💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 984
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 630
Как наказаха Борис, че не чух?

# 631
  • Испания
Борис ако си беше тръгнал с Александър и Братоев вместо да се извинява като мишок, то нямаше и да бъде омаскарен като в последните няколко епизода. Продукцията бави, но не забравя. Simple Smile

Именно. И много удобно не провериха мястото на Неделчо. Направо им повярвах. Хайде, де!

И Неделчо сложи наколенките.

# 632
Размина му се много леко на Борис, ама много.

# 633
Ох,айде нови крила за тези двамата.И игрички с прибирането.

# 634
  • Испания
За послушковците и доносниците продукцията се грижи.

# 635
Ако продукцията беше свястна, трябваше да свали Боби още като му направиха забележка. А не да чакат да свърши играта и тогава да се правят на морални съдници.
Боби си беше в грешка днес. Грозен изказ. Но Елизабет отново страшно ме подразни. Малка твар.

# 636
Ее, тъпо беше. За сините бях, но постъпката на Борис беше детинска. Той като цяло е едно непорастнало дете в тялото на 27 годишна нацепена батка.

# 637
  • София
Да, не беше честно да записва, факт. Но да слушаме назидателния тон на Димо, все едно е утрепал човек... Да го изгонят за това, за мен е прекалено и е пълно своеволие от страна на продукцията.
Това е най-позорното в цялата ситуация, честно казано се чудя на хората, на които не им прави впечатление това - първо говореха по този начин за това, че яли наденица, после за един пакет три в едно и сега това. Явно възмущението е според това кого наказват.

Браво на Неделчо, не е доносник, Елизабет си го упрекна за това, че не е съобщил за преписването. Тя ако беше...

# 638
Димо може да си плямпа каквото иска. Никой не може да ме убеди, че тези пищови с нещо му помогнаха.

# 639
  • Където морето целува небето...
С целия пясък по себе си се метна на дивана, а преди това с чорапите от битката в басейна. , но е по-важно да наклепа Борис първо, пък хигиената после... Гнусно е!

# 640
  • София
Милена прикани "сестричката си" да седно до нея ...

# 641
Димо е по-възмутен в случая, отколкото феновете не Андре Токев след като е карал по джанти Grinning
Наистина се държат като в училище, ама първите класове. Много ми е досадно, не че оправдавам и защитавам Боби, аз не го харесвам, просто той реално отвори всички карти вече долу. Трябваше да го свалят веднага и въобще защо бяха на кули?

# 642
Полимиреее, ако Вальо беше отпаднал, кой ще ви решава пъзелите?

# 643
Борис последните няколко дни ми е все едно е надрусан - абсолютно неадекватен. Сценария ли им е такъв не знам, ама чак такава промяна - усмивчици, псувни, викове, все едно иска да се излага и не му пука за игрите.

# 644
Ами ако е против правилата да се пише, не са победили честно приключенците, независимо писаниците дали са помогнали или не. Но наистина трябваше да проверят и Неделчо, като са тръгнали. Но на Елизабет вещерския смях като го чуя потръпвам...

Общи условия

Активация на акаунт