💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 977
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 645
Добре се изложи днес Борис.
Размина му се. Нищо, има време.

# 646
  • София
Хареса ми реакцията на Неделчо, стори ми се искрен, когато каза, че се радва, че не са отстранили Борис. Това действително би било твърде сурово наказание.
Елизбет обаче не ми се стори, че е на същото мнение според физиономията й или бъркам?

# 647
Добре,имаше пищови,но те почнаха да ги редят когато слязоха.И точно Димо(продукцията)да говори за честност е смешно.

# 648
Неделчо беше прав за Боби. Малката лигла не пропусна да си излее злобата. Много противно създание.

# 649
И накрая какво - цялата тая какафония за едното нищо. Щях да се радвам Борис да си тръгне, ама нейсе, следващия път.

# 650
Обаче, че Борис ги беше запомнил и точно долу му тръгна играта удобно не се спомена от Димо.

# 651
Ох, видоизменения лакрос утре. Много яка игра с индивидуални сблъсъци.
Любимата игра на Лазаринов, който беше трагичен в нея Simple Smile
И репликата на Тошето към Вайс, когато отиде да бие дузпа на Катя - "Хвъргай, се едно кучИ целиш"

# 652
  • София
Най-интересното е, че дори след тази случка не успяха да "изчистят" имиджа на Елизабет. И след храната на реката, тя отнесе повече негативи заради предаването на отбора си и сега, повече от самия преписвач, чието племе го прие с отворени обятия. Better luck next time, просто никой не обича "подпираните" участници и не се идентифицира с тях.

# 653
Е то се виждаше, че Неделчо не пише. Маркираше с пръст, но без да оставя очертания като метод за запомняне. Борис се виждаше, че драска.
Със сигурност това е помогнало, те вече бяха разкрили 10-12 символа, когато слязоха и остана по-лесната част - отваряш случайно квадратче и го напасваш къде е.
По принцип ако може да се практикува стратегия на тоя етап, по-печелившо е да се играе като Валентин и Боби (макар и при тях да се получи неволно) - отваряш много квадрати на посоки, след това просто напасваш това, което вече си видял.
Боби е ужасен като поведение и ме е яд, че не видях Валентин при бойците. Жалко, че сигурно точно той ще е гърмящият бушон при съвет на Приключенците.

# 654
  • София
Хареса ми реакцията на Неделчо, стори ми се искрен, когато каза, че се радва, че не са отстранили Борис. Това действително би било твърде сурово наказание.
Елизбет обаче не ми се стори, че е на същото мнение според физиономията й или бъркам?
Ако можеше и в затвора да го вкарат, където го чакат Алекс и Паулина. За наденици, 3 в 1 и "пищови". Sweat Smile

# 655
А пък Елизабет много излъга като каза, че била уважавала Боби до преди да се завърне от острова на отшелника. Помня как още отдавна на реката в храстите с Андрей злословеха и по негов адрес...

# 656
Обаче, че Борис ги беше запомнил и точно долу му тръгна играта удобно не се спомена от Димо.
Е, като си си ги записал, нормално да ги запомниш. То оставаше и да не ги запомни.
Не е честно, хора. Оставете, че не е честно спрямо продукцията, не е честно спрямо съперниците им. Ок, дразни ви Елизабет, обаче това не прави постъпката на Борис честна.

# 657
Елизабет да беше читав човек, а тя не е. Няма да си изчисти имиджа - тя си е гадна по душа. И няма да се оправи като порасне. Жалко е, че е младо момиче, а толкова злобно. Не знам това само заради контузията й като по-малка ли е, или има и друго.

# 658
Е, като си си ги записал, нормално да ги запомниш. То оставаше и да не ги запомни.
Не е честно, хора. Оставете, че не е честно спрямо продукцията, не е честно спрямо съперниците им. Ок, дразни ви Елизабет, обаче това не прави постъпката на Борис честна.

Точно срещу продукцията е по-добре да се играе, колкото може по-нечестно. Аз не видях тя да осигури местни игри. Реално единствената честна битка ще е утре, защото Тупарев няма да може да си нагласи предимството. Значи Борис е успял да се пребори за една честна битка в този сезон.

# 659
Със сигурност това е помогнало, те вече бяха разкрили 10-12 символа, когато слязоха и остана по-лесната част - отваряш случайно квадратче и го напасваш къде е.
Само 4-и бяха разкрили, а Неделчо беше разкрил 8. Нередно беше да пише, тъпо беше, трябваше да ги свалят веднага, но играта му тръгна, когато той вече беше долу.
[/quote]
Имах предвид, че са видели къде са 10 различни символа. Бяха свалили само 4 квадратчета, но знаеха голяма част от картинките къде са точно заради празните ходове.

Общи условия

Активация на акаунт