💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 838
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 740
Все по-интересно става. Всички смятат, че Елизабет е много проста, злобна и стратегията и куца, даже Андрей се е обидил на думите и вчера.. Само където лоша реклама няма. Тя е най-следвания участник в предаването, постовете с нея имат най-много трафик и е по-коментирана от всички участници. Впрочем, не беше ли същото с Юлиян в първи сезон, родители си отписваха чак децата от него, а два сезона по-късно още се пее как бил най-великия играч? Девойката не е много емоционално интелигентна, но си е оплела кошницата повече от добре.
Ние какво искаме - да си разкаже стратегията пред останалите, м? Неделчо казва ли нещо пред другите? А Туджаров? Не. Само пред камерата. Нека не се заблуждаваме, че са влезли вътре, за да се обичат много един друг. Какво по-различно прави Елизабет с Андрей от това, което прави Паулина със Стратимир и Горилата? Или Бамби с Борис и Симеон? Разликата е, че само Елизабет го казва такова, каквото е. И за разлика от двете триота си беше запазила близките отношения с Андрей и след играта и все пак са изградили приятелство. Няма как да не е била наясно, че казвайки нещата ще предизвика възмущение. Но на какво е равно то - на внимание. А вниманието е всичко, което и трябва, за да има интерес продукцията да стигне колкото се може по-напред.
Елизабет "не е комплексна"? Тя има 7 индивидуални победи от началото на формата, даже подарените на Крампани не са толкова.
Да, липсва и зрялост, обраност. Но останалите "честни и достойни" където мрънкат не са с нищо по-чисти, искат само да се виждат положително на зрителите.
Дано стигне до финал напук.

# 1 741
# 1 742
  • London
Не гледах днес битката ама и нямам желание нещо. Преди малко случайно прочетох във фейсбук, че не знам си в кои среди се знаело, че водещия спял с Кремена.Joy Повдигнах вежди ама знам ли....

# 1 743
  • Испания
А водещата - със Симеон.

Пишещите във ФБ не си пият хапчетата.

# 1 744
  • София
Не гледах днес битката ама и нямам желание нещо. Преди малко случайно прочетох във фейсбук, че не знам си в кои среди се знаело, че водещия спял с Кремена.Joy Повдигнах вежди ама знам ли....
Не е невъзможно, но като си ги представих и ми стана смешно. Laughing

# 1 745
Някой подсказа ли им как да държат прашките? В началото Милена не държеше правилно ластика с камъка и не уцелваше. Накрая видях, че го държи правилно и целеше много. (Средата на дуела прескочих).

Никой не чух да им дава съвет. Наистина и двете явно не бяха хващали прашка. Така и докрая не се усетиха как правилно се държи и чатала. Държаха го много ниско и така им беше трудно да опъват ластиците. И точността страда.

# 1 746
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз съм изумена,ама уж викам да си мълча,че пак ще кажат "все си ни контра".
По същата линия,Паулина си държи Стратимир и Рабухчиев за сигурни гласове.
Нима Симеон и Борис не са на същия принцип дуо като Андрей и Елизабет..
Неделчо и Морунов, Туджаров и Вальо и тн тн.

Всеки се прикрепя към някой,за да имат взаимна изгода.
Андрей е хитра лисица,с Елизабет е,защото му трябваше стратегически съюзник в отбора на Шампионите(от лошата позиция на човек,с който се заядоха още първата седмица) и също има нейната подкрепя при номинациите.

Апропо Кремена - много читав човек ми изглежда.И как спокойничко си играе,че дори има време да поздравява Милена.Адмирации.

# 1 747
Е, че Неделчо и Морунов не се ли поддържат и те? Съмнявам се да имат чак такъв сантимент един към друг заради сините очи на единия и острия ум на другия. Просто бяха от едно племе и сега като естествени и логични съюзници  се бутат един друг, пък ако се добутат взаимно до финал, тогава ще му мислят.
Великата, бомбастична, свръх оригинална, невероятно коварна и подла стратегия на Елизабет е просто едно тъпо клише, което сме гледали десетки пъти в безброй предавания, ама се изкарва все едно е егати съспенсът.
Чак пък и самата сцена, в която тя разкрива "великита си стратегия" беше подкрепена с супер драматичен музикален фон и патос, все едно гледах последния филм на Стивън Спилбърг, а то какво - пълна смехория. Взела Милена, за да бъдат повече жени и да номинират мъжете, ама ако не станело, другите жени да изхвърчат преди нея. УАУ, как никой не се сети?

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 08:16 от Blackbling

# 1 748
  • София
Има надежда, последните няколко поста ми харесват и споделям тяхното мнение.
Фалшиви звезди ни заливат постоянно и отвсякъде, важното е какво показваш в битката и как се държиш с останалите .
Обаче като чета ,има яко филмирани фенове на измислени герои.

# 1 749
Милена е много хитра лисичка.
С мрън, хъм, ред сълза тук и там и уж леко глупавата наивност, я колко далеч стигна.
Тя е тихия стратег!

# 1 750
  • Sofia
Не знам дали съм филмиран фен на фалшив герой, но знам, че има много завист, злоба и злъч в педя човек. Представя се добре в по-голямата част от игрите и най-вече в тези, в които има баланс. Притежава воля, инат и спортен хъс, но не мога да я нарека комплексен играч, за това трябва и акъл. Не я харесвам и не го крия, не ми допада характерчето й, и ми е странно, как може да събереш толкова злоба завист, и жажда за мъст на тази крехка възраст!? Както е тръгнала, като стане на 50, това чудо няма да се търпи! Иска да е център на внимание, да я харесват и уважават, а тя кого хареса, към кого показа уважение? Три месеца хвърля кал по останалите, за един не каза поне една добра дума, а процесът е двустранен. Липсва капацитет, а когато само злобата те крепи, се превръщаш в дребна и злобна душица, която минава през трупове за да постигне това, което е решила, че й се полага. Еми сори, не харесвам дребни душици!

# 1 751
Минавам само да оставя този тик ток, който според мен перфектно описва продукцията.
https://vm.tiktok.com/ZM8VeWXaH/

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 09:30 от black_berry_pearl

# 1 752
Минавам само да оставя този тик ток, който според мен перфектно описва продукцията.
https://vm.tiktok.com/ZM8VeWXaH/
Хахаха разсмя ме 😆🤣  
Манка: смятам, че съм комплексен играч, въпреки че нямам физическа подготовка, не мога да плувам и крака ме боли

Събчо: така добре ли е 🤣

# 1 753
При мен нещата с Елизабет са заради кофти случката със спортната й кариера, сигурно трудно се преживява. Оттам по мое мнение е развила желание все да е първа, все да мачка другите. Предполагам, че и останалите имат някакви стратегии, но само от нея съм чула да говори лошо за абсолютно всички от племето си, как пък така всички са лоши. Може би без тези, които тръгнаха прекалено рано, че нямаше време тях да ги оплюе Grinning

# 1 754
  • София
Нито съм възмутена, нито възхитена от Голямата стратегия, вижда ми се тъпа и недалновидна. Както казах, да бе измислила как да направи наистина силно племе, което да не ходи на съвети, да се държи добре с всички, така че да я харесват и да са ѝ съюзници - ами така по-безболезнено щеше да стигне доста напред. Ама то толкова си може, младо, глупаво, с някои особености на характера. Като участие в игрите е приятна за гледане, но извън тях - нищо впечатляващо, поне не и в положителен смисъл.

Как пък не можело някой кротък и добричък да спечели, в първи и втори сезон кой победи?!

Общи условия

Активация на акаунт