламни пушилки...

# 718
Нормално Бел, за теб така и предполагам, че мисълта ти е насочена другаде. Wink

Да сме живи и здрави, а патроните и занапред ще ни дадат повод да се съберем.

# 719
Бел:hugs: , абитуриентски страсти ли са при теб ?
Мислех да разкажеш за ПЕ.
Дени , този профил е уаууу. С друг цвят на рамката ще е по - добре.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 19:24 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт