ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 514

• 29 833
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Като не гледаме обувките е много хубава Хазал на снимката, но не може да е актуална. Косата не е русо-рижава и фигурката е Уау, а последните й снимки бяха с друга фигура. Явно в предаването е с тоалет в същия цвят или снимката в цял ръст е пипана.

# 91
  • Варненска клюкарка
Хазал е в стил 70-те, затова и електриковия цвят и трапецовидните обувки и конската опашка. Шантаво, но и отива.
Рори, то вече никой не пуска необработени кадри, но съдя и по други от последните седмици, май е отслабнала. Двете серии на Гост са снимане през септември и октомври и видът и там не е най-актуалния. В ежедневието пък е с някакви дроплести дрехи като цяло модели, които не са за нейната фигура и трудно може да се прецени как е с кг.

# 92
Хазал при Ибо Селим

# 93

Кукличка ! Sparkling Heart  Кога успява да снима и на Фико да обръща внимание  в предаване гостува , фотосесии. Ейвалла за организацията.
Отива й този зелено електриков цвят.
Тя е нежна и красива в лице. Гримът е интересен.Тези обувки ми бодат очите , скъпи но модерни. Косата е потъмняла пак е рижава.
Предаването на Ибо Селим е известно и гледано. Гостуват известни личности и забавно. Сигурна съм и ЧУ са го канили. На него му дай тишина сакън да не го снимат и разпитват.
Ще навреди на кариерата му! Imp
Този човек е толкова спокоен чак изнервящо. Ни дума за проекти.
От класации изпада.
Ако не са верните фенове да го поддържат в Туитър по света......

творчество ХазЧаг!

Гушна се  в Ердем.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 11:40 от femmi2

# 94

Докато чакаме нов проект за нашето момче и се радваме на красивото ни момиче можем да се забавляваме със стари кадри и готини видеа. Споделям две на тема The Protector с готини песни и подбрани кадри. Много харесвам тази роля на Чаатай и целия сериал. Този жанр ми допада и обичам да гледам подобни филми, но с Чаатай в главната роля да гледаш е наслада за сетивата.

Коя от момичетата ви харесва повече и изглежда по-добре до нашия човек?

# 95
В протектора искам да кажа,че го гледах само заради любимата ми Бурчин която грам не ме грабна в този сериал повече харесвам Зейнеп и Хакан даже сме си говорили с моята приятелка Хазал по тази тема нали,че и с двете си подхожда - визирам Айча ,но Зейнеп беше по интересен персонаж от този на Айча.

# 96
Защитника е последното, което съм гледала с нашия човек - само първия сезон ми беше допаднал, но стигнах почти до края. Stuck Out Tongue Winking Eye
На въпроса - с Айча според мен чисто визуално повече си отиваха, всъщност и сега като гледам видеото усещам, че мнението ми хич не се е променило. Но, и аз като Диди - героинята на Хазар действително ми беше по-интересна.

# 97
Дени ,как ще смогнеш с толкова дизита ?
Почва Дестана с Ебру Шахин  и този на Акън.
Мен нещо не ме грабна визуално Акънчо.
Втората му партньорка повече ми допада от Окюто.

Онлайн ли се излъчва предаването на Ибо Селим и в колко часа ?
Дидето спомена за 22 вечерта. Ще чакаме превод. По снимките личи ще е весело.

За Протектор така е Айча визуално си пасва с нашият човек. Харесаха ми. Героинята на Хазар е по интересна. Остана до края на сезоните. Айча във втори я занулиха. Дали по сценарии или набързо го решиха.

Днес пресата са писали че Чаатай е одобрил вторият сценарии на Зимородок и се почна отново коя ще му партнира?
Желаех Озгю Кая ,но тя е заета с друг проект.
Ще играе с Беркер.
Не си ги представям двамата, като екранно чифте. Rolling Eyes
Чакаме достоверно инфо. Ранини или Оя Доан. След като изтече договора му с блу тв и Ес Филм ще се изяснят нещата.  
Първо да излъчат останалите пет епизода.
Наскоро психоложката Гюлсерен гостува в предаване и потвърди че няма общо със Зимородок. Сценария се пише от сценариста на първият сезон на Неверният с Джансу Дере.
Историята да си заслужава.Вярвам в преценката му.  
Нашият човек предпочита дигиталните платформи по много причини. Този път се тиражира ще се завърне на роден тв екран.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 17:14 от femmi2

# 98
Озет на английски език

# 99
Божеее , какви очи и тъжен поглед ! Green Heart

Красота !:heart_eyes:

Бюлент е шемет Joy  Направил е  чашки с надпис Оги.
Оуз и Гирай . Мацки йок това е екранното чифте .

Неземен , Нереален , Умопомрачителен , Греховен , Съблъзнителен , Уникален !

Kiss

Внимание ! 18 плюс . Ще гасим Огъня .Nature Fire
Изпепеляващо горещо !
Няма равен любимеца . Как издържат колежките , за Дуда да не говора как я праща в рая .
Не се притеснява върши си професионално работата.

цигари ,  алкохол и секс. Stuck Out Tongue Winking Eye
 Ударил го е на живот . Тюлин стои и го чака.

На сутринта омачкаха чаршафите . Гизел го провокира.
Мустака не пречи да целува секси .

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 18:07 от femmi2

# 100

Алито ме кефи максимално Grinning Трябва да е луда мацка, иначе няма да прави подобни видеа Stuck Out Tongue Winking Eye

Дени ,как ще смогнеш с толкова дизита ?
Почва Дестана с Ебру Шахин  и този на Акън.
Мен нещо не ме грабна визуално Акънчо.

Гледах вчера "Дестан". Харесвам този жанр, но ще изчакам поне руски превод. "Гост" на Хазал ще гледам задължително. Дано да има епизоди напред. На Акън започва на 3.12. Там ще гледам докато ми омръзне. И двете жени, които ще му партнират не ги харесвам. Дано ги изтърпя заради него.

# 101
Алито режисира ,може би е хоби или много обича нашият човек.Heart
Не съм забелязала да прави подобни неща с други актьори. Освен с Хазал. Искам гифки с това клипче от колата.

Споко няма да спрат Гост. Телевизионер писа че няма такова нещо. Вярвам ще продължи, защото е с продажби в чужбина.
И аз задължително гледам Гост.Погледнах и Тайни по блу тв. Няма субтитри и с озвучка руска ме дразни.
Набързо го превъртях.
Допадна ми и като режисура. Хазар не е красавица ,но е добра в актьорството.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 21:03 от femmi2

# 102
Гост и Куруша в Кан

# 103
Гост ще се продава в Кан. Супер. Дано има и червен килим.

Хазал Кая при Ибрахим Селим.

Хакан и Лейля .
За протокола слагам клипче с най яката сцена любовна и страстна . Stuck Out Tongue Closed Eyes
Това най ми хареса в Протектора. Няма какво да се лъжем.
Кеф ми е когато се вихри. 

Sleeping

Всичко ми се разтрепери. Красотичка ! Sunglasses Обожавам го с мъжки слънчеви очила. 

----------------------------------------------------
https://twitter.com/misafirdizi/status/1463590702537924610
Нов фраг на Гост за трети болюм.
Майката на Гедже друса танци , тя гледа със срам и Гирай видя неудобството на Гедже.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 22:11 от femmi2

# 104
Превода на фрагмана

+ Казвам ти ,че няма да дойда. Не ме ли разбираш? Аз не те искам! Не искам да бъда като теб. Не искам да правя нещата които ти правиш. Искам да се спася от теб.
- Ах ти мошеничка такава.Всичко с загубата на паметта ти беше лъжа нали момиче? Още от самото начало твоя гняв и ядосвания са защото си спомняш нали?
+ Спомням си! Спомням си за всяка твоя мрасотия.
-Какво ще стане ако човека разбере коя си ти? Ще те задържи ли при себе си? Ще те иска ли до трите си деца?
+ Няма да ме иска.
- Точно така няма да те иска.Не се обнадеждавай напразно ще страдаш много после от мен да знаеш.

Баси и Парцуцата и чудото Гирай буквално е възмутен Ердем се чуди какво става...

Общи условия

Активация на акаунт