💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 063
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 750
  • SF
На Вальо не му е казано, че е забранено да си записват с мидичка???
Май всеки чува, каквото иска.
Ти мислиш ли, че ако не им е казано, че не може да записват, Неделчо е толкова тъп, че няма да се възползва и да си записва?!
Борис си е скрил мидичката и я е качил горе. Не са му я оставили на гредата на кулата.
Ама, както искате, то даже не ми се и спори.
Супер беше представянето на Борис! Много яка игра се получи. Вальо също остана доволен след толкова тичане и промушване през гумите. Накрая добре му дойде капитанската победа!
Неделчо да си е записвал, къде е блял!
Утре искам, когато стрелят с топките, някой да стреля с камък, ако пък случайно не им е казано, че не може с камъни. Друг може и с нещо кравешко  - ако и това не им е казано, що пък не! Стига да има на терен - пльок!

# 751
  • София
Bengun, има различни видове памет. Сетивната е свързана именно с писане/ драскане/ мърдане с пръсти.
Аз Борис не го харесвам. Но не виждам в случая какво е нарушението му. Сигурно защото и моята памет е свързана със записване и драскане.

# 752
Аз не намирам за редно едно толкова младо момиче, което привидно води нормален начин на живот, да е изпълнено с толкова злоба. И за мен има разлика между хъс и злоба. Аз злобата на Елизабет я усетих от самото начало, но предположих, че може и да греша - тогава лиготията й беше в повече. И все пак тя ме изненада - не очаквах да е чак толкова гадна и долна. Както искат да си монтират синхроните, лоши черти от характера на девойчето си проличават и в други ситуации.
Харесвам надъхани и амбициозни хора, такива с ясно изразена позиция и силен характер. Аз самата съм доста ината и проблем с ината на други нямам. Но при Елизабет няма мярка или поне тази мярка се изгуби в един момент. Липсват й много неща, за да печели уважението и одобрението на останалите, не може само да иска и да се тръшка, когато не се случва. Има още да се учи, но е важно да го иска. Ако винаги смята, че тя е най-най, че е права, че е най-добрата, никога няма да се научи. Не трябва и водещо при нея да е вниманието на останалите. Няма и какво да се сравнява и да завижда.
Това във връзка с коментарите по-назад.

# 753
  • London
Първоначално много харесвах Елизабет. Много се ядосах, когато падна от Кремена, бях на мнение, че играта е страшно несправедлива, стисках й палци. Дори се чудех защо тук не я харесват, започнах да чета темата доста късно. Но откакто се върна от плажа на отшелника, това момиче загуби всякаква мярка. Предполагам, че това се дължи на липсата й на опит, с годините се научаваш кое поведение е печеливше и кое губещо. Ами тя заложи на губещо поведение, започна да злобее и да си отмъщава, да се изказва като последна инстанция по всяка тема, да се подиграва на бившите си съплеменници. Аз лично не я харесвам заради това поведение, иначе не отричам качествата й, но спря да ми харесва. Предполагам, че така е при повечето съфорумки, които не я харесват.

Аз съм жив пример. Бях може би от малкото й защитници тук, основно заради гимнастиката. Беше много странно усещането ми към Елизабет, за някой би било комично как се породи.  Като видях, че имаше танц на музиката от тренировките на моята обична Лена и просто нямаше как да не я харесам. Но като почна да си отваря устата пред камерата все за лошо....да оплюе, порицае, злослови и тн нещата рязко тръгнаха надолу. Имаше момент в който й преписвах качества  заради сходствата с Лена на....контузията,тренировките с гипс, разбитата кариера, но нерде Лена, нерде този индивид. Не си давах сметка,че тя има друга същност... Сега ми е направо позорно, че ми е минало дори през акъл някакво сравнение....че и я защитавах тук сума време. Моля да бъда официално извинена от съфорумците.😐😆

# 754
  • SF
Да,това беше много комично.Помислих си го,още докато гледах епизода.
От снощи десетки публикации с поредните сценарии как Елизабет се е издънила и по подразбиране да се спомене поне 30 пъти колко противно човече е и днес баам..

...и плочата се сменя: ама то не им е казано, че не може да преписват. Аз не съм чула да им казват, че не може. Това го правят, за да оставят злобарката в предаването... Защо не показаха кулата на Неделчо? - Ами защото нямаше нищо за показване на кулата на Неделчо. А и при тази мнителност и маниакална коспиративност, и да ви я бяха показали, щяхте да мислите, че е кадър от сутринта, когато са монтирали кулите още ненадраскани.

# 755
  • Sofia
Есме,говоря за това,че изобщо не се е крил Борис.
Май и всеки вижда каквото иска.

Ама и на мен не ми се спори.

# 756
  • София
Продукцията в лицето на Димо с какъв патос обясняваше за феърплея и рицарите на кръглата маса.
За кой ли път...

# 757
  • SF
А аз говоря за мидичката. Ръчичка и мидичка в ръчичката.
Ако се беше скрил, нямаше да го видим. И да ти се спори, спор няма.

# 758
  • София
Аз съм жив пример. Бях може би от малкото й защитници тук, основно заради гимнастиката. Беше много странно усещането ми към Елизабет, за някой би било комично как се породи.  Като видях, че имаше танц на музиката от тренировките на моята обична Лена и просто нямаше как да не я харесам. Но като почна да си отваря устата пред камерата все за лошо....да оплюе, порицае, злослови и тн нещата рязко тръгнаха надолу. Имаше момент в който й преписвах качества  заради сходствата с Лена на....контузията,тренировките с гипс, разбитата кариера, но нерде Лена, нерде този индивид. Не си давах сметка,че тя има друга същност... Сега ми е направо позорно, че ми е минало дори през акъл някакво сравнение....че и я защитавах тук сума време. Моля да бъда официално извинена от съфорумците.😐😆
Може и да греша, но личната ти кореспонденция с нея също е повлияла да си промениш мнението, никой не може да ни разочарова така, както някой, когото харесваме. Или както беше споменато по-рано: каквото човек (в случая Елизабет) сам направи, друг не може. Тя подобни коментари за останалите правеше от самото начало. Няма за какво да се извиняваш, обаче. Bowtie

Аз в този сезон съм си променила мнението само за Милена, като че ли. Не драматично, така или иначе нямам любимци, но я смятах за чувствителен човек, който се огъва под натиск. Тя може и да е такава, но пък и никак не е лоялна. Това оправдаване, секунди след съобщението на Красима, беше жалко. После и стаята смени.

# 759
  • Sofia
Аз за Мани започвам да си променям мнението. Mr. Green
Определено не ме дразни толкова последните епизоди.
Много ми беше забавна днес,как жертвоготовно предлагаше да отиде тя с Вальо,вместо Боби. Предпочитала тя да отиде при бойците и да е близо до Елизабет,отколкото да изпратят Елизабет при тях. Smile И си мисля,че беше искрена.
Мани,според мен,въпреки всичките ѝ кусури,ако види добро отношение към себе си,наистина е способна на жертви.
А накрая истински ме забавлява как заплашваше Вальо,като се върна:"Лъжеш ли,бе?ШтА скопя,казвам ти!"
Голям работа е Мани. Wink

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 04:28 от avi10

# 760
Сега гледах епизода. Положително ми се открои Андрей. Той изказа неодобрение към перченето на Елизабет. С това показа, че е обективен, има трезва преценка и не е заслепен от приятелството си с нея.
На Борис не му беше необходимо да прави пищов за да спечелят, защото има отлична памет. След като слезе от кулата, той помнеше местоположението на картите и продължи да помага успешно на Вальо. Борис можеше да си спести тази тъпотия и да не се излага.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 05:50 от tisa

# 761
  • София
Скрит текст:
Аз за Мани започвам да си променям мнението. Mr. Green
Определено не ме дразни толкова последните епизоди.
Много ми беше забавна днес,как жертвоготовно предлагаше да отиде тя с Вальо,вместо Боби. Предпочитала тя да отиде при бойците и да е близо до Елизабет,отколкото да изпратят Елизабет при тях. Smile И си мисля,че беше искрена.
Мани,според мен,въпреки всичките ѝ кусури,ако види добро отношение към себе си,наистина е способна на жертви.
А накрая истински ме забавлява как заплашваше Вальо,като се върна:"Лъжеш ли,бе?ШтА скопя,казвам ти!"
Голям работа е Мани. Wink
  А, да! голяма жертва. Искаше да отиде в Резиденцията , че с нейният мързел и без храна, хич не й се стои в Стопанството.

# 762
Да сменя и аз темата - моята "любимка" Мани как се сниши до тревата, като никой не я отразява в това племе спря да се надува и търси как да се присламчи някъде. Тя е просто храстче без глас, нямат никакво отношение към нея, игнор и това я смъкна в реалността, спря да се перчи.

# 763
Мани иска да се върне при Бойците за да им разкаже играта с психо тормоз.

# 764
  • София
Интересно как повечето оправдаха постъпката с чегъртането по дървото. Друг ги прецаква и те са ок. И продукцията също е ок.

Общи условия

Активация на акаунт