ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 514

• 29 698
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Феми, заредих FOX, но не ми се получава. Нито на компа тръгва, нито на телефона. Излиза ми надпис, че има грешка в адреса или сървъра. Не знам къде да търся линк. Влизам директно в FOX TV лайф, но не става. Язък, че толкова се каних....
После ако има превод ще гледам Smile

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 20:36 от DeniAra

# 16
Дидето в нейната тема превежда директно и доста неща сфащам. Гедже е живяла в същински ад.
Хазал  се справя чудесно с изграждането на образа си.
Изплашена, пълна с болка.Broken Heart

Дени ,заповядай линк.
www canlitv.todayfox-tv1

Пиша го през телефона.
Напиши го така и ще ти излезне канала .
Пиши после дали е тръгнал.

Протектора продължава да е сред топ гледните сериали на НФ. Утре ще постна статията.

Гедже - Гюнеш скочи два пъти. Disappointed Relieved
Спасиха я.
Гирай се влюбва в момичето и маргаритки носи. Бюлент Шакрак е чок смешен образ и полис. Ще ни весели.
На Буура му отиват бащински роли. Децата добре играят.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 22:02 от femmi2

# 17
Благодаря за линка Simple Smile Отвори се и гледам.
Геройнята на Хазал е имала отвратително детство и още по-отвратителни години на тийнеджърка.
Явно е направила нещо, за да се оттърве от майка си и онзи в болницата.
Започва интересно и загадъчно. Децата са сладки. Озан е много готин Heart Eyes
Дидето в нейната тема- коя е Дидето и коя е нейната тема? Ще прегледам какво пише.

# 18
Благодаря за линка Simple Smile Отвори се и гледам.
Геройнята на Хазал е имала отвратително детство и още по-отвратителни години на тийнеджърка.
Явно е направила нещо, за да се оттърве от майка си и онзи в болницата.
Започва интересно и загадъчно. Децата са сладки. Озан е много готин Heart Eyes
Дидето в нейната тема- коя е Дидето и коя е нейната тема? Ще прегледам какво пише.

Аз съм Диди а Феми говори за темата на Безмилостен град където следим проектите на целия екип

ФЕМИ СПЕШЪЛ

# 19

Първи епизод беше много добър. Постави здрава основа, достатъчно мистерия и солидна доза жокери.
Ердем и Гирай вече са увлечени достатъчно, Гедже - Гюнеш е пълна загадка за тях и въпреки всичко достатъчно интересна, за да вървят след нея. Тя от своя страна не познава начина им на живот, приятелството, обичта, грижата, вниманието. За нея този живот не съществува. Гледа ги с интерес, страх, недоверие, скептицизъм. Дано развият сценария правилно и сериала се задържи поне до качествен финал на първи сезон. После ще видим...

# 20
И на мен ми хареса това което гледах. Подробно утре. Машаллах на всички от каста. Таланти.
Драгия турски зрител ще разберем утре какво е харесал.

Гирай и Ердем се впечатлиха от мистериозното момиче.
Гирай и маргаритки купи.
Като го попита Ердем за кой са нещо сфъфли.
Малките малчугани обичат батко Гирай особено момиченцето.

Гедже - Гюнеш ти къса сърцето Broken Heart
Никое дете не заслужава такова детство. За майка й тя е бреме. Как се е съхранила Гедже.
Тежко й е болно ,като гледа семейната топла обстановка с децата и Ердем се чувства зле.
Надяваме се на добър сценарии.
Един сезон е достатъчен.
Писах в предния пост за Арабската цифрова платформа Шахид , която е купила сериала  и правата за да го излъчва. Това е добре  и няма да го спрат в нищото. Ще го гледаме по дълго.

Фрага за епизод 2 е обещаващ. Браво за избора на сериал.
Актьорите са в тренда турския от излъчването на епизода. Хазал ,Буура и Озан.

Дидее ,Мерсаж за ГеджГир Heart Eyes
Кое е по добре .... Мълчаливо да обича или да се бори ?  Повтарят се нещата но....
Не е добре да си развалят приятелството с колегата ,любовта не пита.
Не разбрах  Тунч какъв се пада, пари ли иска ?

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 01:10 от femmi2

# 21
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рускините са супер бързи. Който има регистрация в контакта може да види серията със субтитрите на TurkSinema. Свободно в момента е достъпна онлайн озвучката, но предупреждавам имало е доста проблеми проблеми със зареждането по време на излъчване.
https://turkru.tv/gost-1-seriya1.html

# 22
  • Варненска клюкарка
За съжаление май няма да го бъде, рейтинга на първа серия е нисък - 3,71% и последно място сред сериалите във вечерния прайм тайм...

# 23
Добре е предвид конкуренцията . С база фенове които подкрепят любимците.
Има сериали с по 1 процент рейт.

Групата на рекламодателите е важна.

В мрежите сме на първо място.

https://www.youtube.com/watch?v=31Fwnm-i5X0
Фраг за епизод 2

Пуснали са и за новият проект на Онур Туна също римейк на Аксой по фокса.  
https://www.youtube.com/watch?v=XuidK_e5HAw

ново - Бюлент Шакрак с децата , правят си селфи.

Лъжец с Бурчин и Салих Бадемджи го финализират на 10 болюм.

--------------------------------------------------------

Скрит текст:
Авторитетно издание  Ranker  публикува списък с неанглоизичните сериали на цифровата платформа Нетфликс.
Първата турска фантастика Протектор е сред топ 10 което не е изненадващо.
Предстои излъчването на Историята на една лодка ,Пера Палас  Шахмеран и други.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 19:22 от femmi2

# 24

Здравейте, извинете за тъпия въпрос, но кога ще е втори епизод на Masafir? В смисъл всяка седмица в един и същи ден и час ли ще бъде, или по друг график?

Видях един колаж на Чаатай в черно, аз обаче имам слабост към мъже в бяло (ризи, тениски, без тениски) и си спретнах Чаатай в бяло 😀😀😀.

# 25
Дени ,колажа с маргаритките е чок гюзел , както и останалите.
И аз обичам мъже с бели  ризки ,а любимеца е уаууу. И в черно и в цветовете на дъгата. Heart Eyes
Ча е споделял че обича черното. Как ми липсва този стил в реала. Сега се облича с камуфлажа.

На въпроса за Мисафир ще се излъчва всеки четвъртък по Фокс.
Ако сменят денят на излъчване ще се обяви и разбере.
 Ще ти пратя линка от който гледам на лични да си го запазиш за по удобно.

Йешилчама ще е на пазара на Мипкома с дистрибутор  с такъв който работи Фатих Аксой. Wink

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 20:40 от femmi2

# 26
ГирДже не е мой.
Песента ми е много любима.

https://m.youtube.com/watch?v=ACi_qagkuUo&t=27s

# 27
Дени ,може ли да намериш инфото с превод или ще го сложа като седна на компа.

Инфо с превод на какво, че не разбрах?!

Тази мадама Алито много ме кефи. Хазал и Чаатай даже събрани от различни сериали си пасват като ръкавици.
Феновете все по-често пишат за нов общ проект. Даже след онази вечер когато излезе първия епизод на Гост имаше вече колажи на Гедже - Гюнеш с всички образи на Чаатай.

# 28
Дени за тази статия става въпрос . В момента не я намирам на руски. Има я на английски .
Щом ще се продава на пазара  има шанс да го гледаме с  дублаж Йешилчама и по нашите тв .
Дано го купят. ЧУ им прави рейтинга . Wink
http://teammy.com/2021/11/12/26908/

Няма още в нета от горещите сцени . Който търси намира . Няма да се отказваме . Феновете ще направят гифки.

Семих бей в бяло. Роден с харизма. Във втори сезон е чок забавен. Усмихва ме и доказа че в комична роля ще е Блестящ.  

От репортаж. Сега абсурд да го издебнат в задръстване и толкова усмихнат . Heart Eyes

Тази мадама Алито много ме кефи. Хазал и Чаатай даже събрани от различни сериали си пасват като ръкавици.
Феновете все по-често пишат за нов общ проект. Даже след онази вечер когато излезе първия епизод на Гост имаше вече колажи на Гедже - Гюнеш с всички образи на Чаатай.

Това отдавна го забелязах  и го пиша . Колкото и да се изменя Ча до Хазал е бомба .  Двамата са Вселена от звезди. Нямат стигане.
Не губим надежда след тези им проекти да ги съберат може и във филм . Говори се  и Ранини го намеква .
Хората по света пленени от тях са неуморни и творят . Gift Heart

Много им отива на нашите испански нежни мелодии. Heart Eyes
Историята на една любов!:heart:

От Мисафир.  Страхотни са всичките . Нашата кукличка гради страхотен образ , което е предизвикателство.
Къса ти сърцето. Heart Exl

Cold SweatHeart EyesHeart Eyes

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 17:17 от femmi2

# 29
Чаатай е чудесен е във всички роли, цветове и образи. Видях статията, но видях още една статия малко по-надолу в сайта. Там едва ли не е публикуван графика му до края на 2022 година.
 - Yesilcam - зима 2022 (Това ми напомня, че още няма инфо за следващите 5 епизода. Дали пък не са решили да ги пуснат чак през януари?!)
- TV series Kingfisher - зима - пролет 2022. Само един сезон.
- проект по роман или сценарии на Deniz Madanoglu. Първа част 2022.

http://teammy.com/2021/10/06/25890/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ще си купувам кола, но не мога да реша кой цвят ми харесва повече - бяло или червено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт