💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 027
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 615
  • Където морето целува небето...
Изобщо не му помогнаха тези пищови на Борис. Просто не очакваха лиглата да падне с Неделчо и си го изсмукаха от пръстите. Борис си отвори всичко долу, а лиглата ако не си беше повярвала, че води с много, а си беше давала повече зор, можеше да спечели и да не се налага да ѝ дават служебна победа.

# 616
Добре де, Борис слвзе долу и явно ги беше запомни. Защо е драскал не знам.
Нека не забравяме, че все пак е юрист, а юристите им се налага да помнят много закони. Според мен просто има нещо гнило явно не искат да вземат призваниението най умен играч на Неделчо. Спиред мен му е казано да го направи тва за да вземат Лиглата е Неделчо по драматична победа.

# 617
  • София
Да, не беше честно да записва, факт. Но да слушаме назидателния тон на Димо, все едно е утрепал човек ... Да го изгонят за това, за мен е прекалено и е пълно своеволие от страна на продукцията.

# 618
Наденицагейт, цигарагейт, фигуркигейт...

# 619
А защо нямаше "Борис, качи се на кулата на Неделчо?" От къде да знаем дали и там нямаше писано по дъските?

# 620
  • София
Елизабет си изигра своята част от играта както се полагаше и то доста добре. Неделчо още по-добре.
Други се изложиха.

# 621
Не сте безпристрастни.Майната и на Елизабет. Не може в игра за памет, пищови да си правиш и да са ти пред очите.Коректно ли е спрямо Неделчо така до го бият.Измами си Борис.

# 622
Оф, последно време (и във Фермата се случи) раздухват някакви дребни ситуации, абсолютно безинтересни, което само показва сценаристката безпомощност.
Да ги бяха свалили още при първото съмнение за нечиста игра.
На Борис и на него за какво му беше, ясно е че преминава границите на допустимото и е още по-ясно, че някои ще го забележи.
В случая явно беше заслепен от вчерашния гняв по повод думите на Елизабет и днес искаше да победи на всяка цена. Много тъпо, можеше и без това да се справи.
Яд ме е, че само направи кефа на Елизабет.

Иначе съм съгласна - не беше спортментско.

# 623
  • София
Елизабет попита какво толкова имало в това да се запомнят десет картинки. Смело изказване за човек, който вероятно не е запомнил азбуката на собствения си език за 22 години.

# 624
  • Варна
Борис ако си беше тръгнал с Александър и Братоев вместо да се извинява като мишок, то нямаше и да бъде омаскарен като в последните няколко епизода. Продукцията бави, но не забравя. Simple Smile

# 625
  • Испания
Сто пъти съм писала: като видят нарушение, спират играта, дисквалифицират нарушителя. А това какво е? Чакаха да видят какво ще стане. Ако беше спечелила лиглата, нищо нямаше да кажат. Но понеже загуби, взеха мерки "след после".

# 626
  • През девет планини в десета...
На мен ми се видя, че Неделчо и той драскаше

# 627
Ех тея жълти... :DDD Само пищови правят, мамят ама какво толкова са му помогнали тея букви, абее драмата е пълна, нали трябва да се вдига рейтинга на предаването, и Александър беше прав че си тръгна и напсува всички

# 628
Ех, ако можеше всички да играят честно... най-вече ТЪПарев..

# 629
Мислех си, че ще го изгонят Борис или ще го преместят в друго племе, а то нищо - битка без победител.

Общи условия

Активация на акаунт