💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 994
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 735
Добре де, с какво наистина пишеше Боби и от къде се взе? Едва ли го е чакало горе. Ако пък си го е намерил на пясъка, значи го е търсил. Никой ли пък не го е видял, че търси нещо? Все пак подготовка, снимки. И ако са го видели, защо не са го спрели още тогава. Малко теории на конспирацията,  на наистина ми е интересно, при условие, че и Неделчо, и Валентин казаха, че не се е крил.

# 736
  • София
Добре де, с какво наистина пишеше Боби и от къде се взе? Едва ли го е чакало горе. Ако пък си го е намерил на пясъка, значи го е търсил. Никой ли пък не го е видял, че търси нещо? Все пак подготовка, снимки. И ако са го видели, защо не са го спрели още тогава. Малко теории на конспирацията,  на наистина ми е интересно, при условие, че и Неделчо, и Валентин казаха, че не се е крил.
Камък беше взел и наистина не се криеше изобщо, имаше камера точно над ръцете му, даже и крака си бше качил горе.

# 737
Аз пък си мисля друго. Продукцията остави Елизабет прекалено много да си повярва. Оставиха я да мисли, че тя диктува играта, че е неотразима и изобщо по-по-най. Вследствие на което тя се разпищоли и загуби всякаква мярка. Видяхме, че дори и Андрей се дразни от поведението й. От моя жизнен опит дотук, обикновено съм забелязала, че повярваш ли си толкова много и започнеш ли да се чувстваш господар на положението следва падане от високо. И ми се струва, че в момента преекспонират образа на Елизабет, за да я хързулнат скоро. Поне аз това очаквам.
За Алекс - не мисля, че това което направи е някакво геройство и израз на мъжество. След като се е хванал да участва в Игри на волята, се предполага, че е изгледал поне няколко епизода от предните игри. Това, че ги оставят на пустия плаж без храна не е някаква строго пазена тайна. Той знае в какво участва. Реши да хитрува и го хванаха. Ами няма какво да се сърди и да прави демонстрации. Ако наистина имаше топки, щеше да спечели играта и да отиде в резиденцията заедно с племето си.

# 738
  • София
Алекс живее в Германия и тук хората не са свикнали да си мълчат и да се оставят като ги правят на маймуна Simple Smile Това показа и той!
Е, стига де. Има и няколко българи, които не се оставят да са маймуни. Не е само качество на емигрантите.
Малко арогантно поведение извади Александър, но щом в Германия правят така, кои сме ние, че да не се възхитим на немската култура и начина на изразяване на бунт!
  И на него като на Тодор, Продукцията му срита топките(сам го каза) и сега като се включи на ЖИВО, само повтаря колко яко преживяване е и да се записват за новия сезон. Не смее да коментира и да издаде абсолютно нищо, защото нямал право, дебнели го. А само как се заканваше, че ще ги съди, че нямало да им останат пари да си направят другия сезон... че си бил в Германия и не можели да го пипнат...

# 739
Всичко в името на победата. Реакцията на Борис след края на битката е показателна. Той игра не за Валентин, а срещу Елизабет в главата си според мен.

Колкото и да е странно, по "Всичко в името на победата" Борис и Елизабет си приличат много.

@Mari_Mar
Цитат
А само как се заканваше, че ще ги съди, че нямало да им останат пари да си направят другия сезон... че си бил в Германия и не можели да го пипнат...
Не той съди Продукцията, а те него.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 01:22 от Bengun

# 740
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Елизабет си изигра своята част от играта както се полагаше и то доста добре. Неделчо още по-добре.
Други се изложиха.

Абсолютно.Много добра е на кардио и дори зачервена и задъхана,не се спира.

Ако не бяха пищовите на Борис,нямаше да победят.
"Той помнил картинките и без да гледа записките" значи ето,честно спечелиха.
Вие сериозно ли?!!

Тези подсказки му бяха пред очите поне половин час,достатъчно,за да ги наизусти и после на слизането от стълбата,да си ги изрецитира...Както и се случи.
Не спряха играта още докато бяха на стълбичката,за да дадат урок,че с измами не се стига далече и дори да победиш,то не остава ненаказано.

Борис му се размина мноооого леко.Само с единият срам и аз не съм сигурна доколко го осъзнава.
Много ми опротивя този човек,честно.Последните 2 седмици вече не може да се прикрива и му излизат кирливите черти.

"Всичко в името на победата",да,но досега да си видяла Елизабет да мами в игрите,за да стигне по-надалеч? Нейното "всичко" е цялата физическа подготовка и воля/инат,които има.

# 741
"Всичко в името на победата",да,но досега да си видяла Елизабет да мами в игрите,за да стигне по-надалеч? Нейното "всичко" е цялата физическа подготовка и воля/инат,които има.
Факт.

# 742
За Алекс - не бих определила като героизъм това, че си тръгна по този начин. Когато е решил да участва в Игри на волята и се е класирал, вероятно е бил наясно с правилата на играта, сигурно е гледал поне няколко епизода от предишните издания и е видял за какво става въпрос. Не е тайна, че загубилото племе е на пуст плаж без храна. Ако наистина имаше топки, щеше да донесе победа на племето си и да са в резиденцията, а не да играе против правилата на играта и да го обяви за голямо геройство.

# 743
  • SF
Правилата се казват много ясно на участниците. И Неделчо, и Борис са знаели, че не могат да ползват нищо, освен акъла си.
Мислите ли наистина, че състезателите не са запознати с условията и правилата на игрите?
Има демонстратор, който им показва откъде да минат, къде да застанат, как става обръщането на картите, минаването по препятствията. Това не е тестер, който да изтества трасето. Те се тестват преди това. Това е човек, който много точно им показва кое може и кое не може.
Тези неща не се показват на зрителя, защото не са негова работа. Не показват, че има и лекарски екип, и бутилки с вода, но да знаете, че ги има. Не може всичко да се излъчва.
Участниците са били абсолютно наясно с условията - и четиримата!
Ако не им е казано, че не могат да записват по дъските, защо Борис не си е поискал листче и химикалка, а си е скрил мидичка? Или телефон, за да прави снимки? Някой казал ли му е, че не може да снима таблото? Щом не му е казал, значи може!
Чудя се как въобще ви е интересно да гледате това предаване, когато сте с такава настройка. Не е възможно всички да сте някакви хлапета.
Ако Елизабет беше преписала, представям си на какво щеше да заприлича темата. Още снощи след промото я започнахте и й накичихте определения и истории, базирани на докадки.
Е, девойката си играе играта, спортна, устремена, нахъсана, няма издънка до момента. Желязно момиче!

# 744
Първоначално много харесвах Елизабет. Много се ядосах, когато падна от Кремена, бях на мнение, че играта е страшно несправедлива, стисках й палци. Дори се чудех защо тук не я харесват, започнах да чета темата доста късно. Но откакто се върна от плажа на отшелника, това момиче загуби всякаква мярка. Предполагам, че това се дължи на липсата й на опит, с годините се научаваш кое поведение е печеливше и кое губещо. Ами тя заложи на губещо поведение, започна да злобее и да си отмъщава, да се изказва като последна инстанция по всяка тема, да се подиграва на бившите си съплеменници. Аз лично не я харесвам заради това поведение, иначе не отричам качествата й, но спря да ми харесва. Предполагам, че така е при повечето съфорумки, които не я харесват.

# 745
  • SF
Ами аз не съм видяла да отмъщава на някого. Как отмъщава? Какво им прави? Не съм я видяла да злобее. Но това са субективни усещания и всеки тълкува злобата по различен начин. Виждам в нея хъс, което може да се бърка със злоба.
Колкото до бившите й съотборници - това са Симеон и Борис, които всячески показват, че си заслужават подигравките. Симеон заради това, че я номинира, докато бяха Жълти по този начин спаси Красима, а прати Елизабет и Елизабет не се завърна в племето. В този смисъл на Симеон има за какво да му се отмъщава, но как точно до момента Елизабет е успяла да му отмъсти?  - като номинира Красима ли? Ами естествено, че ще я номинира. Те двете взаимно не се харесваха. Красима беше готова да приеме привидно Елизабет, защото знаеше, че е сама в отбора на Бойците, то пък не може всичките ни планове да се осъществяват. Елизабет би номинирала Красима, дори и Симеон да не беше вече в играта и да не изглежда като форма на мъст.
Борис също показва, че си е за подигравки. Вчера прави някакви демонстрации с неприемането на чуждата победа, днес мами...

# 746
  • Sofia
Явно,както каза и Вальо,не им е казано изрично какво им е забранено.Още по-явно е,че не си е "крил" мидичка Боби,а съвсем открито правеше всичко.Не за първи път някой нещо си записва.На един финал даже го гледахме в първи сезон.Wink

# 747
  • София
Още един провален епизод в този толкова слаб сезон.
Продукцията в лицето на Димо с какъв патос обясняваше за феърплея и рицарите на кръглата маса.
ахахахаха, ще падна
че точно те са най-големите лъжци и измамници и опропастиха тотално един велик формат с огромен потенциал.
Спирам, че ако продължа няма да мога да се спра.

Трябваше да спрат веднага играта още когато са видели, че Борис си драска по дъските. Защо не са започнали отначало и просто да разбъркат плочките? Всъщност не, играчите бяха много изтощени, особено Вальо на който гумите му взеха здравето, докато дребничката Джуджи с лекота се провираше между тях.  Така че нямаше как отначало да започнат. Но защо трябваше да ги качват горе на кулата? Така се дава предпоставка да се драска нещо. Сами го правят, надявайки се Борис, (който очевидно психологически не издържа вече и не се контролира) нещо да се издъни в прекаления си реваншизъм срещу Елизабет. Трябваше и двамата да са на пясъка пред кулите и изрично да се забрани всичко друго освен истинско запаметяване.
А най-правилното беше да си я играят тази игра само Вальо и Елизабет. Какви секунданти, защо? Нали е капитанска битка с огромно значение или искат да се подсигурят, че да не изложат любимката им?
Без секунданти Вальо щеше да победи категорично Елизабет в тази игра, в това нямам никакво съмнение.

Крайното решение да няма победител и наказание за мен е правилно. Борис измами, а и по-лесно е да запомниш нещо, което вече си написал и наизустил от там. По принцип най-лесно се зубри, когато първо си запишеш нещо на ръка. Така се учи и чужд език. Пишеш до откат.
Но прегрешението на Борис не е толкова голямо, че да бъде отстранен директно. Все пак не е битка за директна елиминация. Но Борис за пореден път се изложи. Аз няма да се повтарям за него, който иска да види какво мисля за него и представянето му може да ми намери мненията. Изкрейзи нещо това момче откакто премина в приключенците. Издънка след издънка. Явно много се е пазил преди и сега като се отприщи и няма спиране, а и няма какво да крие повече и вече е себе си. Та правилно не го отстраниха сега, но за мен той е пътник и вече не вярвам да стигне до обединеното финално племе. Но ще видим, всичко е възможно при Тупарев.

Жалко само за капитаните, които изразходиха много сили в една отдавна свирена игра. Дали пък не са се надявали Елизабет и Неделчо да спечелят и за това и доиграха? И после да им кажат, вие победихте и въпреки нечестната игра на съперника и яко да ги вдигнат с хвалебствия. Явно е това причината, но може и да е запълване на епизода, иначе нямаше какво толкова да дават. А защо не им дадоха служебна победа? Защото разликата беше голяма. Неделчо откакто слезе от кулата даде само един верен отговор. Просто ги биха с почти двойна разлика и за това и нямаше служебна победа. Предугадили са, че няма да се приеме добре от аудиторията и правилно, нямаше. Но ако Вальо/Борис бяха победили с 15-12/13/14 двойки квадратчета имаха основание за служебна победа заради по-лесното запомняне от Борис и щяха да я дадат.

Това мисля аз за играта и всичко случило се покрай нея.

# 748
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,това беше много комично.Помислих си го,още докато гледах епизода.
От снощи десетки публикации с поредните сценарии как Елизабет се е издънила и по подразбиране да се спомене поне 30 пъти колко противно човече е и днес баам..Нищо общо с нея дори бих казала,че отново показа чудесна физическа подготовка,обаче не е важно какво се случва в Игрите,важното е да се намери повод,за да бълваме жаби и гущери по Елизабет . Laughing

На мен друго много грозно впечатление ми направи освен постъпката на Борис.
Изказването на Стратимир от рода на "Не е важно,че сме мамили и не сме взели предимство.Важното е,че другите нямат такова". Как беше приказката "Не е важно,че на мен ми е зле,по-важното е,че на Вуте му е по-зле"?!
И каква брилянтна тактика сподели в синхрона,че ако Валентин отпадне на капитанската битка,то не е голяма загуба.А,кой ще ти решава пъзелите драги,ти и твоите 2 мозъчни гънки ли?

# 749
.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 02:59 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт