💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 947
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 660
Не беше честен методът на Боби, но и не беше честно да го оставят да продължи играта. Да го бяха свалили и директно да приключат играта, но не го направиха. Водещите са ми комични в ролята на морални съдници - баш в това предаване. А Елизабет е добре да се научи да слуша повече, най-вече да слуша по-умни от нея хора. Неделчо й каже нещо, лиглата възразява. Тя без него в тази игра беше чао. И после с тази противна усмивка, когато сипваха на Боби - той че си беше виновен, да, беше, но тя такова задоволство получи...Мразя такива като нея - послушковците в даскало, подмазвачите на работа. Отврат и гнус.

# 661
# 662
  • Варна
Борис ако си беше тръгнал с Александър и Братоев вместо да се извинява като мишок, то нямаше и да бъде омаскарен като в последните няколко епизода. Продукцията бави, но не забравя. Simple Smile

Именно. И много удобно не провериха мястото на Неделчо. Направо им повярвах. Хайде, де!

И Неделчо сложи наколенките.

Неделчо е топ или фърси (както казваше Николай миналата година). Той е умникът на сезона, царят на пъзела, той никога и при никакви обстоятелства не би преписал или си помогнал по някакъв начин. Продукцията на него му гласува пълно доверие. Simple Smile

Въобще не трябваше да са на кули тези секунданти, видя се, че и долу на пясъка могат да виждат и запомнят картите.

# 663
Не знам за вас, но аз пък останах с впечатлението, че Неделчо рязко забрави символите като слезе долу, така че не мидля, че и тяхната беше чиста, но това си е само мое мнение.

# 664
Тази капитанска щеше да променя хода на играта...А то-нищо.

# 665
Най-интересното е, че дори след тази случка не успяха да "изчистят" имиджа на Елизабет. И след храната на реката, тя отнесе повече негативи заради предаването на отбора си и сега, повече от самия преписвач, чието племе го прие с отворени обятия. Better luck next time, просто никой не обича "подпираните" участници и не се идентифицира с тях.
Това, че Елизабет ги е предала изобщо не беше доказано по никакъв начин. Това бяха предложения, което съвпаднаха с момента, в които блокира част от племето си.

# 666
  • Испания
Не знам за вас, но аз пък останах с впечатлението, че Неделчо рязко забрави символите като слезе долу, така че не мидля, че и тяхната беше чиста, но това си е само мое мнение.

ОчевАдно беше, колкото и да се твърди, че горе "запомнял" с пръстите си. Аз не видях да е слязъл без пръсти!
Ако някой е видял, нека каже или покаже скрийншот на Неделчо долу без пръсти.

# 667
  • София
Елизбет обаче не ми се стори, че е на същото мнение според физиономията й или бъркам?
А защо трябва да е на същото мнение?
И аз не съм. Но пък може и аз да съм лигла Laughing

# 668
  • София
Тази капитанска щеше да променя хода на играта...А то-нищо.
LaughingLaughingLaughing
Цялата им продукция - такава.

# 669
  • London
Най-интересното е, че дори след тази случка не успяха да "изчистят" имиджа на Елизабет. И след храната на реката, тя отнесе повече негативи заради предаването на отбора си и сега, повече от самия преписвач, чието племе го прие с отворени обятия. Better luck next time, просто никой не обича "подпираните" участници и не се идентифицира с тях.
Това, че Елизабет ги е предала изобщо не беше доказано по никакъв начин. Това бяха предложения, което съвпаднаха с момента, в които блокира част от племето си.
А според теб защо ще блокира цяло племе? Нормално ли ти се вижда?

ОчевАдно беше, колкото и да се твърди, че горе "запомнял" с пръстите си. Аз не видях да е слязъл без пръсти!
Ако някой е видял, нека каже или покаже скрийншот на Неделчо долу без пръсти.

Ох,падам.Joy

# 670
Изненадана съм, че се прощава постъпката на Борис. В Англия при намиране на помощни средства /без значение дали ги ползваш/ изчезваш от университета. И  Валентин много добре го знае. Не можа да каже, че не е честна победата.
Борис си чертае, насинява краката под водата, нагрубява играчи... Всичко е точно.
Това е неспортсменско.  Лично аз не мога да го приема. Лошото е, че при завръщане в племето и след разказа на Валентин, само остана да го аплодират. Тук следях реакцията им. Никой от там присъстващите не заслужава победата. Много харесвах Валентин. Жалко, че нямаше доблестта още при първото питане да каже, че така не се печели битка.

# 671
  • Испания
Писах го, но пак ще повторя. Ако беше спечелила Елизабет, на Борис нямаше да му кажат "копче", затова и не спряха играта. Но тъй като не спечели Елизабет, победата беше отнета на Валентин и Борис, макар че беше очевАдно, че с Неделчо горе, Елизабет отваряше правилните карти, а с Борис долу на два пъти отвориха всички карти, без 2 или 4. А Неделчо долу никакъв го нямаше. Та за капак не провериха неговата кула.

# 672
За първи път продукцията взе честно и правилно решение. Някои мнения тук са ми меко казано странни. Борис заслужавал да изхвърчи, ами не. Свидетели сме, че почти на всяка битка някой се опитва да хитрува. Има ли наказан досега?
Боби последните дни ми падна в очите, така че няма причина да го защитавам. Просто не виждам какво толкова е направил, че да си заслужи дисквалификация. Това щеше да е дъното.
Аз също.

# 673
Точно срещу продукцията е по-добре да се играе, колкото може по-нечестно. Аз не видях тя да осигури местни игри. Реално единствената честна битка ще е утре, защото Тупарев няма да може да си нагласи предимството. Значи Борис е успял да се пребори за една честна битка в този сезон.
Това имах предвид - майната му, че играе нечестно срещу продукцията, той играе нечестно и срещу другите си двама съперника, които не са виновни, че продукцията е такава. Да не говорим, че надигра и Валентин, на който душата му излезна от тялото, минавайки през трасето и то за нищо.
Иначе продукцията, ако го е направила заради Елизабет, просто щяха да им дадат победата, а реално какво се случи - нямаше победител.

# 674
Според мен този път решението на продуцентите беше премерено, защото:
- Първоначално не чух да има забрана да си водиш някакви маркировки горе, а щом не е казано, значи не е забранено.  Спомнете си мани, когато застана настрани на гредата и прецака всички. Аз бях на мнение, че щом не е казано как да се стои, не е забранено.
- След предупреждението вече имаме нарушение, но то продължи малко и не оказа влияние - докато си "четеше пищова" Боби не отвори никоя карта. Във Формула 1 се случва някой пилот да прекоси направо някой шикан, но не го наказват "защото това формално нарушение не му е донесло предимство".
- "Ударът" на сините дойде чак след като ги свалиха и тогава явно си беше чиста памет.

Или накратко - имаше формално нарушение, но не и на първоначалните правила, а на междинно уточнение, но те не се оказа решаващо. В тази ситуация не беше редно да се признае победа, но и не беше редно да има тежко наказание. Та този път аз съм доволна от решението на водещия.

Общи условия

Активация на акаунт